Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz anime lub mangi? Pisz tutaj!

-Vasto-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie wierzę.... Nie masz Code Geass. To znaczy, że prawie nie masz nic.

Oda Nobuna no Yabou, C³, Dakara Boku wa, H ga Dekinai.

I sorry za tego mala.

Oglądałem Code Geass ale jakoś mi się nie podoba :P

Resztę zobacze

Edytowane przez sebasku

graphic.png

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Elo

Szukam romansu, wiek bohaterów 14-20, chłopak główną postacią, dziewczyna ma mieć kocie lub królicze uszy.

Ma być między nimi romans i żadnych mechów.

Do tego miłoby było obejżeć jakąś fantastyke itp.

Swege

Opublikowano

Elo

Szukam romansu, wiek bohaterów 14-20, chłopak główną postacią, dziewczyna ma mieć kocie lub królicze uszy.

Ma być między nimi romans i żadnych mechów.

Do tego miłoby było obejżeć jakąś fantastyke itp.

Kamisama Hajimemashita

Nyan Koi! (tu jest motyw duży z kotami)

Opublikowano

Szukam anime w stylu deadman wonderland, mirai nikki, btooom, death note, steins gate. O gatunki i poziom zajebistości mi chodzi. Minimum 8,5/10, ale lepiej 9/10, 10/10.

Planuje obejrzeć clannad, k project, bokurano, magi. 

Opublikowano

Kamisama Hajimemashita

Nyan Koi! (tu jest motyw duży z kotami)

o sam motyw kotów mi nie chodziło, zależy mi na tym by dziewczyna w której zakochuje się główny bohater miała kocie uszka :P

Swege

Opublikowano (edytowane)

up tak w dog days jest romans ( jak to w komedii czyli lipa ^^ hmm ogólnie z raz się całują :D może z 2 na 2 sezony )

Edytowane przez sebastosMC

rmoiyq.png

Opublikowano

Nie wiem czy dodałem czy nie, jakieś luki mam, ale do tych uszek to jeszcze Asobi Ni Iku Yo, w Tayutama kiss on my deity też jest jedna bodajże

Opublikowano

Siemka czy polecacie anime Strike the Blood i jaki to najbardziej jest rodzaj anime 

Rodzaj? Co masz na myśli? Jest to ecchi, shounen jeśli o to chodzi.

Opublikowano

Dobra a czy przynajmniej to polecasz?

nie oglądałem. Przy anime nei mozna sie sugerować czyimś opiniami. Przeczytaj opis anime, zobacz cy ci się podoba, obejrz 5 odcinkow i zdecyduj czy zostajesz z tym anime na dluzej

Opublikowano

Siemka czy polecacie anime Strike the Blood i jaki to najbardziej jest rodzaj anime 

Osobiście nie polecam.

Im dalej tym więcej bullshitu.

s2c77Oa.png

Opublikowano (edytowane)

Otworzylem sobie kilka kart w przeglądarce. Na nich najlepsze anime ktore ogladalem (na animezone otworzyłem). Patrzac na wspolne gatunki moge stwierdzic, ze podobają mi się szczególnie:

Psychologiczny,
Thriller,
Akcja,
Dramat,
Sci-Fi,

Tematyka:

Przemoc,
tajemnice/zagadki

Polecilibyście mi jakąś perełke z tych gatunków? Oczywicie nie muszą być wszystkie w jednym anime.. A co do tematyki to nie sugerujcie sie nią w dużym stopniu. Patrzcie bardziej na gatunki. Te anime moze mieć też gatunki: komedia, romans. 

Edytowane przez Royal4
Opublikowano

Higurashi no Naku Koro Ni

Elfen Lied

Hellsing Ultimate

Podobno Gantz, Basilisk, Blood-C też mają sporo niezłych scen, ale nie miałem okazji tego sprawdzić.

s2c77Oa.png

Opublikowano (edytowane)

Higurashi no Naku Koro Ni

Elfen Lied

Hellsing Ultimate

Podobno Gantz, Basilisk, Blood-C też mają sporo niezłych scen, ale nie miałem okazji tego sprawdzić.

Higurashi nie obejrze, bo nie podoba mi sie kreska

Elfien lied jeszcze zobacze opinie na necie

Hellsinga chyba obejrze. 

Dzięki

#edit

czekam na wiecej tytulow

@down

Sprawdze

Edytowane przez Royal4
Opublikowano

Otworzylem sobie kilka kart w przeglądarce. Na nich najlepsze anime ktore ogladalem (na animezone otworzyłem). Patrzac na wspolne gatunki moge stwierdzic, ze podobają mi się szczególnie:

Psychologiczny,

Thriller,

Akcja,

Dramat,

Sci-Fi,

Tematyka:

Przemoc,

tajemnice/zagadki

Polecilibyście mi jakąś perełke z tych gatunków? Oczywicie nie muszą być wszystkie w jednym anime.. A co do tematyki to nie sugerujcie sie nią w dużym stopniu. Patrzcie bardziej na gatunki. Te anime moze mieć też gatunki: komedia, romans.

Monster / Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin / Wolf's Rain + Wolf's Rain OVA

Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora

btw. Jeśli lubisz takie gatunki jak na czerwono to podrzuć mi swoją listę to sobie coś wybiorę dla siebie. :D

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Siema co sądzicie o anime Deadman Wonderland i czy ma zakończenie bo nie jestem pewien i czy to na serio jest czysta sieczka i jakieś survival game???

Opublikowano

Siema co sądzicie o anime Deadman Wonderland i czy ma zakończenie bo nie jestem pewien i czy to na serio jest czysta sieczka i jakieś survival game???

Obejrzalem te anime "za jednym zamachem". Bez przerw. Było zajebiste. 9/10. Jedyny jego minus jest brak zakonczenia. Ale jak wyjdzie manga w polsce z wątkiem po anime to kupie i tobie tez proponuje

Opublikowano

Czyli po prostu to jest tak że jakby w połowie akcji i tp anime się kończy :(  Szkoda a nw polecasz jakieś anime survival game z takimi krwawymi scenami??? 

Opublikowano (edytowane)

Czyli po prostu to jest tak że jakby w połowie akcji i tp anime się kończy :(  Szkoda a nw polecasz jakieś anime survival game z takimi krwawymi scenami??? 

Wydaje mi sie, ze nie w polowie, ale w 3/4 czesci. Mimo to obejrzyj, warto dla tych 12 odcinkow. Jesli lubisz krawe sceny to polecam mirai nikki oraz another.

Edytowane przez Royal4