Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz anime lub mangi? Pisz tutaj!

-Vasto-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam anime ktorego wolalbym nie przegapic, chcialbym anime ktore waszym zdaniem jest swietne na tyle ze uwazacie je za takie ktore kazdy powinien obejrzec i wolalbym by bylo dosc lekkie, w sensie ze bez jakiegos horroru, raczej psychologiczne, romans, akcja lub cos w ten deseń, przede wszystkim bez horroru bo to sie robi nudne :)

Death Note, Code Geass, School Days, Btooom!.

graphic.pnggraphic.png

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zobacze to btoom i darken than black, o tych tytulach slyszalem ale nie mialem okazji ich poogladac, co do reszty to ogladalem :)

Opublikowano

Szukam anime z akcją i romansem xD

Oglądałem Code Geass, Guilty Crow, Fate Zero, Psycho Pass. Mala nie mam.

Bez-nazwy_nrsrana.png

Opublikowano

Mirai nikki, gorąco polecam.

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Poszukuję jakiegoś romansu ;_; najlepiej wciągający i aby chłopak był bishem,który zauważy zwykłą dziewczynę ><

z góry,piszę że oglądałam : bokura ga ita,sukitte ii na yo,kaichou wa maid sama,kamisama hajimemashita,tonari no kaibutsu kun :3

76eff0d7b6a46.png

Opublikowano

Poszukuję jakiegoś romansu ;_; najlepiej wciągający i aby chłopak był bishem,który zauważy zwykłą dziewczynę ><

z góry,piszę że oglądałam : bokura ga ita,sukitte ii na yo,kaichou wa maid sama,kamisama hajimemashita,tonari no kaibutsu kun :3

Kimi Ni Todoke, zdecydowanie to co chcesz. ^^

Opublikowano

BabyAishiteruze, Kimi Ni Todoke, Cała seria Monogatari, Skip Beat

NJxbd4x.png

Opublikowano

Jako pierwsze musisz zobaczyć Full Metal Alchemist:Broterchood (64 odc).Na MAL'u pierwsze miejsce...

Proponuję też rozpocząć dłuższe serie tzw. ''tasiemce'',czyli Hunter x Hunter 2011,Bleach,Naruto,One Piece,Dragon Ball,Gintama,Hitman Reborn,Fairy Tail itd.

Opublikowano

Jako pierwsze musisz zobaczyć Full Metal Alchemist:Broterchood (64 odc).Na MAL'u pierwsze miejsce...

Proponuję też rozpocząć dłuższe serie tzw. ''tasiemce'',czyli Hunter x Hunter 2011,Bleach,Naruto,One Piece,Dragon Ball,Gintama,Hitman Reborn,Fairy Tail itd.

Skreśl Naruto i Fairy Tail i będzie cacy.

Do tego można dodać Zetman, Code: Breaker. Z naciskiem bardziej na Zetmana, typowy shounen.

417711489342956987022.png

Opublikowano

Skreśl Naruto i Fairy Tail i będzie cacy.

Do tego można dodać Zetman, Code: Breaker. Z naciskiem bardziej na Zetmana, typowy shounen.

Fairy Tail tak,ale Naruto czemu?Warto obejrzeć Shippudena szczególnie dla arcu z Itachim i Painem :>

Opublikowano (edytowane)

Fairy Tail tak,ale Naruto czemu?Warto obejrzeć Shippudena szczególnie dla arcu z Itachim i Painem :>

To jest w sumie zależne od gustu, ja np. nie lubuję się w przegadanych anime, a naruto się do takich zalicza.

Co nie zmienia oczywiście faktu, że podobała mi się walka Naruto z Painem xD chyba jedyna, która była godna uwagi.

Edytowane przez TheMadMan9512

417711489342956987022.png

Opublikowano

Ile można oglądać tych smutnych anime wyciskających łez, lub z przygnębiającym klimatem. Podajcie jakąś dobrą komedie przy której pękaliście ze śmiechu xD Lajki w nagrodę za najlepszy tytuł :)

Opublikowano

Ile można oglądać tych smutnych anime wyciskających łez, lub z przygnębiającym klimatem. Podajcie jakąś dobrą komedie przy której pękaliście ze śmiechu xD Lajki w nagrodę za najlepszy tytuł :)

nigdy w zyciu sie nie smialem przy anime/ filmie, ale dobra komedia bylo gto

1373637009-U477327.png

Opublikowano

A gto akurat wisi na moim plan to watch więc sprawdzę :)

Gorąco polecam GTO :)

No i w sumie Samurai Champloo możesz jeszcze obczaić :)

HBV27j.png

Opublikowano

Ja osobiscie ubawiłem się przy Hellsingu i Devil May Cry, ale to może dlatego że jestem pojebany. W każdym razie, spróbuj Hellsing, Hellsing: Ultimate (O Ile dobrze pamiętam) i DMC :D 

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

BabyAishiteruze, Kimi Ni Todoke, Cała seria Monogatari, Skip Beat

~ Kimi ni todoke oglądałam 2 sezony ^^

- Serii GATARI wręcz niecierpię C:

pokuszę się na BabyAishiteruze i Skip beat C: + możecie dawać jakieś jeszcze przykłady D:

76eff0d7b6a46.png

Opublikowano

~ Kimi ni todoke oglądałam 2 sezony ^^

- Serii GATARI wręcz niecierpię C:

pokuszę się na BabyAishiteruze i Skip beat C: + możecie dawać jakieś jeszcze przykłady D:

Skip Beat bardzo fajny ale ... więcej nie napisze dowiesz się jak obejrzysz całe :D a BabyAishiteruze dawno oglądałem ale pamiętam że było dość dobre.

Zobacz sobie też Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora genialne.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Jakieś inne pomysły ?

Do moich obejrzanych serii trafiły:

Mirai Nikki

SAO

Bez-nazwy_nrsrana.png