Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emperius.pl [Dedyk]

divad123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prześlecie mi locale tego serva?

Dzięki.. ;s

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może by tak forum uruchomili to kazdy by wiedzial co i jak .Jakas informacja by byla podana a tak to ciagle przez to MPC wszystko wszystkim ale bez przesady

Opublikowano

Złom jak ch*j 3 dzień już pobieram klienta 2 razy pobralem klient niby 800mb ja kzainsaluje to 10 mb tylko i autopatcher pobiera jak pobierze za ok 5 pliki uruchomi sie tylko raz za 2 wywala juz blad ze nie da sie uruchomi zaloway serwer taki ze glowa boli.pozdro.

Dziwne mi sie klient pobrał w 10min nie musisz płakać to wina raczej twojego dostawcy internetu a nie wina serwera.A Patcher już nie laguje bo jest nowa wersja na stronce.

I weś tu nie płacz jaki ten serwer jest żałosny bo jest fajny i gra dużo osób tylko teraz są małe prob lemy z logowaniem i reją.

Opublikowano

niestety oświadczam ze to koniec serwera .

NQ

Niestety oswiadczam, jesteś idiotą.

Kiedy forum bedzie dzialac ? ;p

2c709653d75179a85b5746e.png

Opublikowano

Patchera to macie super -,-

Wczoraj nie działał, dziś z rana pobrałem i wszystko działało jak należy ale przed chwilą włączam patchera pobrał jeden plik daję start gry i pisze błąd Log "locale" a waga locale w folderze pack 0bajtów...

Gram pod nickami: Jasiu33,Jasio33,DejKusku

Pomogłem? Kliknij w brzuszek pajacyka.
To cię nic nie kosztuje! http://pajacyk.pl/

Opublikowano

A prześlecie mi chociaż locale? To tylko to potrzebuję, bo nie uruchamia mi się patcher ani nic. >.<

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

może i tak ale mózg za to nie

Dziecko kolejne :>

Szukam kogoś kto mi zrobi sygnaturkę płacę w Likach ; ]

Gram pod nickami :

Śmiercik , nie mylić z Śmietnikiem . ;) .

Malinowy . Żadna Malina . :D .

Rabbit , Emm . ??? Oczywiście bez ( ś , ć , ó ) ;D

Opublikowano

kurwa jak wszedlem wczoraj po starcie serwa to 10 1 graczy juz bylo na expbocie

takie macie zabezpieczenia ze mhm

Powiedziales, ze zegnasz serwer wiec grzecznie wypierdalaj z tego tematu.

Ahh, zapomnialem, ze beczysz i placzesz bo twoj serwerek jest off to trza wyzyc sie w prezce.

Opublikowano

Złom jak ch*j 3 dzień już pobieram klienta 2 razy pobralem klient niby 800mb ja kzainsaluje to 10 mb tylko i autopatcher pobiera jak pobierze za ok 5 pliki uruchomi sie tylko raz za 2 wywala juz blad ze nie da sie uruchomi zaloway serwer taki ze glowa boli.pozdro.

jeżeli coś ci się niee podoba to nie hejtuj tylko idz sobie innego serwa poszukac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...