Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety dopóki nie ogarniecie błędu z clientem (C++ Error) i lagów nie wejdę na serwer.

Co 10 minut wywala błąd C++ ........

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

• Odpowiedzi 456
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety dopóki nie ogarniecie błędu z clientem (C++ Error) i lagów nie wejdę na serwer.

Co 10 minut wywala błąd C++ ........

odnosnie lagow atak zostal juz wyfiltrowany, trwal 30min, wszystko juz smiga

blad z c++ zostanie naprawiony przy najblizszej aktualizacji klienta

10s55xy.jpg

Ładną grafikę dla Reinora dostarcza L&A Studio!

Kontakt do L&A Studio: 44934972

Opublikowano

Ludziom ginęły itemki (nie chodzi o kradzieże) i tu zachodzi pytanie czy teraz wszystko jest już w porządku ? Większość tych zaginień przedmiotów zdarzała się najpewniej ludziom, którzy nie mieli ostatniego updatu (autopatcher). Ale czy admin zwóci im te itemki ? Gdzie to można zgłosić, bo wiadomo, że w logach to będzie. Dostałem info ze w sobotę jakiemuś graczowi coś zginęło wartego 50-60 b. Poszedł na lodowy wymiar i nie było metka, więc dał wylog i Itemka nie było już po zalogowaniu ... Wejście tam kosztuje 10 b ... Kto za to mu odda kasę ? Co ty Santriel na to ? Podesłać ci wkurfionego klienta, który chce już odejść z twojego pełnego bugów serwera ? Obsłużysz go czy olejesz tak jak mnie (banując za nie wiadomo co) ?

Opublikowano

@up zniechecaj zniechecaj ^^

problemy z banami na ip zostaly juz rozwiazane, kazdy kto ma taka blokade prosze o kontakt na pw tutaj, w wiadomosci prosze podac swoje ip

10s55xy.jpg

Ładną grafikę dla Reinora dostarcza L&A Studio!

Kontakt do L&A Studio: 44934972

Opublikowano

Ogłoszenie parafialne :

Wymienie sure wp 108lvl eq podane w spoilerze.

1015235715.png

Na koncie znajduje sie :

4b

zasuszona głowa

perełek dużo

ulepszacze ze śmierci/lorda.

Dodaje również buffa 98lvl (fajny nick, buffy 68% eq stal +9 szczeki smoka +9 etc.)

Wymienie za eq/postać z eq na : Draenor2, metin2pl s : 18 , 25 , 26 inne nie wchodzą w gre ew. Metin2us

zainteresowani kierować się pw.

naajsik.png

Opublikowano

Ogłoszenie parafialne :

1015235715.png

Na koncie znajduje sie :

4b

zasuszona głowa

perełek dużo

Dodaje również buffa 98lvl (fajny nick, buffy 68% eq stal +9 szczeki smoka +9 etc.)

Wymienie za eq/postać z eq na : Draenor2, metin2pl s : 18 , 25 , 26 inne nie wchodzą w gre ew. Metin2us

To było ryzykowne posunięcie.. Jeżeli jeszcze ta postać nie jest zbanowana, to powodzenia w sprzedaży, bo wielu chętnych raczej nie będzie ^^

kE2ci.jpg?1

Opublikowano

To było ryzykowne posunięcie.. Jeżeli jeszcze ta postać nie jest zbanowana, to powodzenia w sprzedaży, bo wielu chętnych raczej nie będzie ^^

Yy.. Jebać to? Ja mam gdzieś Głąbtriela. Chcę wymienić eq i po serwie (Ps. Dziękuję już za przed wczesnego bana głąbtrielku ^^)

naajsik.png

Opublikowano

Yy.. Jebać to? Ja mam gdzieś Głąbtriela. Chcę wymienić eq i po serwie (Ps. Dziękuję już za przed wczesnego bana głąbtrielku ^^)

Nie martw się, mi zablokowali dostęp nie tylko do konta ale do wszystkiego co związane z serwerem (oprócz mpc forum) Także Głąbotriel może mi poss** ; ))

NIE GRAJCIE NA TYM SERWERZE !

http://www.youtube.com/watch?v=ma8qbg3OdRU

yqwe5r.png
Opublikowano

Jak chcesz tu zacznać to .. CI KURWA GRATULUJE ODWAGI.

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Mam dziwne podejrzenia kto mi się wjebał na konto na balmorze, passy były takie same jak tutaj, także jestem prawie pewny =).

Opublikowano

Mam dziwne podejrzenia kto mi się wjebał na konto na balmorze, passy były takie same jak tutaj, także jestem prawie pewny =).

Radzę zmieniać od razu =] Santriel opierdoli Ci z połyczkiem całe eq. ;P

naajsik.png

Opublikowano

Dobra, sprawa wyjaśniona, konto zapewne będzie odzyskane, nie zdziwcie się czasami, że nie będziecie mieli jakiegoś eq/wejścia na konto bo kilkadziesiąt osób ma wglądy do waszych haseł =).

Opublikowano

Dobra, sprawa wyjaśniona, konto zapewne będzie odzyskane, nie zdziwcie się czasami, że nie będziecie mieli jakiegoś eq/wejścia na konto bo kilkadziesiąt osób ma wglądy do waszych haseł =).

Pozdro Bro!

Opublikowano

Ogłoszenie parafialne :

1015235715.png

Na koncie znajduje sie :

4b

zasuszona głowa

perełek dużo

z tego eq to chyba tylko FMS coś warty na dropa pod bryłki.. nie dziwie się, że kończysz tu grac, bo nawet nie masz czym ^^

Opublikowano

Ty i te Twoje badania.. głowę sobie wpierw przebadaj - później coś w ogóle pisz..

Dziwne, że na orkach dropi 6-7 osób? - otóż na orkach jest 1 spot do dropu * 5ch = 5 osób + ktoś pewnie main charem pilnował spotów to i 7 wyszło..

Mało wiesz o tym serwie skoro piszesz, że na orkach najlepiej się kasę dropi..

Ogółem to widać, że przejąłeś pałeczkę po Hydrze i teraz Ty non stop hejcisz reinora.. Hydra się wypalił to następny neos musiał wystartować.. jakie to żałosne jest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...