Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz anime lub mangi? Pisz tutaj!

-Vasto-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

up 99% anime ma na zakończeniu pozostawione luki na dalsze przypuszczalne ciągnięcie fabuły czyli nie wyjaśnione wątki lub zakończenie z wyjściem startowym ( czyli tak jak się zaczęło tak się kończy :D ) . Jeżeli anime jest popularne autor go nie porzuci tylko puści serię ovek i hajs się zgadza .

Moim zdaniem jako takie zakończenie mają :

Lovely Complex

Kaichou wa maid-Sama!

Date a Live     ---------------------- wychodzi sezon 2

Bokura wa Minna Kawaisou --------------------- anime z tego roku nadal wychodzi

Angel Beats!

Kissxsis ------------------------------ tu nie ma zakończenia :D

Strike the Blood ----------------------------- nie ma zakończenia

Blood Lad  ----------------------------------- nie ma zakończenia

To tylko i wyłącznie moje zdanie.

Każdy  chciałby jakieś zakończenie ale tak nie ma więc chłopie oglądaj a potem płacz bo się wątek nie skończył ...

Albo odpuść sobie anime i sam rób mangę haha to sobie zrobisz zakończenie jakie chcesz  bycz

Pomieszaly ci sie cytaty. Ja szukalem sci-fi. Nie obejrze anime bez zakonczenia. Po btoomie, deadman wonderland, highschool dxd, highhschool of the dead mam tego dość.. I taki angel beats ma zakonczenie normalne a nie jako takie xD

Edytowane przez Royal4
  • Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Pomieszaly ci sie cytaty. Ja szukalem sci-fi. Nie obejrze anime bez zakonczenia. Po btoomie, deadman wonderland, highschool dxd, highhschool of the dead mam tego dość.. I taki angel beats ma zakonczenie normalne a nie jako takie xD

Jeśli szukasz sci-fi to z pewnością Muv-Luv Alternative: Total Eclipse. Zajebiste anime.

powiedziano mi, że to zwykle szkolne romanse. A ja za takimi nie przepadam. Lubię porządną fabule a nie mase fanserwisu

Na pewno nie Muv-Luv Alternative: Total Eclipse.

Dakara Boku wa, H ga Dekinai to prawie DxD, więc sam oceń czy Ci się podobało.

A C³ może i racja, że lepiej sobie darować patrząc na Twoją listę.

Edytowane przez RADTOR

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Zgaduje że nie jest ona wzięta z anime, ale jakbym miał ją przypisać do postaci z anime to albo z Shingetsutan Tsukihime (wersja z wspominek jak miała długie włosy), lub chihayafuru (zmieniony kolor włosów), ew. Hakaze z Zetsuen no Tempest (również zmieniony kolor włosów).

Opublikowano (edytowane)

Jedno słowo szukam anime które ma w sobie to coś co wciągnie bez końca i tp

Ps z jakiego anime ta postać może być ?? :

http://www.wallsave....ime-232387.html

• Angel beats -  http://scr.hu/1wdk/54kqt 9/10. Dałbym na malu 9.5/10 gdyby była taka ocena. Seria mnie wciągnęła. Polecam
  • Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai - http://scr.hu/1wdk/6adaz 9/10. Niesamowity dramat. Są też elementu romansu. 
  • Another - http://scr.hu/1wdk/1i5co 9/10. Fajny horror/dramat o tematyce zagadek/tajemnic. Przyjemnie się oglądało. Być może tak jak ja nie lubisz podczas oglądania się bać, ale przy anotherze nie ma po prostu czego. To nie jest tego typu horror, że masz koszmary i się boisz. 
  • Fullmetal Alchemist Brotherhood - http://scr.hu/1wdk/mt0v4 9/10. Przy oglądaniu tego anime nie patrz w ogóle na to, że jest wersja bez "Brotherhood", bo brotherood trzyma się bardziej mangi, ma lepszą kreske i jest po prostu lepszy. To jego należy oglądać. Anime zajebiste. Mój ulubiony shounen, a jakimś fanem shounenów nie jestem.
  • Toaru Majutsu no Index -  http://scr.hu/1wdk/phkqy,   http://scr.hu/1wdk/5awfl - Całkiem fajne anime. oceniłem na 9/10. Ma pewnei z 10 miejsce w mojej Topce. 
Edytowane przez Royal6

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Jedno słowo szukam anime które ma w sobie to coś co wciągnie bez końca i tp

Ps z jakiego anime ta postać może być ?? :

To jest ukryta treść, proszę

Death Note

Full Metal Alchemist:Broterchood

Mirai Nikki

A co do tej postaci to pewnie fan art

Opublikowano (edytowane)

Death Note

Full Metal Alchemist:Broterchood

Mirai Nikki

A co do tej postaci to pewnie fan art

death note mu sie nie podoba, mirai nikki ogląda, a fma:b ja mu juz polecilem. Zgłaszam cię. 

Edytowane przez Royal6

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Ostatnio oglądałem Guilty Crow i stwierdzę, że anime 10/10.

Poszukuje coś w podobie tej serii. Najbardziej mi zależy na takich scenach jak Shu z Inori czy z Haru, czyli trochę romansu i dodatkowo akcja.

Nie chcę propozycji Code Gess. ;)

Bez-nazwy_nrsrana.png

Opublikowano (edytowane)

Ostatnio oglądałem Guilty Crow i stwierdzę, że anime 10/10.

Poszukuje coś w podobie tej serii. Najbardziej mi zależy na takich scenach jak Shu z Inori czy z Haru, czyli trochę romansu i dodatkowo akcja.

Nie chcę propozycji Code Gess. ;)

Pisząc "Nie chce propozycji Code Gess" raczej miales na mysli, ze ta seria ci sie nie spodobała, prawdopodobnie przez kreske, lub inny nieistotny szczegół. Ja jednak chcę cię zachęcić do oglądania Code geass, jest to świetne anime o wieeeeeeeeeeeeeeeleeeeeeeeeeeeeee lepsze od Guilty Crown. Jesli gc mialo u cb 10/10 to code geass bedzie mial 11/10 .A jeśli nie chcesz oglądać Code geasa, bo ogladales to przepraszam. 

Edytowane przez Royal6

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Mógłbyś mi napisać coś o tym anime ?

Na początku może wydawać się nie oryginalne. Chłopak dostaje moc od tajemniczej dziewczyny.. Jednakże potem to się wszystko tak rozwija, że nieoryginalnym anime code geassa nie nazwiesz. Gatunki code geassa to: Akcja, Dramat, Psychologiczny, Sci-Fi. Tak jak w guilty crown w code geassie też są mechy. Jednakze odgrywaja troche wiekszą role, ale z tego co mi wiadomo na tle innych anime o mechach - wciąż małą. Główny bohater jest bardzo inteligentny i postawił sobie ambitny cel. Czy mu się uda? Zobacz oglądając 2 sezonową serie 

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Ostatnio wróciłem do anime i natrafiłem na ciekawe produkcje, jednakże trzeba czekać na kolejne odcinki...
No Game No Life
 MAHOUKA KOUKOU NO RETTOUSEI
Black Bullet

Czy możecie polecić jakieś dobre animki z dobrze wykonaną kreską ? :)

Jeżeli chcesz mi podziękować za pomoc kliknij Lubię to :)

Opublikowano (edytowane)

Ostatnio wróciłem do anime i natrafiłem na ciekawe produkcje, jednakże trzeba czekać na kolejne odcinki...

No Game No Life

Black Bullet

podaj liste anime. Fajną kreske mial  another.

Edytowane przez Royal6

1373637009-U477327.png

Opublikowano

No Game No Life

Black Bullet

Z emitowanych to Gokukoku no Brynhlidr

A tak to BTOOOM!,Deadman Wonderland,Fairy Tail (niektórzy mówią słaba,niektórzy że jest dobra,dla mnie nie ma ona najmniejszego znaczenia) no i może Toradora!

Opublikowano (edytowane)

bokurano - trzeba mocnej wytężyć szare komórki :D czyli cięższa seria

shakugan no shana - ma 3 sezony czyli sporo ep lekka seria z masą walk

Wybór należy do ciebie ^^ co ci bardziej odpowiada w tej chwili :)

Teraz co ja szukam :D

Masa takich postów tu jest ale dużo już widziałem i ciężko coś znaleźć a mianowicie chodzi mi o bohatera kox-a  może być to  mecha-> magia->super moce po wszystko :D

coś w stylu anime które wychodzi obecnie :

Mahouka Koukou no Rettousei

Lista :

Edytowane przez sebastosMC

rmoiyq.png

Opublikowano (edytowane)

bokurano - trzeba mocnej wytężyć szare komórki :D czyli cięższa seria

shakugan no shana - ma 3 sezony czyli sporo ep lekka seria z masą walk

Wybór należy do ciebie ^^ co ci bardziej odpowiada w tej chwili :)

Teraz co ja szukam :D

Masa takich postów tu jest ale dużo już widziałem i ciężko coś znaleźć a mianowicie chodzi mi o bohatera kox-a  może być to  mecha-> magia->super moce po wszystko :D

coś w stylu anime które wychodzi obecnie :

Mahouka Koukou no Rettousei

Lista :

powiem ci tak, że cięższa seria może się latwiej nie spodobać, ale jak juz sie spodoba to bardziej niz jakby byla tą lżejszą. Więc chyba zaryzykuje. Moglbys mi tez napisać, czemu bokurano kwalifikujesz jako cięższą serie?

Edytowane przez Royal6

1373637009-U477327.png

Opublikowano (edytowane)

Ja tam polecam Durarara!,Lovely Complex,

obejrzalem baccano, jest to anime z tego samego uniwersum. Nie bylo zle, ale dupy nie urywalo. 7/10.  Nie spodobala mi sie konstrukcja, ze pokazuja raz ten rok, a raz ten oraz sam klimat anime. Chyba sobie odpuszcze.  Lovely complex to shoujo, a ja jestem męskim męzczyzną

Edytowane przez Royal6

1373637009-U477327.png

Opublikowano

obejrzalem baccano, jest to anime z tego samego uniwersum. Nie bylo zle, ale dupy nie urywalo. 7/10.  Nie spodobala mi sie konstrukcja, ze pokazuja raz ten rok, a raz ten oraz sam klimat anime. Chyba sobie odpuszcze.  Lovely complex to shoujo, a ja jestem męskim męzczyzną

No i co z tego,że to shoujo?Czyli dziewczyny nie mogą oglądać Shounenów?''męskim mężczyzną'' pozdro z podłogi haha