Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emperius.pl [Dedyk]

divad123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurwa jak wszedlem wczoraj po starcie serwa to 10 1 graczy juz bylo na expbocie

takie macie zabezpieczenia ze mhm

Gowno prawda, wiec jak nie wiesz to przymknij pyszczek. Kto mial exp bota?? Topka?? To ogarnij typku bo 5 razy szybciej sie bije lvl recznie niz z botem

Co do clienta to fakt zerowe zabezpieczenia, niestety

@UP

http://www.multiupload.nl/QJ0B2DIM6Y

skan

https://www.virustotal.com/file/9e998388db5e1aab9c42ebe3209f56a567653eecdf22258816e67afcdf520078/analysis/1351331728/

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziecko kolejne :>

ty do mnie mówisz dziecko ja wam tylko mowie prawdę jaka jest spamicie bo jesteście nolife nie potraficie poczekaj ta jebana godzinę albo 2 bez metka

52324509.jpg
Opublikowano

Puaczcie płaczki, na wasze miejsce przyjdzie 10 osób więcej.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

KUR... BO JEST OFF, LUB LOGOWANIE PADŁO, DLATEGO NIE MOŻNA GRAĆ

JA PIER.. DZIECIAKI JEBANE.. POCZYTAJCIE TROCHE...

LUDZIE KTÓRZY GRAJĄ W TYM MOMENCIE, GRAJĄ Z TEGO POWODU, ŻE SIĘ NIE WYLOGOWALI, ALE SIĘ NIE ZALOGUJĄ...

KONIEC SPAMU, IDŹCIE SPAĆ..

nekov.jpg

Walcie --- Nie bądź Zyła;]

Opublikowano

Logowanie pada co chwilę lecz da się zalogować.

Natomiast serwer stoi cały czas.

Niedługo wszystko wróci do normy.

Zapraszam serdecznie na moją  nową stronę: https://przeglad-internetu.pl. Znajdziesz tam sporo śmiesznych treści z internetu w celu zapewnienia Ci najlepszego contentu i zaoszczędzeniu czasu! 🙂

Opublikowano

Konkurencja poczuła odpływ graczy i zaczely sie ddosy.

Badzcie cierpliwi, adminisracja sie z tym upora i mysle ze jakos to wynagrodzi ;p

2c709653d75179a85b5746e.png

Opublikowano

Witam, mam taki problemik. Po kliknięciu start w patcherze wyskakuje mi "Fatal ERROR File not exist: Pack/Index" Nie chcę czytać tego całego spamu żeby znaleźć odpowiedź na moje pytanie. Jeśli ktoś wie co mam w tym momencie zrobić proszę napisać. Coś pobrać, albo zmienić.

Opublikowano

Jeżeli nie ogarniecie spamu będę zmuszony zamknąć temat na pare godzin. Bo z 1000 postów 1/2 to spam.

To wciskaj warny za spam, a nie zamykaj komus temat. Pseudo modzie.

@topic :

Server swietny, przyjemny exp, przyjemne dropienie, robienie eq i bonowanie rowniez. Server godny polecenia. Zapraszam!!!

2c709653d75179a85b5746e.png

Opublikowano

mam problem ze swoja postacia ! podczas gry wszedłem do kasyna i wywaliło mnie z gry . teraz loguje sie ...wybieram postac....troszeczke sie ładuje i wywala mnie z gry...prosze o pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...