Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Delma™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-A i jeszcze jedna rzecz która jest do poprawienia , WYWALENIE VIGOR RECOVERY GRAIN ... Moim zdaniem to jest do bani na pvp...

wywalcie to z npc.

-i ten Alexandra PVP moim zdaniem też jest bez sensu.. Tak jak mówiłem wcześniej.

Fajne pvp też jest poniżej 95 lvla.. więc dlaczego gracze poniżej 95 nie mają wstępu do alexandria.

Zróbcie nową mapkę do PVP albo DH lub Sarmakand PVP area. ale nie Alex. :(

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

• Odpowiedzi 397
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up według mnie głupota robić pvp areny w mieście najlepiej byłoby wgl jej nie robić i zrobić jak na isro ustalić że trzaskamy się w południowej bramie jangan, sarmakand albo donwhang i tyle

Opublikowano

Mam pytanie do kogoś z GM. Robi ktoś coś na tym Serverze ? heh.

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

@up

Bynajmniej nie mam pojęcia czym się tu przejmować ; p

A to że bije sobie posty to chyba plus dla mnie Po trupach do Celu będę leżeć na Wawelu rafdzio będzie mieć do mnie blisko : >

@Down

Nie ; P

Ale jesteśmy z tego samego Miasta: D

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

Opublikowano

Ewen jak widze to tylko ty jestes Betatesterem :P

rofdzio napisał, żeby błędy pisać mu w pw nie na forum w temacie także po co mam tu to pisać? jak Wy to piszecie "żeby nabijać sobie posty"? a tak poza tym to nudzi mnie już to jak wchodzę do tego tematu i ciągle widzę jak jedni krytykują server, który JESZCZE NIE POWSTAŁ tylko jest w CBT a drudzy krytykują osoby, które krytykują server, który jest w fazie CLOSED BETA TEST. Dajcie sobie spokój, rofdzio czy delma jeśli będą mieli jakieś info to będą to pisali, spokojnie ;)

@down

tak jak i ja =)

Opublikowano

Nie tylko on, ale inni piszą bugi na pw do rofdzia, bo w końcu o to prosił, przynajmniej ja tak robię.

Btw. przydałoby się jeszcze paru testerów, bo rzadko kogoś widzę w grze. Rofdzio, jak będziesz to ogarnij mojego chara, bo nie dostaje expa na 82lvl'u.

Opublikowano

Nie tylko on, ale inni piszą bugi na pw do rofdzia, bo w końcu o to prosił, przynajmniej ja tak robię.

Btw. przydałoby się jeszcze paru testerów, bo rzadko kogoś widzę w grze. Rofdzio, jak będziesz to ogarnij mojego chara, bo nie dostaje expa na 82lvl'u.

Jak potrzeba to ja zawsze jestem chętny :)jbc.pm :D

77678022723864382104.png

Opublikowano

Wcześniej widziałem, że ktoś tam coś do mnie pisał(LOL) o tym ,,początku listopada,, a więc:

1.Rofdzio napisał najpierw POCZĄTEK a potem ŚRODEK więc po co piszecie, że dla was to tamto sramto itp itd....

Widać, że dla rofdzia jest jednak ŚRODEK więc wskazuje to na przesuwanie otwarcia servera.... (jak repose, też na początku były godziny, potem dni, miesiące i CISZA)

Tutaj robi się to samo LOLOLOOLLLLLLLLLLLLOOOO

Opublikowano

no przydało by się jeszcze kilku Beta testerów.

Ja piszę tutaj bo Tu szybciej ktoś z Team zobaczy i zareaguję,

W grze wogóle nie widziałem żadnego Betatestera oprucz DonKichota z którym ubiliśmy Dsa xD Dzięki :)

na Tsie też cisza nikogo nie ma. Nie wiem dlaczego tak jest. Ale moim zdaniem jak się już planuję Beta testy to server powinien być dopięty na ostatni guzik, bez op*****nia się. No i powinno się coś dziać a nie taka cisza już od 3 dni , nic nie słychać, nic nie widać. Zdania też nie dostaliśmy , a mieliśmy już na początku dostać.

Mam nadzieję że coś się ruszy.. bo jak narazie to nie widzę tutaj sensu by otwierać Server. Trzeba się spiąć do kupy, i wszystko zrobić, a wcale tak dużo rzeczy nie jest do poprawy to kwestia 1go dnia. niestety już 3 dzień mija no a my stoimy praktycznie w miejscu.

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

@UP

Popieram, ale należy być wyrozumiałym, bo jak wiadomo, każdy ma swoje życie i inne rzeczy na głowie. Praca/szkoła jest czasochłonna, silk schodzi na drugi plan. Moim zdaniem należałoby ustalić jakieś zbiórki o rozsądnej porze i wszystko by szybko i sprawnie poszło. Przydałoby się zwerbować "rezerwowych" testerów, którzy zastępowaliby graczy, którzy akurat nie mogą wejść o tej godzienie. Oczywiście każdy byłby na tyle odpowiedzialny, aby określić się, czy będzie, czy jednak nie da rady.

Opublikowano

Ja na serwer nie wchodzę póki co bo pracuję offline :P

Moja kolej nadejdzie dopiero jutro ewentualnie w niedzielę.

Każdy ma swoje zadania z tego co wiem.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

omg wchodzą tu pseudo gracze żeby zrobić reklamę jakiegoś kiepskiego serwera.. z tego co wiem nie gra tam nawet 100 osób więc ktoś kompletnie nie ogarnięty jest założycielem.. glorius powiem Ci że jesteś smieszny, ciśniesz rofdzia za to że jego projekty się udają (oprócz repose) a twoje fulo padło? Na life sro grały tłumy liczby dokładnej Ci nie określę bo mnie nie interesowała a na fusion grało ponad 300 osób.. sam za nim nie przepadam ale to nie powód żeby go cisnąć, mam zamiar grać u niego to chociaż kilka fajnych pomysłów podsunę.. po co starać się uratować swój serwer robiąc reklamy i jakieś nowe fajne rzeczy jak można hejtować inne serwery.. zajebista logika pozdro piona ja się już tu nie wypowiadam bo tylko za głowę idzie się złapać co tu się dzieje >.< "polaczki"...

@Dolar87 pozdrowienia od DonDe ;) ja niestety pamiętam że w szczycie liczba graczy sięgała lekko ponad 300 ;]

Opublikowano

Witam.Ja mogę przetestować ten projekt jeśli ktoś z administracji zainteresowany to pw.Pozdrawiam

Opublikowano

Na Fusion 300 online? Mozliwe ze na Life bylo tyle ale lekko Cie z Fusion ponioslo. Bylo tam ok. 130 online z czego praktycznie kazdy miał wlasne full pt wiec troche sie mijasz z prawdą. I nikt tutaj innego serwera nie reklamujei a nawet jesli to nikt z administracji innych serwerow tylko gracze ktorych o to nie prosimy. Powinien tutaj wejsc jakis mod i caly ten spam wywalic :)

I uprzedze moze kolejny post o fusion ze nie gralem i sciemniam. Gralem nick Yoshimaru :) pozdro

Powodzenia w projekcie aby wam wyszlo :) :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...