Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz anime lub mangi? Pisz tutaj!

-Vasto-

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jezus, wystarczy czytać opis i nazwę filmu.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Puella_Magi_Madoka_Magica

tUnjFif.png

Nie wiem czy Ty się nabijasz z tego tematu, no ale proszę, miej do niego szacunek.

To już nie pierwszy raz kiedy ten miły pan odstawia swój popis. Nie wie chyba o możliwościach google i wyszukiwarki na mpcforum.

Poszukuję anime podobne do death note :)

Podobne pod jakim względem? Kreska, klimat, gatunki, czy fabuła? Code geass jest nawet podobny do death note, polecam

1373637009-U477327.png

Opublikowano

w btoom nie było fantasy..

Obejrz sobie toaru majutsu no index

Wiem że Btoom! to nie fantasy, ale kreska Sc-fi z deczka jest. Głównie chodziło mi o 'Inny świat', i tak zdaje sobie sprawę że w Btoom! niema innego świata tylko na wyspie są. :P

Dzięki od razu biorę się do oglądania. :)

sygnaez.png

Jeśli znalazłeś błąd ortograficzny to mi napisz, chcę zobaczyć jaki ze mnie analfabeta. :D

Opublikowano

Angel beats, another

Yyy.. Another jest luźne? Z tego co mi kumpel mówił, to ciężko mu było wszystko ogarnąć.

A co do tematu: Hellsing, Hellsing Ultimate (Chyba) oraz Devil May Cry :P

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano (edytowane)

Yyy.. Another jest luźne? Z tego co mi kumpel mówił, to ciężko mu było wszystko ogarnąć.

nie rozumiem co ty do mnie napisałeś. Jak luźne? Nie wiem co to znaczy, ale nie było w wymaganiach "luźne"

Edytowane przez Royal6

1373637009-U477327.png

Opublikowano

nie rozumiem co ty do mnie napisałeś. Jak luźne? Nie wiem co to znaczy, ale nie było w wymaganiach "luźne"

Zacytuję kolegę :

Szukam jakiegoś luźnego, krótkiego anime. Najlepiej 12 odcinków.

No. Another do 'luźnych' nie należy.  A 'luźne' w wymaganiach było. Przy Another akurat trzeba mysleć. :)

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

Szukam jakiegoś luźnego, krótkiego anime. Najlepiej 12 odcinków.

Może i Hellsing Ultimate ma te 12 odcinków, ale po 60+ minut, więc tak jakby 24, lol.

Krótkie i luźne... WataMote, K, Danganronpa, Blood Lad, Amnesia - to jedyne z tych krótkich i luźnych.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Może i Hellsing Ultimate ma te 12 odcinków, ale po 60+ minut, więc tak jakby 24, lol.

Krótkie i luźne... WataMote, K, Danganronpa, Blood Lad, Amnesia - to jedyne z tych krótkich i luźnych.

Oki dzięki, ogarne to i angel beats.

Opublikowano

Jakie jeszcze krótkie anime polecicie? Gatunek obojętny, byle by było wciągające i się nie znudziło po dwóch odcinkach.

Ale powiedz, czy to może być dramat? Bo z tego co zrozumialem szukasz serii, ktorych nie lubie, czyli szkolny romans, ecchi. 

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Ale powiedz, czy to może być dramat? Bo z tego co zrozumialem szukasz serii, ktorych nie lubie, czyli szkolny romans, ecchi. 

Tzn. ja nie jestem fanem ecchi, romansów itp. ale chciałem coś luźnego, na wyjazd do ściągnięcia. Najbardziej lubię thrillery / psychologiczne anime, coś typu Death note, Mirai Nikki itd.

Opublikowano (edytowane)

Tzn. ja nie jestem fanem ecchi, romansów itp. ale chciałem coś luźnego, na wyjazd do ściągnięcia. Najbardziej lubię thrillery / psychologiczne anime, coś typu Death note, Mirai Nikki itd.

Jak chcesz coś zajebistego to obejrz steins gate. Jak chcesz serie 12 odcinkową to polecam ano hi mita hana no namae wo bokutachi wa mada shiranai. jest to dramat

Edytowane przez Royal6

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Jak chcesz coś zajebistego to obejrz steins gate. Jak chcesz serie 12 odcinkową to polecam ano hi mita hana no namae wo bokutachi wa mada shiranai. jest to dramat

Steins;gate oglądałem. Co sądzicie o one outs albo highschool of the dead?

Opublikowano (edytowane)

Steins;gate oglądałem. Co sądzicie o one outs albo highschool of the dead?

One Outs bardzo fajne. Tylko zapoznaj się mniej więcej z zasadami baseballu, bo to o nim będzie anime. Główny bohater zajebisty, fajny charakter, inteligentny. ocenilem na 9/10, nie wiem czy anime jest tego warte, ale napewno jest warte obejrzenia. 

Highschool of the dead -

Te anime jest już słabsze. Nie wiem czemu dalem 8/10, bo zasługuje na 7/10. Takie o ecchi z zombie, ktore wbrew pozorom nie odgrywają jakiejś ważniejszej roli. Zero fabuły, masa fanserwisu. Nie wiem jaki jst sens tego anime. Moze gdyby bylo zamknieta historia trzymaloby sie kupy, ale jak na razie jest takie średnie. Będzie 2 sezon, ale nawet on nie zakonczy historii. Autorzy mangi wstrzymali produkcje, wiec 3 sezonu raczej nie będzie

Edytowane przez Royal6

1373637009-U477327.png

Opublikowano

One Outs bardzo fajne. Tylko zapoznaj się mniej więcej z zasadami baseballu, bo to o nim będzie anime. Główny bohater zajebisty, fajny charakter, inteligentny. ocenilem na 9/10, nie wiem czy anime jest tego warte, ale napewno jest warte obejrzenia. 

Highschool of the dead -

Te anime jest już słabsze. Nie wiem czemu dalem 8/10, bo zasługuje na 7/10. Takie o ecchi z zombie, ktore wbrew pozorom nie odgrywają jakiejś ważniejszej roli. Zero fabuły, masa fanserwisu. Nie wiem jaki jst sens tego anime. Moze gdyby bylo zamknieta historia trzymaloby sie kupy, ale jak na razie jest takie średnie. Będzie 2 sezon, ale nawet on nie zakonczy historii. Autorzy mangi wstrzymali produkcje, wiec 3 sezonu raczej nie będzie

Jakie 0 fabuły, to anime ma lepszą fabułe niż one outs xDD ja prdl przecież tam jest tylko baseball, a te info z 2/3 sezonem i mangą to też magia dla mnie.

Ale dobrze, według mnie one outs bardzo dobry ale high school of the dead WCALE nie odstaje, a jak ktoś lubi zombie to może być topka dla niego.

NJxbd4x.png