Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam .Dlaczego ?

Administrator tego serwera jest rudy i tyle .

Cała prawda jest taka że dla (złodzieja) sry santriela liczy się tylko kasa

przykładem jest tego ostatnie bany za expa które padły dla xMambus

WalczDoKońca i jeszcze pare osób . Z tego co wyczytałem w regulaminie

bany powinny być permanentne a stało się tak że te osoby zostały od banowane po

4,5 dniach .Bo wiadomo strata kilku graczy a w tym isu .

Co do licznika na stronie jest w 3dupy podkręcony na serwerze nie gra nawet 500 graczy !!.

NIE POLECAM

NIE POLECAM

NIE POLECAM

• Odpowiedzi 456
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hahaha

Santriel radze ci zmienic logo serwera, bo wiem ze firma ktora go zrobila na 100% ci go nie udostepnila.

hahaha

10s55xy.jpg

Ładną grafikę dla Reinora dostarcza L&A Studio!

Kontakt do L&A Studio: 44934972

Opublikowano

ah ta zawiść

Na nowy super komputerek kasiorkę masz, ale na opłacenie kogoś aby naprawił zepsuty licznik na stronie to już kasy żałujesz ? joke ...

Ludzie ! prawidłowa liczba graczy jest na Reinorze całkowicie inna i nie przekracza 400-500 osób jeśli jest 1400/1500. Licznik jest podkręcony x 3 co jest chamskim i prymitywnym chwytem reklamowym, mającym napędzić Santrielowi nowe rzesze graczy. Nie chcę Cie zmartwić, ale za celowe wprowadzenie w błąd przyszłych użytkowników mogą ci nawet domenę zamknąć.

A tu poniżej screen z nowej mapy z dzisiejszej bety metin2. Mapka jest jakby taka sama jak ta z Reinora, nieprawdaż ? Podpowiem, że dokładnie taka sama jest tekstura mapy na 125 lev na reinorze co na widocznym poniżej screenie a jedynie te jego elfy to zmienione troszkę Setau, bo mają inne kolory strojów i dodany jest jakiś jeden nowy Mag. A oszust Santrielek się chwalił że ma wszystko autorskie ...

post-101659-0-00320000-1353013072_thumb.jpg

Opublikowano

wbije i zobacze czy fajny

Tylko pamiętaj o tym aby nie kupować żadnych szkatek w jego Item Shopie, bo tam jest maksymalnie 4 % szansy na trafienie Zatrutego.

A jak w grze ktoś Ci będzie ofiarował Zatrutego za 1 sms za 31 zł to wiedz, że to sam Santriel lub jego kolega chce Ci go sprzedać, ale to nie oznacza, że masz go od razu kupić. Nie wspieraj w ten sposób chamstwa administracji, która upośledza w ten sposób mikroekonomię tego serwera.

Opublikowano

nikt nikogo nie zmusza do kupowania w IS, w ciagu dnia masz 25 respów bossa na mapie od 140 = ok. 5 wejściówek na minotaura z którego jest 50% na drop ulepszacza, kto nie ma czasu na wyczekiwanie na respy a ma pieniadze to sobie po prostu je kupi, to gracze wchodza na TS i prosza abym dodal to i owo do itemshopu, niektorzy pracuja i nie maja czasu wyczekiwac respu wu-zheina aby dropnac sobie odznake po fletach, wszystko co jest w IS poza bonusami premium jest do zdobycia dosyc latwo w grze, od petow po kostiumy, najlepiej moglem dac do przerobienia potrzebne perly tylko po to abys znowu za 3 dni mi pisal ciagle w grze ze ci sie nudzi, nawet nie masz levela potrzebnego aby ubrac nowa zbroje i bron

ps. chlopak z ekipy od Rozkochany aka `Sokól wiec nie ma co sie dziwic ze hejt

10s55xy.jpg

Opublikowano

przez ostatnie 14 stron hejtuja tylko i te same osoby, 3 płaczki od arcrosa i 3 od rozkochanego

10s55xy.jpg

Opublikowano

przez ostatnie 14 stron hejtuja tylko i te same osoby, 3 płaczki od arcrosa i 3 od rozkochanego

Hahahaha. Długo Ci zajęło wymyślenie tego rudzielcu ?

Kendzikowi sprzedałem postać i miał zamiar tu grać.

Ja ludzi nie zmuszam do psucia Twojej opinii, lecz jak widzisz gracze odchodzą, a ten co chce to doda coś od siebie na MPC. -

Opublikowano

Pionku ja nie jestem żadnym "płaczkiem" tylko jak ty szanujesz ludzi oni szanują tak Cb a jak banujesz konto które nie jest już moje tylko było, a chłopak który na nim gra dostał perma za mnie to pzdr dla Cb. A i do tych bugów lvl to chciałem Ci powiedzieć ze nawet ich nie pocofałeś ludzie w 1h bugowali po 5lvl a ty tego sprawdzić nie potrafiłeś i nikt nie miał cofniętego ani nie dostał bana a prawie każdy z topki bugował. Nawet boisz się zejść na kanał i ze mną porozmawiać .....? A i za to logo z tego co słyszałem to już lepiej szykuj kasę na grzywnę a nie na nowy komputer.

00582028075779174155.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...