Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emperius.pl [Dedyk]

divad123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chujowy server , chujowi gracze ( nie kulturalni ) , chujowy system gry , chujowe wszystko - co chwila off , strona juz chyba 5 godzin nie dziala , nie polecam

Gashu morda w dupe i żryj kupe !

Czekałem kiedy powiesz mi
Że jesteś dla mnie, jesteś ze mną, że ja i Ty
To coś, co jest na pewno, że jest naprawdę
Że to co było między nami wciąż jest i wciąż jest ważne i…

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Masz patchera

xxx

Nie daje skanu bo plik za maly - to dodaj ss z antyvira

Pomawiam pytanie do administracji czy w grze jest zmianka skili? Bo w IS nie ma i czy bedzie w IS? Czy w grze?

chujowy server , chujowi gracze ( nie kulturalni ) , chujowy system gry , chujowe wszystko - co chwila off , strona juz chyba 5 godzin nie dziala , nie polecam

To wypierdzielaj i nie spamuj :/

oj %% duzo poleci dzisiaj

@DOWN u handlary jest tylko zwoj porotu jednego skila, wiec nie spamuj i czytaj ze zrozumieniem :/

Opublikowano

Masz patchera

http://speedy.sh/ybETx/Emperius-AutoPatcher-1.rar

Nie daje skanu bo plik za maly

Pomawiam pytanie do administracji czy w grze jest zmianka skili? Bo w IS nie ma i czy bedzie w IS? Czy w grze?

To wypierdzielaj i nie spamuj :/

oj %% duzo poleci dzisiaj

Przecież już Ci pisałem, że jest u handlarki...

tumblrlcyruok12p1qcc5cx.jpg
Opublikowano

bardzo chujowy server admini nic nie interesuja sie servem co chwile pada (ddos) slabe łacze chujowo duzo wh/sh/mod itp strona nie dzialala dzis ani 1h DO DUPY Z TAKIM SERVEM

Opublikowano

Ogarnijcie się nie da się pobrać, strona nie działa bo są ataki. To nie wina administracji, oni próbują wam to jakoś naprawić a wy tylko się czepiacie. Zawsze na początku serwa są ataki i jakieś niedopracowania. Jesteście jakieś nolive'y, że nie możecie żyć bez metina? Trochę cierpliwości!

Opublikowano

Serwer już on

chuj z tego jak polowa ludzi nie może sie zarejestrowac bo strona nie dziala inni zato nie mogą sciagnać bo strona nie dziala a innym nie dziala patcher i client NIE POLECAM TEGO ZJEBANEGO SERRVA

Opublikowano

bardzo chujowy server admini nic nie interesuja sie servem co chwile pada (ddos) slabe łacze chujowo duzo wh/sh/mod itp strona nie dzialala dzis ani 1h DO DUPY Z TAKIM SERVEM

To wyp***prostaku

//nieregulaminowa sygnatura

//BR3ND

Opublikowano

Idioto, myślisz, że poradzisz coś na ddosa?

Właśnie teraz jest przerwa techniczna, naprawiają logowanie

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

Ciekawe czy jakbyście wy zrobili serva czy też byście tak pisali...

Docencie trud i prace jaką włożyła administracja w serva .

Wy tylko umiecie mówić że niby serv do d**y....

Opublikowano

ty jestes za to mega kulturalny i dziwisz sie ze hejtuja takiego neosa

//nieregulaminowa sygnatura

//BR3ND

Opublikowano

Może ktoś wstawić na megaupload albo cos innego client ;? tylko ten juz spatchowany gotowy do gry. Bo mi coś patcher siada i nic nie pobiera a brakuje mi jeszcze duzo plików ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...