Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] WHAFF zarabiaj na androidzie!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 614
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Nie ma limitu, jak zainstalujesz wszystkie aplikacje z listy i dostaniesz za nie pieniadze to pojawia sie nastepne. Ludzie zarabiaja dziennie po 10-15$ max.

Jakim cudem tyle zarabiają?

Opublikowano
Jakim cudem tyle zarabiają?

Spedzaja przed telefonem pol dnia

Ehh. Sek w tym ze ciężko się zbiera czasami kasę. A kolega chyba nie wie za dużo i pisze bzdury...

Opublikowano

Jak wy tak zarabiacie? Mi tylko oferty wyszukuje po max 0.20$ i są może 2 ;// A widzialem w temacie że jego autor miał po 3$ aplikacje na czym to polega? Prosze o wytłumaczenie.

Opublikowano

Jak wy tak zarabiacie? Mi tylko oferty wyszukuje po max 0.20$ i są może 2 ;// A widzialem w temacie że jego autor miał po 3$ aplikacje na czym to polega? Prosze o wytłumaczenie.

Musisz zmienić IP na np angielskie, niemieckie itd. Tam są lepsze oferty.

Opublikowano

Jak mam 15 lat to mogę założyć normalnie konto paypal czy jak moge mieć za to jakąś karę ??
bo pisze że jeżeli nie jesteś pełnoletni to nie możesz korzystać z paypal.

Robić konto czy nie bo nie wiem :D

Opublikowano

Hah, nierealne.
Nie ma tyle ofert, na samych znajomych max 1,1$, a na Flurry musiałbyś siedzieć z tydzień non-stop, żeby tyle wbić :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...