Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] WHAFF zarabiaj na androidzie!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 614
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wy też macie problemy z flurry? W czwartek zarobiłem tam ponad 8$, a teraz mi w ogóle nie nalicza kasy (wchodzę w flurry, oglądam reklamę i centów nie ma). Są jakieś limity? Zmiana IP nie pomaga :f

1339163822-U301909.png

Opublikowano

mi to jakos idzie ale te vpn zmieniam na UK robie ale tam w ogole takie same stawki jak na PL. no i gowno nie przychodzi tylko na PL przychodzi ktos powie jak te vpn zrobic /

Opublikowano

Niech ktos mi powie , korzystam z AndoridVPN , biore UK , czy USA , itp i mam oferty ale cenowo takie same ale kij z tym , chce pobrac i za chu ** sie nie da bo ciagle pisze disconect, podejrzewam ze to wina ze mam wersje demo , ale placic jakos mi sie nie widzi, tak samo z hideman. Korzystam z Galaxy s3, mam zrootowanego fona , Ultimarom

Opublikowano

Dziś była kolejna aktualizacja WHAFF... chyba nieudana ....

Przed aktualizacją miałem 2.53$ dziś zaktualizowałem, wchodze patrze a tu 2.28$ ... :(

Dlaczego tak sie stało?

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak rachunek z WiFi, chyba że myślisz o tym że masz internet mobilny i nalicza transfer danych.

Aplikacja jest w 100% darmowa nie ma żadnych kosztów jakie ponosi użytkownik z niej korzystający.

1378331621-U719057.png

Opublikowano

A wie ktos dlaczego mam oferty tylko po $0.01-$0.60 probowalem zmieniac ip na usa i niemcy ale sa podobne oferty. I ktos moze mi napisac co ile srednio zmieniaja sie oferty?

3bf133c198a81c089f07b8d020719e63.jpg

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak rachunek z WiFi, chyba że myślisz o tym że masz internet mobilny i nalicza transfer danych.

Aplikacja jest w 100% darmowa nie ma żadnych kosztów jakie ponosi użytkownik z niej korzystający.

Może być rachunek z wifi jeśli owa osoba ma internet z limitem transferu, a u niektórych dostawców za przekroczenie się płaci. Ale jeśli nie ma limitu transferu to placi się tylko jedną stalą kwotę miesięcznie i tyle :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Może być rachunek z wifi jeśli owa osoba ma internet z limitem transferu, a u niektórych dostawców za przekroczenie się płaci. Ale jeśli nie ma limitu transferu to placi się tylko jedną stalą kwotę miesięcznie i tyle :)

Mój kolega za pobranie łącznie 100MB, pobierają 5zł, ale nie odbiegajmy od tematu, ile się wam pobiera tun.ko?

Jakoś tu pusto...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dnia 6 czerwieca 2013 pojawiła się nowa chyba najgorsza aktualizacja ...

Podnosi ona minimum do wyplaty do 10 dolarów!!!

A wczoraj miałem 4.87 i dziś chciałem wypłacać....

1378331621-U719057.png

Opublikowano

@up a dasz download-link ? :O
Bo ja w necie nie widziałem...

PS. Używam tego demo 100 mb/day, ale jak chce pobrać apkę za dolara, to piszę, że mój kraj nie pozwala na pobranie tej APP.

DEMO, czyli tylko USA ;/

Nieregulaminowa sygnatura. Wyedytowano przez Naiko.

Opublikowano

No to niech się nie wychyla przed szereg - jak coś się oferuje, to ZAWSZE daje się Download :P

Nieregulaminowa sygnatura. Wyedytowano przez Naiko.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...