Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz anime lub mangi? Pisz tutaj!

-Vasto-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś coś jeszcze ma? xD

Aaa bym zapomniał, jak ktoś ma jakieś anime mecha z głównym bohaterem prze c**j c**jem na nad c**jowsze c**je, to też może zarzucić... Coś typu Aldnoah.Zero/Sidonia no Kishi

Chodzi Ci o prze c**j c**ja nad najc**jowsze c**je nad wszystkimi c**jami... TTGL? Nie tam pizda była, Gunda? Też pizda, a może evangelion? O boże... tam to dopiero pizda była. Może Code Geass.

6e5qaevk5b3a_t.jpg

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Szukam jakiegoś fajnego romansu [licealiści] z fajną kreską ..[prosiłbym o więcej ofert ]  :ninja:

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano (edytowane)

@BornVillain

White Album 2 (nowsza wersja. Starsza jest podzielona na 2 sezony. W tej starszej są studenci) - ­muzyczne, dramat. 

Shuffle! - mizerna komedia z początku zamienia się z czasem w nieco lepszy dramat. No kreska trochę stara, ale możesz obczaić

Mashiro-iro Symphony: The Color of Lovers - bardzo przyjemna, luźna seria (przynajmniej według mnie)

Myself ; yourself - taki sobie dramat. Co do kreski to tak jak w przypadku Shuffle!

Sakurasou no Pet na Kanojo - trochę komedii, trochę dramatu, romans też tam jest (niekoniecznie dobry)

Toradora - komedia

Golden Time - trochę lepsze od Toradory (studenci) komedia, trochę dramatu.

Ostatecznie: Jakbyś chciał zobaczyć anime, w którym są gimnazjaliści to : Tasogare Otome x Amnesia - kilka śmiesznych wstawek, dramat, w tagach ma również podane horror

Edytowane przez Sil√eR
Opublikowano

Anime cos, jakie zagadki, gdzie mozna pomyslec cos itp.

Cos jak:

Phi brain

Steins Gate

lub np. Mirai Nikki.

Cos co mindfck'a ci robi w muzgu.

Thiller,Tajemnice/zagadki,Akcja itp. itd. byle by cos takiego do myslenia bylo, albo w czym bohaterowie duzo mysla.

"TAJEMNICE/ZAGADKI"

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Anime cos, jakie zagadki, gdzie mozna pomyslec cos itp.

Cos jak:

Phi brain

Steins Gate

lub np. Mirai Nikki.

Cos co mindfck'a ci robi w muzgu.

Thiller,Tajemnice/zagadki,Akcja itp. itd. byle by cos takiego do myslenia bylo, albo w czym bohaterowie duzo mysla.

"TAJEMNICE/ZAGADKI"

Przy Mirai Nikki pomyśleć. xD

Mind Game, Kara no Kyoukai (90% akcji to dialogi), FLCL (i tak pewnie nie odkryjesz drugiego dna), Haibane Renmei, Grobowiec Świetlików, Ping Pong the animation, Wilcze dzieci.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano (edytowane)

@554461402688252517908.png Ariness

@Taki KaWai<3

No ja chyba drugiego dna nie odkryłem w FLCL .. może trochę (­nieźle ryje banie)

Psycho-Pass (2 sezony + film) - psychologiczne, detektywistyczne, thriller, przyszłość

Ranpo Kitan: Game of Laplace http://www.mpcforum.pl/topic/1440612-ranpo-kitan-game-of-laplace/

Death Note - fantasy, thriller

Danganronpa: Kibou no Gakuen to Zetsubou no Koukousei - The Animation - Oprócz wkurzającego pluszaka-mordercy, bohatera TRAP'a, fioletowej czy tam różowej krwi, dziwnych morderstw (fatality)  to było nawet okej. Szczególnie pod koniec  xD

Another - tajemnice/zagadki, szkolne, dużo krwi (o ile oglądasz wersje bez cenzury)

Gakkou Gurashi http://www.mpcforum.pl/topic/1447644-gakkou-gurashi/ Doszukiwanie się różnych smaczków w anime. Trzeba stale obserwować co się dzieje na ekranie. Polecam przeczytać mój temat + obejrzeć przynajmniej 1 odcinek. 

Inteligentni bohaterowie byli jeszcze w: Zankyou no Terror, No Game No Life

Może jeszcze: Ghost In The Shell (film z 95)

Mam nadzieję, że pomogłem :)

Edytowane przez Sil√eR
Opublikowano

Szukam czegoś jak "Black Rock Shooter" ale dłuższego ^.^

W sensie czego? Tak słabego? Z loli? Z oczojebną grafiką? Ze świetnym endingiem? Wysłów się, a nie tylko ogólniaki rzucasz.

W każdym razie AnoHana. Są loli. Jest świetny ending. Są głupoty fabularne. Powinno ci się spodobać.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Szukam czegoś jak "Black Rock Shooter" ale dłuższego ^.^

dłuższego to nie bardzo...

Genei wo kakeru taiyu, mahou shoujo madoka, selector infected, c: the money of soul, hamatora the animation, mekakucity actors

Opublikowano

Szukam anime podobne do Infinite Stratos tylko żeby główny bohater nie był takim "debilem" kto ogląda/ł anime ten raczej musi wiedzieć o co chodzi

Opublikowano

Szukam anime podobne do Infinite Stratos tylko żeby główny bohater nie był takim "debilem" kto ogląda/ł anime ten raczej musi wiedzieć o co chodzi

KanColle. xD

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano (edytowane)

Łap coś odemnie:

Isekai no Seikishi Monogatari

Heroic Age

Cross Ange

Podaj więcej kryteriów to więcej dam.

Edytowane przez charlie120

IDcncno.png

Opublikowano (edytowane)

Harem + super bohater [nie koniecznie super bohater ale ma mieć jakąś FAJNĄ zdolność lub wielką siłę podobnie jak w high school dxd ] + romans + MOŻE być komedia ALE nie musi

Edytowane przez nevil112
Opublikowano

Harem + super bohater [nie koniecznie super bohater ale ma mieć jakąś FAJNĄ zdolność lub wielką siłę podobnie jak w high school dxd ] + romans + MOŻE być komedia ALE nie musi

Date A Live

To Love-RU, ale brak zdolności

Shinmai Maou no Testament

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano (edytowane)

emil jak ja cie lubię ;] , ty mi prawie zawsze pomożesz w każdym chyba dziale xD

Date a live oglądałem love-ru jestem na 2s

Shinmai Maou no Testament dodany od ulub ;] dzieki! / jestem na 2 odc to anime to złooooooo TO JEST ZŁOOOOOOO !!!!! ale i tak zobacze całe ! :}

Edytowane przez nevil112
Opublikowano

icihban uyshiro no daimao

campione

może infinite stratos

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

Grisaia no Kajitsu

Juuou Mujin no Fafnir

Kanojo ga Flag wo Oraretera

Kore wa zombie desu ka ?

Maoyuu Maou Yuusha

Seiken Tsukai no world break

Seirei Tsukai no Blade Dance

Strike the blood

Trinity Seven

Walkure Romanze

Zero no Tsukaima

I to chyba na tyle.

IDcncno.png

Opublikowano

Poszukuje coś podobnego do:

Phantom: Requiem for the Phantom

Darker than Black

Zankyou no Terror

Jak najmniej magii, akcja, żeby główny bohater myślał. Nie pogardzę filmem.

http://myanimelist.net/animelist/kosmitabartek

Psycho Pass, Ergo Proxy, Baccano, zetsuen no tempest, jigoku shoujo, un-go, samurai champloo, ga-rei zero, black lagoon, gunslinger girl, kamisama no inai nichiyoubi, casshern sins, hitsugi no chaika, m3 sono kuroki, noir, higashi no eden, mawaru penguindrum, aldnoah zero, shinsekai yori, tokyo magnitude 8.0, gungrave, jormungand, gantz, umineko no naku koro ni,

Zajrzyj także do reszty cyberpunków i steampunków, czy też tych z brońmi palnymi.