Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz anime lub mangi? Pisz tutaj!

-Vasto-

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tumblr_m5ild0nEE31rpkl9ao3_500.gif

tumblr_m5ild0nEE31rpkl9ao4_500.gif

giphy.gif

tumblr_mqz1brT26S1sv9dq6o1_500.gif

tumblr_mibrw0EX891rs8l3oo1_500.gif

Nawet opening

tumblr_mgw5qntRBJ1qkvue8o3_250.gif

Wielka mi psychoza. To właśnie przyciagało do tej serii. Gwarantuje, ze dalby mirai nikki 9, albo 10 na 10

1373637009-U477327.png

Opublikowano

I zapewne podałeś wszystko co jest z psychozą ;_;?

btw co sądzicie o Fairy tail?

co kto lubi. Nic co podał nie jest z psychozą. Polecwm full metal alchemist, te co 2 scena w łóżku to nie anime tylko hentai'e. Tego czego na.forum nie lubimy xD

bb68.png

Opublikowano

Chodziło mi o anime gdzie niema co drugiej sceny w łóżku

To chyba Ci się z "Grą o tron" pomyliło ;D

Jeżeli nie szukasz na siłę to gwarantuję Ci, że przez przypadek nie prędko trafisz na takie anime ;)

W sumie to bardzo mało takich anime widziałem, no chyba że ecchi albo hentaje ale na to przez przypadek się nie trafia ;D

ani jakichś strasznych rzeczy np wpierdala się do psychiatryka i wszyscy go chcą zajebać żadnej psychozy czyli że np idzie ojciec z synem i coś go atakuje później zamienia się w jakieś włochate zwierzę i pożera syna... Takie coś KOMPLETNIE odpada.

Z takich "normalnych" anime mogę Ci polecić:

-clannad (dramat, dość przyjemny podczas oglądania, pierwsza seria taka sobie ale druga zdecydowanie lepsza)

-great teacher Onizuka (obowiązkowa pozycja dla wszystkich! :D)

-k-on! (klub muzyczny, przyjemna komedia z luźną fabułą)

Sądzę że tyle powinno Ci starczyć, tutaj masz zero "super mocy", morderstw i innych rzeczy z nie tego świata ;)

(aczkolwiek polecam oglądać inne anime z "dziwnymi" motywami bo takie "zwykłe" to Ci zbrzydną z tej monotonii:) )

@topic

Szukam czegoś co wciąga, czegoś co nie pozwoli zasnąć przed oglądnięciem ostatniego odcinka.

Byłbym wdzięczny gdybyście wymienili anime które łyknęliście na raz (mające od 20-60 odcinków).

Jak już będziecie wymieniać to byłoby elegancko gdyby obok każdego anime znalazły się ze 3-4 słowa co was urzekło w danym anime.

Tutaj mój mal, ctrl+f i możecie szukać http://myanimelist.net/animelist/ph4nt0M

Jak jakieś anime mnie wciągnie to osoba która je wymieniła będzie dostawać lajki(takie przekupstwo xD) aż mi się nie znudzi (minimum jeden całodzienny limit)

HBV27j.png

Opublikowano

Jeżeli nie szukasz na siłę to gwarantuję Ci, że przez przypadek nie prędko trafisz na takie anime ;)

W sumie to bardzo mało takich anime widziałem, no chyba że ecchi albo hentaje ale na to przez przypadek się nie trafia ;D

-clannad (dramat, dość przyjemny podczas oglądania, pierwsza seria taka sobie ale druga zdecydowanie lepsza)

Sądzę że tyle powinno Ci starczyć, tutaj masz zero "super mocy", morderstw i innych rzeczy z nie tego świata ;)

(aczkolwiek polecam oglądać inne anime z "dziwnymi" motywami bo takie "zwykłe" to Ci zbrzydną z tej monotonii:) )

@topic

Szukam czegoś co wciąga, czegoś co nie pozwoli zasnąć przed oglądnięciem ostatniego odcinka.

Byłbym wdzięczny gdybyście wymienili anime które łyknęliście na raz (mające od 20-60 odcinków).

Jak już będziecie wymieniać to byłoby elegancko gdyby obok każdego anime znalazły się ze 3-4 słowa co was urzekło w danym anime.

Jak jakieś anime mnie wciągnie to osoba która je wymieniła będzie dostawać lajki(takie przekupstwo xD) aż mi się nie znudzi (minimum jeden całodzienny limit)

Durarara! - jest bardzo tajemnicze i do ostatniego odcinka trzyma w napięciu

Deadman Wonderland - psychologiczny survival,anime nie skończone

Toradora! - bardzo dobry i przyjemny w oglądaniu romans,jeden z lepszych romansów

Lovely Complex - dobre połączenie komedii z romansem

Date a Live -ecchi,romans,harem,akcja,komedia

Sakurasou no Pet na Kanojo  - okruchy życia,komedia z szczyptą romansu

Opublikowano (edytowane)

@topic

Mirai Nikki i  Guilty Crown , oba anime wziąłem na raz.

@Edit

Jeszcze dodam co mi się spodobało, bo prosiłeś

Mirai Nikki - Jest to moje fav anime za moją kochaną yuno( No i fabułę z nią i yukim ), happy end i za1ebisty romans

Guilty Crown - 2nd fav anime za dobrą fabułę która mnie urzekła :P

Edytowane przez xEnghet
Opublikowano

No moi drodzy spece, co polecacie obejrzeć w tym sezonie oprócz Blade and Sroul / No Game No Life / Black Srullet / Akuma no Sriddle / Mahouka Koukou no Srettousei ? Żadnych sportowych animu bym wolał nie oglądać, loli też za bardzo nie ale jak będzie to się nie obrażę. Byle było coś w miarę dobrego żebym się nie denerwował co kilka sekund i nie rzucał cegłami w okna sąsiadów. Nagroda czeka!

ag-gzqwdmiypaeqfteigccm.jpg

To jest ukryta treść, proszę

Lista aktualizowana jak zacząłem oglądać te nowe animu, czyli kilka tygodni temu.

417711489342956987022.png

Opublikowano (edytowane)

nikt nie czyta moich polecanych, a chyba jestem 3 w ilości anime obejrzanych na mpc :D

TheMadMan9512[/size]

Natsume Yuujinchou - polecam wszystkie serie, spokojne humorystyczne anime

Noragami - opowieść o bogu, przyjaźni.

Boku wa Tomodachi ga Sukunai - opowiada o nastolatkach którym "trudno znaleść przyjaciół"

Clannad - bardzoooo spokojne anime

przy tych anime na pewno nie będziesz się wnerwiał :)

Napisałem "chyba 3 miejsce" nie że mam, CZYTAJ!!

Sarkazm nie na miejscu, chciałem po prostu zwrócić uwagę -_-

Jeśli uważasz się teraz lepszy to rób tak dalej :D

ŻEBY OFFTOPU NIE BYŁO:

grzesssiu

Nie uwierzysz ale najbardziej wciągło mnie Kimi ni Todoke :D

A po za tym:

Kuroko no Basket

Kore wa Zombie Desu ka?

Hidan no Aria

Kami nomi zo Shiru Sekai

A ja nie lubię osób co spamią :P

Skończ już, nie znasz mnie, nie wiesz dlaczego oglądam, więc nie pisz durnot.

To samo działa w 2 stronę nie znam cię więc nie oceniam. Proste.

EDIT:

BOZASNE

HORRORY:

Hellsing Ultimate

Elfen Lied

SZKOLNE:

Chuunibyou demo Koi ga Shitai!

Bakuman.

Edytowane przez Aśparte

784091427630431250239.png
:D

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngRoyal6

Poucz się polszczyzny i nie spamuj jak idiota, bo to już jest nudne. Tylko sam z siebie robisz debila :<

@topic

Poszukuję dobrego anime z za1ebistym romansem i akcją ( Jakieś fighty,krew) też chciałbym żeby to miało ładną kreskę.

MAL -> myanimelist.net/animelist/Enghet

Opublikowano

jesli chodzi ci o wszelkie bledy, to wynikaja one z tego, ze pisalem szybko na telefonoe. Polecam ci mirai nikki, ale pewnie obejrzales, nie wiem nie bede kopiowal linkow nna fonie

18 tytułów i MN tam jest xdd

Death Note, Code Geass, Magi, K Project, Fate/Zero. Dużo serii nie widziałeś.

Death Note jest "obowiązkowe", tak samo powinieneś znać Sword Art Online i Shingeki no Kyojin, bo to są dwa najpopularniejsze anime w Polsce (tj. pośród przeciętnych widzów).

QtiV6xY.gif

Opublikowano (edytowane)

@UP

Chyba to do mnie, rzadko aktualizuje mala, a reszta

Code Geass - Obejrzałem dwa sezony anime spoko, ale nie takie dobre jak dla mnie

Death Note - Obejrzałem jak na haiperze to było

Tych dwóch to nie znam OPczaje potem

Fate/Zero opuściłem, nie spodobało mi się

Shingeki no Kyojin - Raz kiedyś se obejrze odcinek.

Dużo mam anime których nie obejrzałem na malu, muszę kiedyś uzupełnić :<

Ale jak masz jakieś propozycje to pisz śmiało.

Edytowane przez xEnghet
Opublikowano

Szukam anime w której:

- główny bohater to postać wybitna (wyróżniajaca się ponad innych)

- jest wątek dotyczący romansu itp.

- bohater ma zamierzony cel do którego dąży przez całą akcje

- mogą być sceny łóżkowe ,lecz bez przesady

- ciekawe

- wciągające

- inteligente

- może mieć psychologiczne podłoże

To chyba tyle :) Z góry dzieki za pomoc :)

Man+Worshipping.jpg

Opublikowano

nikt nie czyta moich polecanych, a chyba jestem 3 w ilości anime obejrzanych na mpc :D

TheMadMan9512[/size]

Natsume Yuujinchou - polecam wszystkie serie, spokojne humorystyczne anime

Noragami - opowieść o bogu, przyjaźni.

Boku wa Tomodachi ga Sukunai - opowiada o nastolatkach którym "trudno znaleść przyjaciół"

Clannad - bardzoooo spokojne anime

przy tych anime na pewno nie będziesz się wnerwiał :)

Dobra, myślałem że ty tak na serio chcesz mi pomóc, ale jak zobaczyłem Clannada to aż jebłem w stół. Eh, co za trolle na tym forum przesiadują:(

PS: Nadal szukam czegoś przy czym nie będę musiał co chwila łazić do ubikacji, bo serio takie gnioty są w tym sezonie że aż mi się na wymioty zbiera.

Post o którym mowa --> klik

Opublikowano

Szukam anime w której:

- ciekawe

- wciągające

- inteligente

Death Note, Fate/Zero, Code Geass, No Game No Life, Guilty Crown.

QtiV6xY.gif

Opublikowano (edytowane)

Szukam anime w której:

- ciekawe

- wciągające

- inteligente

TROLOLOLO NARUTO xD

Klauson, wiec mowisz ze drugi sezon FT jest chujowy? Szkoda bo wlasnie pierwszy w polowie odpuscilem i zaczytalem sie w mandze,a potem juz nawet mange odpuscilem ale kiedy uslyszalem ze drugi sezon wychodzi to sie zastanawialem czy nie wrocic do tego, ale  jak chujowe to nie.

Ostatnio obejrzałem Steins Gate, kazdy kto to oglada niech czeka do 12 odcinka, dopiero potem sie rozkreca całe anime, bo przedtem to troszke nudnawe jest, mozna powiedzieć ze pierwsze 10 moze 11 odcinkow to gowno polane mlekiem a potem to już niebo w ustach jakby ktos ci jebnal kebsa

Zabieram sie powoli za Code Geass, potem Berserk i chyba na nowo Swort Art Online bo 5 lipca ma wystartować druga seria, zwiastun

BTW, Kuroku no Basketball, pierwsze anime sportowe które obejrzałem i które mi sie zajebiscie spodobało, chyba w dwa tygodnie wpierdililem bez popijania, ktoś ma jeszcze jakies inne ciekawe sportowe anime?

piona

moj animeplanet - http://www.anime-planet.com/users/EnkeiShido

dodawac do znajomych bo jak nie to sie szykuje mocny wpierdul

Edytowane przez EnkeiShido
Opublikowano

@topic

Ja jednego dnia obejrzałem 2 sezony High School DxD (2 x 12 odcinkow). A i jeszcze KissXSis

Opublikowano

Dobra, myślałem że ty tak na serio chcesz mi pomóc, ale jak zobaczyłem Clannada to aż jebłem w stół. Eh, co za trolle na tym forum przesiadują :(

PS: Nadal szukam czegoś przy czym nie będę musiał co chwila łazić do ubikacji, bo serio takie gnioty są w tym sezonie że aż mi się na wymioty zbiera.

Post o którym mowa --> klik

Jak oglądam clannada to też jebię tylko że nie w stół :D

zostaje ci z tych wybijających się w pewien sposób tylko one week friends, gokukoku, hitsugi no chaika, mekakucity actors, selector infected WIXOSS (aczkolwiek to tutaj to chyba sportowe bo kartami się bawią :D)

ale,

myślę że Kenzen Robo Daimidaler będzie najlepszy i zgarnę za niego nagrodę którą oferujesz

polecam oglądnąć 2 epy tak żeby nie oceniać po okładce czyli pierwszym epie

Opublikowano

zostaje ci z tych wybijających się w pewien sposób tylko one week friends, gokukoku, hitsugi no chaika, mekakucity actors, selector infected WIXOSS (aczkolwiek to tutaj to chyba sportowe bo kartami się bawią :D)

ale,

myślę że Kenzen Robo Daimidaler będzie najlepszy i zgarnę za niego nagrodę którą oferujesz

Ja bym polecił jeszcze Haikyuu!,a WIXOSS to psychologiczne jest a nie sportowe xD

Opublikowano

ale,

Ehh, znowu myślałem że ktoś chce mi pomóc, a tu kolejny troll.

Z tego wszystkiego to chyba obejrzę Mekakucity Actors, ale zanim to nastąpi to posłucham sobie "This is the Reebok or the Nike" - klasyk.

PS: Jak chcesz odebrać nagrodę to wróć się do poprzedniej strony xD, ja jestem zbyt leniwy żeby ci ją osobiście wręczyć.

Opublikowano

Szukam anime ktorego wolalbym nie przegapic, chcialbym anime ktore waszym zdaniem jest swietne na tyle ze uwazacie je za takie ktore kazdy powinien obejrzec i wolalbym by bylo dosc lekkie, w sensie ze bez jakiegos horroru, raczej psychologiczne, romans, akcja lub cos w ten deseń, przede wszystkim bez horroru bo to sie robi nudne :)

Opublikowano

Szukam anime ktorego wolalbym nie przegapic, chcialbym anime ktore waszym zdaniem jest swietne na tyle ze uwazacie je za takie ktore kazdy powinien obejrzec i wolalbym by bylo dosc lekkie, w sensie ze bez jakiegos horroru, raczej psychologiczne, romans, akcja lub cos w ten deseń, przede wszystkim bez horroru bo to sie robi nudne :)

Masz MALa? No cóż, na ślepo to ja mogę typować Steins Gate, Code Geass, Darker Than Black, Death Note (mało akcji), Aki-Sora (dużo akcji).