Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 456
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer dno. Client wywala co 10 minut zupełnie nie da się grać, dropię mapki w DT dropne 2 i wywala.

Co 30 minut wywala go również z innego powodu (C++ error). Topka ma eq od GM. Gildia Top1 również jest w niej GM.

Dla mnie to jest żałosne.

Zbugowany exp i drop w pt.

Zbugowane mapy.

Zbugowane miecze.

Pobugowane potwory dla mnie to jeden wielki syf.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Santriel, taka mała rada. Jak robicie wszystko sami, to starajcie od gry po forum, bo jak widzę, gdy Twój moderator Kelevra ripuje grafikę od konkurencji (ze strony serwera MoltenMT2) i nie zmienia nawet hostingu obrazka (który jest hostowany na stronie konkurencji) to nie wiem czy się śmiać, czy płakać.

Serwer na +, ale poprzez ogólne znudzenie metinem, jakoś odechciało mi się grać.

Opublikowano

Ze wzgledu na wybryki admian nie polecam.

Poczytajcie wszystkie komentarze a sami sie przekonacie.

2c709653d75179a85b5746e.png

Opublikowano

Dobrą zabawe bede mial gdzie indziej (sygna).

A te dowody nie są bezpodstawne.

Gralem na tych superniebach i innych twoich bzdetach.

Wiec oni sobie z palca tego nie wyssali ;p

2c709653d75179a85b5746e.png

Opublikowano

Maly online i kilka dzieci :/

72e90f05679c.gif

Lineage 2

Królowa gier MmoRpg

KAPITALIZM: Masz dwie krowy. Sprzedajesz jedną i kupujesz byka. Rządowi nic nie wolno zrobić.

Opublikowano

Serwera nie polecam ze względu teamu. Znam sytuacje takie bo grałem na turisas że Santriel zebrał kasę z IS i serwer off. Pozatym okradał graczy gdyż tak jak inni mówią, hasła nie były kodowane.

Opublikowano

Ty robisz z siebie pośmiewisko..

Wolisz być robiony w chuja? i grać na serwerze który padnie,a administrator to ścierwo,które się boi przyznać do błędu,a reklamujący ten serwer to znany BC (Buena costa) który jest kolejnym ścierwem bojącym się przyznać,zagrałbyś na takim serwerze?

Ja ostrzegam to samo Hydra,i dobrze robi,bo chyba nie po to się idzie na serwer żeby pograć miesiąc,coś osiągnąć i potem nic nie mieć? chyba że straconą kase i czas.

Pomyśl co piszesz.

Uspokój się trochę..., na razie tylko wszystkich obrażasz i wróżysz przyszłość serwera. Z drugiej strony śmieszne jest to że wszyscy którzy krytykują ten serwer piszą, że jednocześnie na nim grają i bawią się bugami (hydra,cas). Co do pogrubionej części zdania, nikt nie karze wydawać na tą grę pieniędzy, a gra się chyba po to żeby odprężyć się po pracy/szkole, przynajmniej w moim przypadku tak jest.

Opublikowano

Granny error został na 100% usunięty.

Jak został usunięty to się bardzo ciesze, niech mi wyskoczy jeszcze raz to ci podeśle tutaj SS.

Mam tak tylko na ch1 co 2 teleport lub po 5 min stania w m1, reszta CH co jakiś 10 teleport.. Bezsens.

Opublikowano

Jak został usunięty to się bardzo ciesze, niech mi wyskoczy jeszcze raz to ci podeśle tutaj SS.

Mam tak tylko na ch1 co 2 teleport lub po 5 min stania w m1, reszta CH co jakiś 10 teleport.. Bezsens.

nwm co wy macie za bledy, ja nigdy nie mialem na reinorze zadnych bledow a tpam sie codziennie po jakies 50 razy minimum.

Opublikowano

Grało sie nawet fajnie ale skonczłem po przekręcie. Nie mam ochoty grać na privie gdzie gm daje eq : ) dowodami są np ss gdy Gm daje Nickowi bryłki, eq itp za to żeby nie wypaplał czegoś tam o tym priwku.. Nie pamiętam o co chodziło, wiem ze byl gdzies ten temat na mpc ale został chyba usunięty. Żałosne, a grało sie nawet przyjemnie. To tyle co chciałem napisac. NIE POLECAM.

Opublikowano

Grało sie nawet fajnie ale skonczłem po przekręcie. Nie mam ochoty grać na privie gdzie gm daje eq : ) dowodami są np ss gdy Gm daje Nickowi bryłki, eq itp za to żeby nie wypaplał czegoś tam o tym priwku.. Nie pamiętam o co chodziło, wiem ze byl gdzies ten temat na mpc ale został chyba usunięty. Żałosne, a grało sie nawet przyjemnie. To tyle co chciałem napisac. NIE POLECAM.

udowodniles teraz ze jestes idiota, dzieki

zapraszam wszystkich na serwer, juz niedlugo halloween :> bedzie sie dzialo

10s55xy.jpg

Ładną grafikę dla Reinora dostarcza L&A Studio!

Kontakt do L&A Studio: 44934972

Opublikowano

udowodniles teraz ze jestes idiota, dzieki

zapraszam wszystkich na serwer, juz niedlugo halloween :> bedzie sie dzialo

napraw ten błąd C++, bo ja i wiele osób dalej go mają, a podobno naprawiony

@down

Dla mnie serwer jest świetny, gdyby tylko nie ten błąd..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...