Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz anime lub mangi? Pisz tutaj!

-Vasto-

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

szukam czegoś podobnego do Sakurasou no Pet no Kanojo...fajnie jakby było więcej romansu i podobna kreska + szkolne życie...ktoś co ? [więcej propozycji]...z góry dzięki   :ninja:

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

Dobra... Które wybrać. DxD, czy Beelzebuba

Zdecydowanie Beelzebuba, humor w tym anime a także satysfakcja z walk jest nieporównywalna do DxD które jest nastawione pod ecchi i mase cycków wszędzie.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Zdecydowanie Beelzebuba, humor w tym anime a także satysfakcja z walk jest nieporównywalna do DxD które jest nastawione pod ecchi i mase cycków wszędzie.

Niech obejrzy po 2-3 odcinki tego i tego ;d Wtedy sam będzie mógł podjąć decyzje.

IDcncno.png

Opublikowano

Witam ludziska. Jeśli chodzi o anime jestem totalnym nobem. Natomiast bardzo spodobało mi się Księżniczka Mononoke i szukam czegoś na podobiznę. Najlepiej w jednym kawałku jak to ew. <30 odcinków bo obecie lecę serie One Piece i żeby nie wadziło;d Dodatkowo prosiłbym żeby była opcja z niemieckim bądź angielskim dubbingiem. Dziękuję i pozdrawiam;d

Opublikowano

Witam ludziska. Jeśli chodzi o anime jestem totalnym nobem. Natomiast bardzo spodobało mi się Księżniczka Mononoke i szukam czegoś na podobiznę. Najlepiej w jednym kawałku jak to ew. <30 odcinków bo obecie lecę serie One Piece i żeby nie wadziło;d Dodatkowo prosiłbym żeby była opcja z niemieckim bądź angielskim dubbingiem. Dziękuję i pozdrawiam;d

W jednym kawałku, hmmm... Polecam:

Ruchomy zamek Hauru,

Laputa - podniebny zamek,

Mój sąsiad Totoro,

Spirited Away: W krainie Bogów,

Narzeczona dla kota,

Opowieści z Ziemiomorza,

Ponyo,

Tajeczmniy Świat Arrietty,

Makowe wzgórze.

Opublikowano

W jednym kawałku, hmmm... Polecam:

Ruchomy zamek Hauru,

Laputa - podniebny zamek,

Mój sąsiad Totoro,

Spirited Away: W krainie Bogów,

Narzeczona dla kota,

Opowieści z Ziemiomorza,

Ponyo,

Tajeczmniy Świat Arrietty,

Makowe wzgórze.

Dziękować. o 2-3 pierwszych nawet słyszałem/oglądałem trailer reszty nie znam;) Dziękuję i pozdrawiam

Opublikowano

Ja bym szedł w DxD. 

a oglądałeś dxd i belzebuba, czy tylko dxd, ale się wypowiadasz, bo się jarasz cyckami w anime, więc polecasz? 

XrgAYyk.png

Opublikowano

a oglądałeś dxd i belzebuba, czy tylko dxd, ale się wypowiadasz, bo się jarasz cyckami w anime, więc polecasz? 

oglądałem to i to, nie rozumiem zbytnio ciebie, to, że tobie się jakiś tytuł nie podoba nie oznacza, że komuś innemu się nie może spodobać. 

Opublikowano (edytowane)

oglądałem to i to, nie rozumiem zbytnio ciebie, to, że tobie się jakiś tytuł nie podoba nie oznacza, że komuś innemu się nie może spodobać. 

Gdyby dxd mi się nie podobał to nie dałbym na malu temu 9 i nie przeczytałbym novelki do tomu 15 (juz rozpoczynam 16). 

Po prostu wydawalo mi sie, ze jesteś kolejna osobą z serii gimbus jarajacy sie cyckami, ktory poleca dxd zawsze i wszędzie, nawet jesli ma postawione pytanie, czy dxd lepsze od "X" ;) więc sorry, nie wiedzialem, ze obejrzales belzebuba i "zaszufladkowalem Cię". Tak niestety mam 

Edytowane przez Kaanashi

XrgAYyk.png

Opublikowano (edytowane)

Nanatsu no Tazai - wszyscy z grupy to OP postacie :D na początku jest 1 ( wraz ze swoim przyjacielem - świnią i bezbronną księżniczką )  poznajemy nowych wraz z kolejnymi odcinkami. Walki naprawdę niezłe, komedia, przygodowe, fantasy, trochę specyficzna kreska.

Kekkai Sensen ­- wyszedł dopiero 1 odcinek ( sezon wiosenny )

Edytowane przez Sorata
Opublikowano

Witam szukam czegoś podobnego do Soul Eater itp

Czyli: Grupa osób jako główni bohaterowie(bądź jedna op postać), super moce, akcja +romans(niekoniecznie) z góry dzięki!

http://myanimelist.net/animelist/Cielson

może Garo: Honoo no Kokuin - główni bohaterowie mają wykokszone zbroje do walki z demonami a jeden z nich ciągle ma jakiś romans.

Anime o w średniowiecznym świecie fantasy o walce czarownic i rycerzy

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano (edytowane)

Fantasy/Sztuki walki/Super moce/Nadnaturalne/Akcja, może być też coś z romansem. Z*********e by było, gdyby główny bohater nie był totalną pizdą, bo mi się już takie anime strasznie znudziły + nie ma być żadnych małych biednych dziewczynek, które główny bohater co chwile/ochrania, ratuje, tzn. może być coś w tym stylu, ale bez przesady.

Nic z tego mi nie dawać:

http://scr.hu/2yn3/8ycaz

Mal:

http://myanimelist.net/animelist/sebasku

Edytowane przez Facecheck
Opublikowano

@Facecheck na tak dużo obejrzanych anime nie polecam mieć zawyżonych wymagań co do bohatera (Wiem z doświadczenia) 

Elemental Gelade Nie masz w liście

Patrzyłem na to już kiedyś, ale mi się nie podobało...

Na MALu mam 1/3 anime, które oglądałem bo prowadzę go od dość niedawna + rzadko go aktualizuję... Wymagania mam bo nie mam ochoty się wkurwiać z żałosnym gównianym głównym bohaterem, lub z małymi dziewczynkami.

Łap lajka. :P

Opublikowano (edytowane)

Patrzyłem na to już kiedyś, ale mi się nie podobało...

Na MALu mam 1/3 anime, które oglądałem bo prowadzę go od dość niedawna + rzadko go aktualizuję... Wymagania mam bo nie mam ochoty się wkurwiać z żałosnym gównianym głównym bohaterem, lub z małymi dziewczynkami.

Łap lajka. :P

Unique to Golden1 Title Golden1's Score Angel Beats! Specials 8 Angel Beats!: Another Epilogue 7 Baccano! 7 Black Lagoon 7 Black Lagoon: The Second Barrage 7 Byousoku 5 Centimeter 7 Code Geass: Hangyaku no Lelouch 9 Code Geass: Hangyaku no Lelouch R2 9 Deadman Wonderland 8 Deadman Wonderland OVA 8 Death Parade 7 Fate/stay night: Unlimited Blade Works (TV) 2nd Season - Fate/Zero 8 Fate/Zero 2nd Season 9 Great Teacher Onizuka 8 Higashi no Eden 7 Higashi no Eden Movie I: The King of Eden 8 Higashi no Eden Movie II: Paradise Lost 8 High School DxD BorN - Kiseijuu: Sei no Kakuritsu 8 Magi: The Kingdom of Magic 9 Magi: The Labyrinth of Magic 8 Mahou Shoujo Madoka★Magica 8 NHK ni Youkoso! 8 One Outs 8 Ookami Kodomo no Ame to Yuki 9 Phantom: Requiem for the Phantom 9 Psycho-Pass 8 Psycho-Pass 2 7 Sakamichi no Apollon 9 Shaman King 7 Shigatsu wa Kimi no Uso 8 Steins;Gate: Fuka Ryouiki no Déjà vu 9 Steins;Gate: Oukoubakko no Poriomania 9 Toaru Majutsu no Index II 8 Toaru Majutsu no Index: Endymion no Kiseki 8 Toradora!: SOS! 6 White Album 2 9

Mal pokazuje, ze tych anime z mojej listy nie ogladales. Masz tam moje oceny, wiec generalnie polecam te wysoko ocenione. a co do glownych bohaterow/bohaterow będących ciotami, ciamajdami itp. - jeśli dobrze są wykreowani to są spoko, wiec nie generalizowalbym tak. 

Edytowane przez Kaanashi

XrgAYyk.png

Opublikowano
Opublikowano

Witam szukam jakiegoś anime z gatunku nadprzyrodzone, tajemnicze, może być horror, psychologiczne, fajnie by było gdyby akcja działa się w szkole ( niekoniecznie) coś podobnego do Mirai Nikki, Another, Tasgoare Otome x Amnesia

odpada: death note, hellsing