Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znajdź dyskusje o tym serwerze i tam będzie cała prawda.

No sorry. Gram na tym serwerze, mam 100 lvl bardzo fajnie się gra, nie wpakowałem ani grosza w is'a a mam całkiem fajne eq.

Każdemu polecam i nie słuchajcie tych debili, którzy piszą że serwer beznadziejny.

• Odpowiedzi 456
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No sorry. Gram na tym serwerze, mam 100 lvl bardzo fajnie się gra, nie wpakowałem ani grosza w is'a a mam całkiem fajne eq.

Każdemu polecam i nie słuchajcie tych debili, którzy piszą że serwer beznadziejny.

im chodzi o HA tego serwera który liczy tylko na kase i po kilku miesiacach zwija serwer i nie ma pieniedzy ^.^ tak było z kilkoma jego serwerami

DR5ChPt.png

Opublikowano

Gdyby jakis Hydra pieprznal filmik gdzie pluje slina na Ravie.eu i nazwal go prawda o ravie.eu tez byscie stamtad uciekali ?

Zapewne tak.

Opublikowano

Gdyby jakis Hydra pieprznal filmik gdzie pluje slina na Ravie.eu i nazwal go prawda o ravie.eu tez byscie stamtad uciekali ?

Zapewne tak.

Ale serwery Santriela padały jak muchy, jeden po drugim.

www.astium.pl

kubfch.jpg

Opublikowano

Hmm.. mówisz, że dobry event? Może i tak, ale same dynie są z MPC - nic autorskiego, zerowe przyłożenie ręki do tego (może ten drop ustawił, nic innego.)

Client wręcz dobija.. wyłącza się nawet jak się postawi sklep, o expieniu nie wspomnę. Po przeczytaniu prezentacji byłem przekonany, że ten serwer jest dobry i godny uwagi, ale niestety się myliłem.

Administracja zlewa graczy, nie odpowiada na ich pytania i dodaje wszystko z MPC.

Zrób coś z tym clientem, bo to jest tragedia jakaś...

www.astium.pl

kubfch.jpg

Opublikowano

Już zasysam. Fajne są te królestwa i ogółem dopracowany serwer. Mówią, że na serwerze nic nie jest robione wbiję i zobaczę, ale patrząc na halloween to chyba coś robią, a nawet coś więcej.

Opublikowano

Witam.

Otóż w niedzielę dostałem bana na Rozkochanym i nie wydaje mi się, że powód był słuszny, jednakże zdążyłem się już z tym pogodzić, lecz jeżeli ktoś kogoś banuje na 7 dni to powinien być na 7 dni, bo do jednego znajomego mówi, że zastanawia się nad zmianą na perma, a zaś do drugiego gdy poprosiłem go żeby się spytał czy dostanę w niedzielę UB to jego odpowiedź była "jak nie zapomnę". Więc coś jest jednak nie tak. Nawiązując do tematu UB to Santriel maksymalnie ogranicza czasowe blokady, ponieważ skoro da bana to i musi go zdjąć, a nie automat zdejmuje blokady konta. BTW Bana na ts dostałem za"rozpowszechnianie prywatnych rozmow z administracją", a w regulaminie nie ma czegoś takiego więc ban tu i tu był niedorzeczny. Jeszcze jeden edit w ogóle nie ma regulaminu ts3 więc można tam robić co się tylko chce.

61630401724919565228.png

Opublikowano

A ja mam wyjebane na te wasze sprzeczki nie jestem pewny co do tego, że Santriel jest oszustem, ale też nie wiem czy nim nie jest. Czekam na Balatie i szukam kogoś do wspólnej gry.

1352652199-U513235.png
Opublikowano

kazdy powinien wiedziec jak sie ma zachowac, bany sa dawane tylko w ostatecznosci gdy ktos konkretnie przegina

10s55xy.jpg

Ładną grafikę dla Reinora dostarcza L&A Studio!

Kontakt do L&A Studio: 44934972

Opublikowano

OX był wczoraj super !

Gram od wczoraj i jestem zadowolony z serwera. Żadnego bugu nie zauważyłem.

Arena super ! Nie mogę się doczekać aż na nią wejdę.

Exp i drop yang elegancko ustawiony.

Polecam i zapraszam. Transgen .

P.S. Cieszę się, że kierowałem się własnym instynktem, a nie marionetkami które odpychają od serwera.

Przepraszam, że was rozczarowałem lecz to były słowa Santiela które mi podyktował. Tak dobrze przeczytaliście to jest moje drugie konto, a było to tak : Pewnego dnia siedząc na kanale (miałem jeszcze wtedy moderatora) przerzucił mnie Santriel i od razu zaczął płakać, że same negatywy na widoku w publikacji i zaoferował mi całkiem sporą sumkę SM, a ja głupi dałem się przekupić i z czystym sumieniem mogę potwierdzić, że jemu ten serwer lata koło ch*a, ponieważ bywało i tak, że robił konkurs, a mianowicie dawał SM w zamian za pracę domową z polskiego, później posty na forum z wymianą PL > Reinor kazał nie akceptować i go o tym informować, bo sam wyłapywał takie oferty i nawet byłem pośrednikiem przy takiej wymianie. Raz dawał SM, a raz bryłki, a jego twierdzenie to było takie, że serwer mu kiedyś kipnie, a eq na PL'u zostanie. Kolejnym argumentem aby tu nie grać może być to, że nie karał za bugi, a mianowicie gdy mu mówiłem kto buguje lvl i prosiłem o sprawdzenie tego i ukaranie osób, a on na to co ? Blokady muszę zdejmować sam, a mi się nie chce, a znów Pan Gawra jak mu odjąłem lvl to odszedł z serwera. Ostatni argument jaki podam jest taki, że szanowny "rudy mamut", bo naprawdę jest rudy ma w planach postawić kolejny serwer, będzie nim hard, lecz co ma chłopaczyna zrobić bez pomysłów. Próbuje zatrzymać graczy na chama co będzie widać w ss podanym niżej i kraść innym osobom pomysły z ich serwerów. A i bym zapomniał przez jakiś czas wchodziły same abs o wartości 15, a on powiedział znajomemu, że "jak ktoś o tym wspomni na MPC to wkręci się, że to było na testowym."

08685403438501050217.png

Opublikowano

dalej marnie, czemu nie chcesz pokazac wszystkich kanalow?

10s55xy.jpg

Ładną grafikę dla Reinora dostarcza L&A Studio!

Kontakt do L&A Studio: 44934972

Opublikowano

Nie polecam serwera.

Pograłem 2 tygodnie.. strata czasu i nerwów. Chyba to jest jedyny serwer z C++... non stop client się wyłącza (przy expieniu, na eventach jest to męczące.)

Wszystko co dodał jest dodane z tutoriali, nic autorskiego.

Administrator konkretnie zlewa graczy i ich prośby o naprawę błędu związanego z clientem.. co? nie ma na to tutorialu i już nie możesz sobie poradzić?....

Zrobiłbyś chociaż tyle dla graczy i naprawił to.

I nie jest to jakiś dziwny spam czy coś, po prostu wyrażam swoje zdanie.. i śmiem wątpić w Twoją niewinność, bo tyle osób by na Ciebie nie naskoczyło bez powodu.

www.astium.pl

kubfch.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...