Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] WHAFF zarabiaj na androidzie!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 614
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dawid Nowak

Walduś Kiepski

Wyślij zaproszenia :)

@Edit

Dzisiaj ruszyło forum whaff ;) Zapraszam wszystkich.

Opublikowano

Hej
Mam problem, gdy aplikacja chce się połączyć z fb wyskakuje komunikat, że nie jestem zalogowany. Jest odnośnik, żeby się cofnąć do logowania jednak nie chce on działać. Oczywiście do fb jestem zalogowany tylko aplikacje tego z jakiegoś powodu nie wykrywa...Potrafi ktoś pomóc? I powiedzcie od razu jak to jest z opłacalnością tej aplikacji i tymi ujemnymi saldami kont o których piszecie w temacie.
Mój telefon: sgs 3 (jak ma to jakieś znaczenie)
Dzięki za odp :)

Opublikowano

mam kilka pytań co do tego

1.Mogę zrobić Fake konto na fb?

2.Co jak zabraknie reklam co wtedy ?

3.jest to bezpieczne tz. nie ściągnę żadnego wirusa albo innego gówna na mój telefon ?

4.Musze mieć konto w banku ?

5.Ile dziennie można wyjść na +?

6.Muszę być pełnoletni żeby tego używać?

7.Jak rejestruje się na Paypal muszę podać swoje prawdziwe w 100% dane (czy muszę podać 100% prawdziwe czy mogę fake)

???

• Procesor: Intel Core i5-3570K /3.4GHz, 6MB, LGA 1155, BOX

• Karta Graficzna: Sapphire Radeon HD7850 2GB DDR5 /256bit/ DVI/HDMI/mDP

Płyta Główna : MSI Z77A-G4 5 /intel Z77, LGA 1155

RAM: A-Data 8GB (2x4GB) 1600MHz CL9 Gaming

Zasilacz: bequiet! PurePower L8 530W

Opublikowano

mam kilka pytań co do tego

1.Mogę zrobić Fake konto na fb?

2.Co jak zabraknie reklam co wtedy ?

3.jest to bezpieczne tz. nie ściągnę żadnego wirusa albo innego gówna na mój telefon ?

4.Musze mieć konto w banku ?

5.Ile dziennie można wyjść na +?

6.Muszę być pełnoletni żeby tego używać?

7.Jak rejestruje się na Paypal muszę podać swoje prawdziwe w 100% dane (czy muszę podać 100% prawdziwe czy mogę fake)

???

1. możesz

2.użyj VPN

3. Jest to niebezpieczne, ponieważ niektóre aplikacje posiadają coś w stylu virusa ale to nie jest virus tylko raczej adware który będzie ci powodował przymulanie telefonu.

4. Wystarczy że będziesz miał Paypal , ale jeśli będziesz chciał to wypłacić to musisz mieć dane raczej prawidlowe podane

5. hmm to zależy od dnia i pory, to jest losowe ale myślę że jak będziesz wytrwały to czasem ci 1$ wpadnie a czasem nawet 2$ dziennie, najlepiej to mieć poleconych to więcej wpada

6. nie ma raczej takiego paragrafu , więc można używać raczej

7. patrz na punkt 4.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

1. możesz

2.użyj VPN

3. Jest to niebezpieczne, ponieważ niektóre aplikacje posiadają coś w stylu virusa ale to nie jest virus tylko raczej adware który będzie ci powodował przymulanie telefonu.

4. Wystarczy że będziesz miał Paypal , ale jeśli będziesz chciał to wypłacić to musisz mieć dane raczej prawidlowe podane

5. hmm to zależy od dnia i pory, to jest losowe ale myślę że jak będziesz wytrwały to czasem ci 1$ wpadnie a czasem nawet 2$ dziennie, najlepiej to mieć poleconych to więcej wpada

6. nie ma raczej takiego paragrafu , więc można używać raczej

7. patrz na punkt 4.

Opublikowano

3. Czyli jest niegroźny dla telefonu i jak bd chciał go usunąć to poprostu usunąć aplikacje ?? czy musze użyć antyvirusa(avast)

4 .chodzi mi o to (bo nie mam jeszcze 18 więc konta w banku też nie) że płacić za jakiś towar np. chce kupić bluzkę i mam akurat płatność PayPal i zaznaczam że chce tym i co dalej, bo dane adresowe daje na Stronie z bluzką ,że dostanę wiadomość o powiedzenie zapłaty i weźmie mi kasę z PayPal i zostanie normalnie zapłacone ? bo nie czaje :/

• Procesor: Intel Core i5-3570K /3.4GHz, 6MB, LGA 1155, BOX

• Karta Graficzna: Sapphire Radeon HD7850 2GB DDR5 /256bit/ DVI/HDMI/mDP

Płyta Główna : MSI Z77A-G4 5 /intel Z77, LGA 1155

RAM: A-Data 8GB (2x4GB) 1600MHz CL9 Gaming

Zasilacz: bequiet! PurePower L8 530W

Opublikowano

jeszcze tydzień temu w półtora godziny dziennie można było 2,5 dolca uzbierać we Flurry.Niestety od niedzieli trailery znikneły.Też tak macie??

ps.jeśli ktoś ma problem w gogleplay to jak kolega pisał blackmarket albo dużo lepszy 1 MobileMarket.Czasami trafiają się gry do sprawdzenia za 1,5 dolca i są płatne tylko w gogleplay(w blackmarket i 1 mobile market czasami niektórych nie ma)to wtedy w necie trza wygoglować.

Opublikowano

to cale Lubietoto wyplaca w ogole na paypal? bo chce wyplacic wpisuje i wypelniam co tam trzeba i nic sie nie dzieje? kasy dalej nie ma :/ czy musze to na konto? bo na paypal nie da rady

Opublikowano

z tego co pisze na lubietoto to idzie przelać na paypala

Odbierz gotówke za zdobyte punkty! Przelewy realizowane są tylko na polskie konta bankowe lub na konto paypal.

• kwota 20zł - koszt 4,000pkt, kwota 50zł - koszt 10,000pkt.
  • kwota 100zł - koszt 20,000pkt, kwota 200zł - koszt 40,000pkt.
Opublikowano

z 7 ofert na krzyż każda po 0.03$ w takim tempie to przez tydzień nie uzbieram a vpn nie dziafa :/ prawdopodobnie przyczyna routera...

Opublikowano

Proponuje ściągnąć program Hideman :P. Zmienisz sobie vpn na inny

No własnie on nie działa mimo, że na routerze nic mi nie blokuje...

Opublikowano

Najlepszy tego typu aplikacja, probowalem inne ale zadna nie jest tak stabilna jak ta.

Opublikowano

ohohoho, tak tak, walcie się pare dni , pobierajcie gówniane gierki na telefon, przymulajcie go! a potem dostańcie swoje 5$ wreszcie! ahhh! TYLE WYGRAĆ ;_;, szybciej znaleźć taki hajs na ulicy mozna....

Opublikowano

Ta aplikacja nie wysyła żadnych sms ani nic takiego? Wszystko ok?

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...