Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz anime lub mangi? Pisz tutaj!

-Vasto-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ehh mogłem napisać że motyw tego nucenia i takiego mordowania wziąłem  właśnie z Elfen Liden bo to było epickie :) a jak już o tym jest gadane to czy wie ktoś kiedy wyjdzie 2 sezon tego albo czy w ogóle wyjdzie ???

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Mozuko

NHK ni Youkoso! Opowiada o NoLifie

Midori no Hibi Ręka chłopaka staje się dziewczyną - przynudza pod koniec

School Days rozwinięcie nudzi ale psychiczne zakończenie(moje ulubione)

Sankarea chłopak poznaje dziewczyne i zmienia ją w zombie(mniej więcej)

Natsume Yuujinchou fajnie się ogląda :)

ChäoS;HEAd cokolwiek tu napisze to zniszczę fabułę :)

Kimi ni Todoke dziewczyna miła z Ładnym ......, brzydula i przystojny chłopak 

Elfen Lied nie wiem co napisać na pewno to nie okruchy życia - horror

Toradora! sławny "mini tygrys" 

Kaichou wa Maid-sama! przewodnicząca szkoły to zmora chłopaków która poznaje najprzystojniejszego chłopaka w szkole w nietypowej sytuacji ...

Ichigo 100% chłopakowi spodobała się dziewczyna z majtkami w truskawki i ją szuka :)

Kami nomi zo Shiru Sekai chłopak który gra w Visual Novel zostaje zmuszony do romansowania z prawdziwymi dziewczynami przez demona 0_o

EDIT

Polecam Elfen Lied fajna historia tylko źle oprawiona 

Edytowane przez lukasz:D

784091427630431250239.png
:D

Opublikowano

Tak na szybko dobry dramat, okruchy życia co wzrusza.

Mało popularne serie bo popularnych widziałem dużo ;f

Bakuman,Gin no Saji,GTO,Natsume Yuujinchou San,Toki wa Kakeru Shoujo,Nisekoi (to dramatem nie zalatuje,okruchy może troche,skupia się bardziej na romansie i komedii,ale polecam),Usagi Drop

Opublikowano (edytowane)

Bakuman,Gin no Saji,GTO,Natsume Yuujinchou San,Toki wa Kakeru Shoujo,Nisekoi (to dramatem nie zalatuje,okruchy może troche,skupia się bardziej na romansie i komedii,ale polecam),Usagi Drop

Spodobał mi się Bakuman, Usagi Drop i Toki wa Kakeru Soujo. (Nisekoi oglądam ^^)

Mozuko

NHK ni Youkoso! Opowiada o NoLifie

Midori no Hibi Ręka chłopaka staje się dziewczyną - przynudza pod koniec

School Days rozwinięcie nudzi ale psychiczne zakończenie(moje ulubione)

Sankarea chłopak poznaje dziewczyne i zmienia ją w zombie(mniej więcej)

Natsume Yuujinchou fajnie się ogląda :)

ChäoS;HEAd cokolwiek tu napisze to zniszczę fabułę :)

Kimi ni Todoke dziewczyna miła z Ładnym ......, brzydula i przystojny chłopak 

Elfen Lied nie wiem co napisać na pewno to nie okruchy życia - horror

Toradora! sławny "mini tygrys" 

Kaichou wa Maid-sama! przewodnicząca szkoły to zmora chłopaków która poznaje najprzystojniejszego chłopaka w szkole w nietypowej sytuacji ...

Ichigo 100% chłopakowi spodobała się dziewczyna z majtkami w truskawki i ją szuka :)

Kami nomi zo Shiru Sekai chłopak który gra w Visual Novel zostaje zmuszony do romansowania z prawdziwymi dziewczynami przez demona 0_o

EDIT

Polecam Elfen Lied fajna historia tylko źle oprawiona 

Lol, zwracam uwagę na realizm anime czyli brak fantazji, zombie, super moce itp. kocham anime, w których jest przedstawione prawdziwe życie.

Pisałem też, że popularne oglądałem ''Toradora! sławny "mini tygrys" ''

Jeszcze twoje opisy zbytnio nie zachęcają do oglądanie tylko mnie jakoś odepchnęły. 

Takie tam, moje uwagi. xD

Edytowane przez Mozuko.
Opublikowano

Spodobał mi się Bakuman, Usagi Drop i Natsume Yuujinchou San.

Lol, zwracam uwagę na realizm anime czyli brak fantazji, zombie, super moce itp. kocham anime, w których jest przedstawione prawdziwe życie.

Pisałem też, że popularne oglądałem ''Toradora! sławny "mini tygrys" ''

Jeszcze twoje opisy zbytnio nie zachęcają do oglądanie tylko mnie jakoś odepchnęły. 

Takie tam, moje uwagi. xD

School days polecam. Bardzo realistyczne anime. Pokazuje nawet to co może sie wydarzyć w rzeczywistości

1373637009-U477327.png

Opublikowano (edytowane)

Kimi ni Todoke też fajne najlepsze anime romans jakie istniało :)

EDIT

ANIME NIE OGLĄDA SIĘ DLA REALIZMU !!! TYLKO BY ODERWAĆ SIĘ OD RZECZYWISTOŚCI!!!!!!! JEŚLI OGLĄDASZ ANIME DLA REALIZMU TO WYJDŹ NA DWÓR!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano (edytowane)

EDIT

ANIME NIE OGLĄDA SIĘ DLA REALIZMU !!! TYLKO BY ODERWAĆ SIĘ OD RZECZYWISTOŚCI!!!!!!! JEŚLI OGLĄDASZ ANIME DLA REALIZMU TO WYJDŹ NA DWÓR!!!!!!!!!!!!!!

Glupoty gadasz. Mnie tez sie nie podobają bardzo fantasy, wolę science fiction. W jakimś fantasy będzie tak: X mogl zrobic y, bo magia.. A w science fiction tak to wytlumaczą, że nie będzie to aż takie nieprawdodpobone. Fajny efekt to daje dla widza. Mówie o np. steins gate. Oczywiście jak używają jakiejś mocy typu geass to da sie oglądać, ale takiego dragon balla, gdzie goku kurwa pociskiem z ręki moglby rozwalic planete ogladal nie bede. To kwestia gustu :P

@Edit

Jaki jest najlepszy romans? Z tych typowych ogladalem tylko Toradora, oceniem na 9/10. Warto "wchodzić" w ten gatunek?

Edytowane przez Royal6

1373637009-U477327.png

Opublikowano

gatunek ciekawy, romans nie tylko dla dziewczyn jest :) . Tasogare oteme x amnesia i Kimi ni Todoke to jedne z najlepszych anime jakie oglądałem :D

Tego drugiego nie obejrze, bo shoujo jest dla dziewczyn, a to peirwsze zobacze. Ale jst to horror. Bede mial koszmar? Nie lubie sie bać..

1373637009-U477327.png

Opublikowano

EDIT

Gadasz głupoty, ale to nie temat do dyskusji.

Nie lubię filmów, które lecą w telewizji i w kinie, bo po prostu są bardzo udawane, robione dla idiotów i przepełnione przemocą.

W wielu anime znajdziesz rzeczywistość i każdy lubi co innego.

Ja kocham romans (taki prawdziwy nie filmowy z (bruk kocham cie itp), w anime jest to przedstawione bardziej skomplikowanie) właśnie jak wspomniałeś o Kimi ni Todoke, jest to anime realistyczne.

@1361622928-U485574.pngRoyal6 Większość anime jakie oglądam to jest Shoujo, które nie jest tylko dla dziewczyn i z całego serca polecam Ci Kimi ni Todoke wspaniały, śmieszny i wzruszający 

Opublikowano (edytowane)

Glupoty gadasz. Mnie tez sie nie podobają bardzo fantasy, wolę science fiction. W jakimś fantasy będzie tak: X mogl zrobic y, bo magia.. A w science fiction tak to wytlumaczą, że nie będzie to aż takie nieprawdodpobone. Fajny efekt to daje dla widza. Mówie o np. steins gate. Oczywiście jak używają jakiejś mocy typu geass to da sie oglądać, ale takiego dragon balla, gdzie goku kurwa pociskiem z ręki moglby rozwalic planete ogladal nie bede. To kwestia gustu :P

@Edit

Jaki jest najlepszy romans? Z tych typowych ogladalem tylko Toradora, oceniem na 9/10. Warto "wchodzić" w ten gatunek?

Najlepszy powiadasz >? z moich topowych to Clannad a szczególnie sezon nr 2 . Oczywiście zaczynamy od 1 sezonu :D

Romans + fantasy . Ryczałem jak ... :D Pierwsze anime które aż tak mnie wzruszyło . ( na razie jedyne na którym tak mi łzy leciały ^^ )

Polecam i pozdrawiam Piotr Fronczewski . ;)

Edytowane przez sebastosMC

rmoiyq.png

Opublikowano (edytowane)

Gadasz głupoty, ale to nie temat do dyskusji.

Nie lubię filmów, które lecą w telewizji i w kinie, bo po prostu są bardzo udawane, robione dla idiotów i przepełnione przemocą.

W wielu anime znajdziesz rzeczywistość i każdy lubi co innego.

Ja kocham romans (taki prawdziwy nie filmowy z (bruk kocham cie itp), w anime jest to przedstawione bardziej skomplikowanie) właśnie jak wspomniałeś o Kimi ni Todoke, jest to anime realistyczne.

@1361622928-U485574.pngRoyal6 Większość anime jakie oglądam to jest Shoujo, które nie jest tylko dla dziewczyn i z całego serca polecam Ci Kimi ni Todoke wspaniały, śmieszny i wzruszający 

Nikt nikomu nie zabroni oglądac shoujo, ale miej swiadomosc, ze są tworzone z myslą, że widzem bedzie dziewczyna. Ja przy tym shoujo z railguna ledwo wytrzymuje, a co dopiero przy  prawdziwym.. Jestem zbyt meski na to. Z romansami też sobie odpuszcze. Powiem tak - romanse są ok pod warunkiem, że to nie o nich jest anime, ale są małym dodatkiem. Tak jak to mialo miejsce w mirai nikki. Byl pewien element romansu, fajna fabula i seria mnie wciagnela na 10/10. Jakby to byl sam romans.. to dalbym pewnie 7-8

Edytowane przez Royal6

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Siemka szukam anime o bardzo bardzo podobnej do tej z Date A Life i wszystkich High School (Musi być podobna kreska i to bardzo najlepiej by był tam romans i akcja)

Opublikowano

Siemka szukam anime o bardzo bardzo podobnej do tej z Date A Life i wszystkich High School (Musi być podobna kreska i to bardzo najlepiej by był tam romans i akcja)

Ichiban ushiro no daimaiou

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Jak lubisz zboczone anime to zobacz Boku no Pico, podobno dużo akcji.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Jak lubisz zboczone anime to zobacz Boku no Pico, podobno dużo akcji.

weź przestań trollować, to już od dawna nie jest smieszne. bożeszne, nie ogladaj boku no pico, to hentai o gejach

1373637009-U477327.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngRoyal6 +1

Panowie, szukam anime z nutką tego co było w Death Note, czyli jakieś ślectwo, dochodzenia, zagadki.

Moze byc jakis romans tak wplątany. Z góry dzięki.

Opublikowano (edytowane)

Panowie, szukam anime z nutką tego co było w Death Note, czyli jakieś ślectwo, dochodzenia, zagadki.

a ogladales  code geass, bo nie pamieram? mirai nikki widziales.. no to polecam tez steins gate. zajebiste. 

Edytowane przez Royal6

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Dakara Boku wa, H ga Dekinai.

Code Geass na pewno.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano (edytowane)

Tasogare  Otome x Amnesia ?? Fajne to?

FAJNE I NIE HORROR, krwi nie ma :D

Tylko że to jest romans  "komedio-dramatowy" da się popłakać od razu pisze.

BOZASNE

z nuceniem nic nie znalazłem :(

Opublikowano

Siemka podajcie jakieś anime typu :

HORROR/ZOMBIE/SZKOLNE

jak co to z tego typu widziałem Highschool of the dead

Musi być akcji trochę w szkole i obowiązkowo zombi