Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 456
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Człowieku jak serwer śmiga, są czasem jakieś zawahania ale szybko przemijają i nie wkręcaj ludzi że serwer off i 0 info. Nie daje informacji dlatego, że serwer niebawem będzie włączony to po co..

Opublikowano

Najlepszy obecnie Polski dedyk. Nie ma lepszego na ten czas i nie wiem czy szybko będzie jakikolwiek lepszy server. Dopracowane dungeony, system ulepszen, expowiska wręcz genialne i niepowtarzalne, wiele ciekawych i wartosciowych misji i bardzo duzo wiary na servie. Administracja jest w porządku względem graczy. Po ostatnich atakach na baze danych kazdy odzyskał eq czy to wieksze lvle czy to mniejsze i przez to opózniony został nowy patch. Konkurencja nie spi... Oczywiscie obłudnicy i faryzeusze będą dalej oczerniac i osądzac Santriala nie znajac wszystkich informacji i danych, ale to juz taka jest natura Polaka.

Pozdrawiam Diego

qca1j1.jpg

Opublikowano

Najlepszy obecnie Polski dedyk. Nie ma lepszego na ten czas i nie wiem czy szybko będzie jakikolwiek lepszy server. Dopracowane dungeony, system ulepszen, expowiska wręcz genialne i niepowtarzalne, wiele ciekawych i wartosciowych misji i bardzo duzo wiary na servie. Administracja jest w porządku względem graczy. Po ostatnich atakach na baze danych kazdy odzyskał eq czy to wieksze lvle czy to mniejsze i przez to opózniony został nowy patch. Konkurencja nie spi... Oczywiscie obłudnicy i faryzeusze będą dalej oczerniac i osądzac Santriala nie znajac wszystkich informacji i danych, ale to juz taka jest natura Polaka.

Pozdrawiam Diego

Zaden serwer NIGDY ALE TO NIGDY nie bedzie najlepszy. Reinor moze byc najlepszy w kategorii medium.

Poniewaz zeby serwer BYL NAJLEPSZY kazdy musialby go szanowac a widac tak niejest.

Pozatym na liczniku pokazuje po 300-400 osób kiedy w obydwu m1 stoi po 5-6 graczy haha na ch1:D Na reszcie ch po 1-2 osoby.

Edit : Pozatym Diego widze 1 post. Napewno nie jestes Santrielem.

Ja przestalem grac bo grac sie nieda, jestem w bialych, ide do czarnych, bije ich sobie a tu nagle zlatuje sie cale TPR i Kaczuszki i rzucaja sie na mnie jak na mieso na wolnym...To po co oni siedza w bialych ??

Opublikowano

Zaden serwer NIGDY ALE TO NIGDY nie bedzie najlepszy. Reinor moze byc najlepszy w kategorii medium.

Poniewaz zeby serwer BYL NAJLEPSZY kazdy musialby go szanowac a widac tak niejest.

Pozatym na liczniku pokazuje po 300-400 osób kiedy w obydwu m1 stoi po 5-6 graczy haha na ch1:D Na reszcie ch po 1-2 osoby.

Edit : Pozatym Diego widze 1 post. Napewno nie jestes Santrielem.

Ja przestalem grac bo grac sie nieda, jestem w bialych, ide do czarnych, bije ich sobie a tu nagle zlatuje sie cale TPR i Kaczuszki i rzucaja sie na mnie jak na mieso na wolnym...To po co oni siedza w bialych ??

Polecam czytać ze zrozumieniem młodzieży.

qca1j1.jpg

Opublikowano

G00D Mógłbyś sprawdzić za co mam bana na I.P? Jeszcze nie grałem na tym serwie a bardzo chcę. Proszę o sprawdzenie....

hej, podaj mi swoj adres ip na pw

10s55xy.jpg

Ładną grafikę dla Reinora dostarcza L&A Studio!

Kontakt do L&A Studio: 44934972

Opublikowano

Poda ktoś dokładny link do pobrania clienta, bo narazie mam bana na I.P. z niewiadomych przyczyn. Oczywiście + za podanie linka.

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Poda ktoś dokładny link do pobrania clienta, bo narazie mam bana na I.P. z niewiadomych przyczyn. Oczywiście + za podanie linka.

http://reinor.pl/REINOR.rar

Jeżeli nie działa to poproś o zuploadowanie clienta

http://www.mpcforum.pl/topic/554616-inneupload-plikow-serwery-prywatne/unread/

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

@up Dobra dzięki już odbanowany

@Santriel Napisałem do niego o odbanowanie 5 min. później już grałem. Widać administracja interesuję się serwerem. Polecam

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Na pierwszy rzut oka jest OK, ale gra mało ludzi.

Od technicznej strony krew zalewa. To jedyny server na którym występuje błąd z c++. Żadne solucje nie pomagają (Vista rlz)

Albo mi się wydaje, albo za szybko wszyscy gracze stają się "PRO".

Polecam, tylko, jeżeli się komuś naprawdę nudzi i ma inny system niż Vista.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

Ciekaw jestem dlaczego na pierwszych 5 slotach w eq nie da się nic ulożyć?

Nie da też się ulepszyć tej 1szej pieczęci u kowala

Opublikowano

Ciekaw jestem dlaczego na pierwszych 5 slotach w eq nie da się nic ulożyć?

Nie da też się ulepszyć tej 1szej pieczęci u kowala

1. Po to, byś nie mógł hacków używać np. do zmieniania bonów itp.

2. Ulepszasz ją u seona, a nie kowala.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

Czyli te 1,2k online to fake? ;p

PS Reje mi nie działa ;/

sobie sprawdz, znajdz wolnego spota o tej porze pomimo dodania lochu v3 itp

10s55xy.jpg

Ładną grafikę dla Reinora dostarcza L&A Studio!

Kontakt do L&A Studio: 44934972

Opublikowano

sobie sprawdz, znajdz wolnego spota o tej porze pomimo dodania lochu v3 itp

tak sprawdz sobie jak licznik pokazuje 300-400 osob gdy w m1 kazdego krolestwa na kazdym siedzi po 4-5 osob

Opublikowano

Jak mam odzyskać konto jak

500 Server Error

An internal server error occured. Mam ten błąd ;x

Opublikowano

Wszyscy co mówią, że mało graczy chyba grają na innym serwie co ja... po 4-5 osób raczej 50 w m1.

Wszystkie spoty zajęte....

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Jprd ;x 500 Server Error

An internal server error occured

. O co biega z tym błędem jak chce uaktywnić konto to mam ten komunikat i przy zalogowaniu na forum ;x jakieś porady ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...