Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagram jak Santriel da mi eq z navi bo tak to nie ma szans każdemu rozdaje a mi nie i co to kurwa ma być jak już rozdaje to niech da każdemu a nie

• Odpowiedzi 456
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zagram jak Santriel da mi eq z navi bo tak to nie ma szans każdemu rozdaje a mi nie i co to kurwa ma być jak już rozdaje to niech da każdemu a nie

Na serwerze żadnego navi nie ma.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

Lol poco kłamiesz jak koleś nawet nagrał filmik? i ss były

Koleś który nagrał filmik o reinorze (Across/Hydra) sam mówił że navi nie ma. A ss był podrobiony... .

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

Co do ch*** się pytam ?! ściągam clienta (pierw patch nie wiem czemu ) i komunikat wykryto trojana ... nie wiem co robić na gorgony to samo ładnie fajnie się grało dzisiaj trojan ten serwer też trojan strach coś pobierać teraz ..

1867258945.png
Opublikowano

Nie polecam , powód : Santriel ( Kłamca , oszust i złodziej ) , po 2 w cliencie jest Trojan . Nie polecam tego gówna .

R3SPecT

1)R3SPecT ma zawsze racje
2)Jeśli uważasz że R3SPecT nie ma racji, popatrz na 1 pkt
3)Jeśli twoje zdanie jest podobne lub takie same to R3SPecT i tak ma racje ;)

Opublikowano

Nie,nie nauczyła bo niestety jej nie mam...

Ja kogoś oczerniam? wiesz co to znaczy?

ja nikogo nie oczerniam tylko pisze jak jest macie dowody? nie to na co piszecie.

A zresztą chuj ci do tego co jak piszę to moja prywatna sprawa.

btw na nowo odkrywasz internet?

Okej stary,sorry nie wiedziałem , jeszcze raz przepraszam.

Ale musisz wiedzieć że to forum ogólno dostępne dla każdego, regulamin zabrania używania wulgaryzmów,do czego musisz się przystosować.

Opublikowano

serwer i tak max na 3 tyg poźniej juz nie chce sie grać

RoyalMT2

Not Found i tak już pewnie pozostanie.

Nie ma to jak bocic na mt2 pl. 150 medali konnych w dzień -1 bot 10-20 broni na 30 lvl w dzień - 1 bot A to wszystko bez rękawicy na drop i jak tu nie bocić. :]

Opublikowano

Szczerze? Dla mnie to poje... po ch się wpierd.. w temat Reinora żeby tylko reklamować serwer na r... i a... po co? Boli was to że taki pies jak Santreil ma na tym hajs ? Ja wam napiszę tak... nie lubię tego kundla bo obraża ludzi bez powodu, resztę czy tam kogoś okradł czy nie, nie wnikam bo nie mam dowodów. Jak to się mówi ' za rękę nie złapałem '.

Skoro ludzie tam grają mają powód, podoba im się to logiczne.

ps. Santriel ch ci w dupe nygusie, mam nadzieje że reinor zdechnie jak superniebo

Opublikowano

Szczerze? Dla mnie to poje... po ch się wpierd.. w temat Reinora żeby tylko reklamować serwer na r... i a... po co? Boli was to że taki pies jak Santreil ma na tym hajs ? Ja wam napiszę tak... nie lubię tego kundla bo obraża ludzi bez powodu, resztę czy tam kogoś okradł czy nie, nie wnikam bo nie mam dowodów. Jak to się mówi ' za rękę nie złapałem '.

Skoro ludzie tam grają mają powód, podoba im się to logiczne.

ps. Santriel ch ci w dupe nygusie, mam nadzieje że reinor zdechnie jak superniebo

Chuj mnie obchodzi jego parszywy serwer, jakbyś czytał mojego poprzedniego posta to byś wiedział o co mi chodzi i IsAmU i Inkscape'owi i wielu innym serwerom jak i osobom które nie mają serwera.

Popieram zdanie Inkscape, również mój serwer jest popularny i gra na nim w dzień po 1000os. Online, więc także nie mam celu kogoś oczerniać czy jak to debile zwią niektórzy 'podkradać graczy', piszę to także w celu że ten jebany skurwysyn zalazł mi za skórę i to ostro.

Niektórzy pewnie znają mój stary serwer nawie.eu, prawda? Niektórzy też wiedzą co stało się z połową graczy serwera (z 500 spadło do 200) - czemu?

Bo ta kurwa nie kodowała haseł na aferii i śmiała spamować w prezentacji mojego serwera swoim syfem że nawie mu nie dorówna. Po starcie swojego serwera jakieś 2tyg. Co się stało? Skurwiel wbił na tsa naszego i śmiał się prosto w oczy że okradł naszą topkę i innych graczy na podstawie niekodowanych haseł na swoich serwerze, a że wchodziło na ich serwer połowa ludzi od nas i miała te same hasła, to okradł ich że 100, a reszta odeszła z okradzionymi gdyż byli Np. 1 gildią.

Co dalej? Chuj na koniec aferii napisał że ma wyjebane na graczy bo zależało mu tylko na kasie.

Więcej dowiecie się w tym temacie czytając już choćby pierwsze komentarze:

http://www.mpcforum....erniebopldedyk/

I nie piszcie mi fannyboye reinora jaki to ja zły jestem i kłamie, bo też byłem kiedyś fannyboyem iphona, i gdy przejrzałem na oczy to tępię teraz wszystko co ma logo jabłuszka.

Z poważaniem,

GodWeles.

~EDIT:

Żeby nie było, piszę to do osób które nie mają zielonego pojęcia o PHP.

Zapisując hasło być może i gra czyta je zakodowane, ale co jest trudnego w dodaniu drugiej kolumny "password2" w którym zapisywane hasło nie leci w formie: password=('$_POST[password]') tylko samej ('$_POST[password]') ?

password= - jest to kodowanie hasła o nazwie "password", jest to po prostu taki typ jak md5 czy sha1,sha256..

$_POST[password] - to przesyłane w formularzu przez nas dane.

Zapisywanie hasła w ten sposób jest niewidoczne gołym okiem dla nikogo, oprócz osoby która posiada dostęp do danego skryptu php (właściciela).

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

myślisz ze jestem Spamerem czy coś ? napisałem go bo gadacie głupoty Administrator stara się jak tylko potrafi a wy tutaj tylko pisać potraficie postawcie się na jego miejscu

Saintriel Odblokuj Pw i daj znać

Opublikowano

myślisz ze jestem Spamerem czy coś ? napisałem go bo gadacie głupoty Administrator stara się jak tylko potrafi a wy tutaj tylko pisać potraficie postawcie się na jego miejscu

Saintriel Odblokuj Pw i daj znać

To co napisałeś teraz w 100% udowadnia to, że nawet nie zechciało Ci się przeczytać tego co napisałem. Tak więc miłej lektury.

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Wiadomo ze Santriel rozdaje (lub tez sprzedaje) EQ, i to napewno wyjdzie.

Dlatego wlasnie ja dzisiaj zakonczylem gre na tym serwerze i rozdalem cale moje eq.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...