Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] WHAFF zarabiaj na androidzie!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam klopot z ta aplikacja mianowicie wpisujem pasy do facka i nic wyskakuje mi jakis blad i nic niemoge pobrac niewiem o co chodzi mam andka 2.3.2 a na drugim fonie 2.1 ale tam sie tego nieda zainstalowac

• Odpowiedzi 614
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

juz zaczyna sie to robic nudne... jak nie dziala to tamto to dzisaj znowu wystepuje problem z zalogowaniem.... masakra! znacie podobne aplikacje do WHAFF bo tej juz mam dosyc

Opublikowano

No rzeczywiscie ciezko, ostatnio nie dostawalem kasy za viroll nie dzialai takze prxycisk download, zrobilem reinstalla i teraz nie moge sie zalogowac a mam dopiero 2.87$ , dajcie mi chociaz zarobic te 5$ i je wyplacic...

Opublikowano

wierz mi mam to samo prawie 5 $ a tutaj nie placil virool i cos sie zaczelo psuc przeinstalowalam i co nie mozna sie zalogowac:P miesiac temu byl ten sam problem na ktory trzeba bylo czekac jak na naprawia tydzien!! wiec glowa do gory :D

juz dziala :)

Opublikowano

Mi tez juz dxiala wszystko i centy z wczoraj dosly wiec spx tylko polowa apek mi nie dziqla ale 3,21$ juz jest , teraz dobijam do 5$ i wyplacam. Pisane z tel.

Mam, pytanie, czy jest potrzebna weryfikacja dla konta pp aby wyplacic lase z whaff bo misiekantos pisze ze tak ,a kefu w 1 poscie pisze ze nie.A niechce zeby kasa mi zniknela.

Opublikowano

da rady zrobic cos jak wykorzystalem wszystkie gierki i bym chciał odnowa zeby były np format fona lub cos w oprogramowaniu muj tel to samsung galaxy gio 5660

dokładnie chodzi mi o cos takiego w stylu usuniecia jakis loguw w telefonie zmiana czegos aby te aplikacje na nowo sie dalo sciagac.

ze zmianom ip jiz tez mam wykorzystane zarobilem tylko 7 dolcuw jak cos plis o szybka odpowiedz na pw mozemy sie dogadac

Opublikowano

gratuluje, z Twojego konta zacznie Ci zbierać holendarne sumy a jak masz abonament to masz przewalone jesli nie wyslesz smsa zatrzymajacego uslugi x)

nijak, wypłacasz pełne sumki bez groszy,

No tak ale ja nie pisałem ze uzylem swojej karty sim :) Uzylem jaies starej na ktorej zostało 2 zł oO wiec nic nie straciłem

nie regulaminowa sygnatura

Opublikowano

widze ze sami niewiecie o czym piszecie ja zrobiłem na galaxy rota zmiane romu z 2.2.3 na 2.3.5 sciagalem to na zmiane ip. tych ofert jest malo i niekturych niemozna pobrac bo na fonie niejest obsugiwane albo w twoim kraju niejest obsugiwane, wiec zrobilem nadodatek bulidcostam i zmienilem wszystko na samsung galaxy s3 i wniczym mi to niepomoglo dalej tych ofert niemoge pobrac.

moze ktos wie oco chodzi to bym prosil o pomoc

Opublikowano

Mam kilka pytań, wybaczcie ale nie chce mi się czytać tych 10 stron..

1.Czy ma sens bawienie się w to bez roota?

2.Ile da się zarobić w 5 dni powiedzmy po godzinę dziennie?

3.Czy oferty są w miarę często odświeżane?

436951440626370320491.png

Opublikowano

@up2 nie

mi na token ads pisze ze twoje ip ma perma :P yak wgl pierwsza wyplata dzisiaj doszla :-).

Tez macie taki problem, ze probujecie zaprosic kogos a tu wyswietla sie netqork error?

@sarusmen

1.tak, ja nie mam roota a w 7 dni zarobilem te 5 dolcow z vpn oczywiscie

2.z vpn 2-3 euro

3.z vpn filmiki masz caly czas a aplilacje co 2 dni

Opublikowano

@Up wielkie dzięki.

Tylko zdupione jest to, że wymagają ode mnie fb z 10 znajomymi jak ja fb nawet nie mam..

Chyba, że da się to zrobić bez fb?

nie wiem czy zmienili ale logowalo sie tylko i wylacznie przez konto fb ( a ze 10 znajomych czy cos to nie wiem o.O ) zalezy jaki masz telefon, zalezy czy uzyjesz VPN bla bla, w jeden dzien mozesz dwa dolary zarobic, w drugi 5 centow, w trzeci 10 centow a w czwarty 1.50$... zalezy ;p

Opublikowano

@up2 nie

mi na token ads pisze ze twoje ip ma perma :P yak wgl pierwsza wyplata dzisiaj doszla :-).

Tez macie taki problem, ze probujecie zaprosic kogos a tu wyswietla sie netqork error?

@sarusmen

1.tak, ja nie mam roota a w 7 dni zarobilem te 5 dolcow z vpn oczywiscie

2.z vpn 2-3 euro

3.z vpn filmiki masz caly czas a aplilacje co 2 dni

odpowie ktos na moje pytanie z network error?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...