Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Kiedy startujecie z Hardem? Na serwerze graem i si꠲ozczarowaem. Oczywicie pomijajc podkr꣯ny licznik, niebezpieczeo dot. Hase i login

Moim zdaniem wyszed Medium/Hard, a nie Medium/Easy jak obiecywalicie.

Greetings.

PS. Co wam teamspeak cz곴o o siada.

• Odpowiedzi 456
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy startujecie z Hardem? Na serwerze graem i si꠲ozczarowaem. Oczywicie pomijajc podkr꣯ny licznik, niebezpiecze�o dot. Hase i login�

Moim zdaniem wyszed Medium/Hard, a nie Medium/Easy jak obiecywalicie.

Greetings.

PS. Co wam teamspeak cz곴o o siada.

chlopie jaki podkrecony licznik ? wejdz sobie na serwer i zobacz ilu jest graczy a pozniej pisz takie glupoty, niebezpieczenstwo dot. hasel sluchajcie dalej idioty, jak niby skoro gra musi czytac zakodowane hasla ktore sa takie same na kazdym serwerze + loginy + emaile nigdy nie sa kodowane w zaden sposob, zaloz sobie hamachi czy co tam bys umial i sobie sprawdz jak to wyglada

strona juz dziala

10s55xy.jpg

Ładną grafikę dla Reinora dostarcza L&A Studio!

Kontakt do L&A Studio: 44934972

Opublikowano

Serwer był fajny póki Admin go nie olał.. Jak ogarnie wszystko jak powinno być to wrócę tu !

Opublikowano

Serwer był fajny póki Admin go nie olał.. Jak ogarnie wszystko jak powinno być to wrócę tu !

jak niby olał ? dziennie jestem po 5h w grze + odpisuje na tickety/forum.

brak eventów ? przy 1300 graczach uwierz że cięzko jest zrobić OX dowodem był pierwszy Ox na serwerze pomimo 3 przedziałów levelowych nie dalo sie tego ogarnac... zUO zaś zepsuje gospodarke serwera, juz teraz da sie handlowac tylko kilkoma ulepszaczami i po co ich wpuszczac pelno na rynek ? handel musi zyc.

codziennie są 3 razy mini eventy w m1 dla tych co trafią (kilka bossów + rudy).

10s55xy.jpg

Ładną grafikę dla Reinora dostarcza L&A Studio!

Kontakt do L&A Studio: 44934972

Opublikowano

Serwer może bez bugów ale zero eventów a raty bez zapowiedzi.

tak BTW :

Ten serwer jeszcze działa ? <lol2>

1359203056-U369922.png

Opublikowano

Powiedzcie mi który admin nie sprzedaje eq za plny.. - jakbyście mieli własny server i dostali konkretną propozycje za np. Truciaka, to pewnie 99% wysyłałoby swój numer konta, więc takie pier.....nie koło czyjejś dupy zostawcie dla siebie.

Arcros czy jak Ci tam, Tobie chyba nieźle banie porysował ten cały Santriel... może jeszcze jego fotkę powiesisz nad swoim łóżkiem, albo w telefonie na tapetę sobie ustaw.. Najlepiej po kimś jechać, typowa natura "polaczka", odezwał się w Tobie pies ogrodnika, sam nie weźmie to i nikomu nie da..

Z całym waszym Santrielem nic mnie nie łączy, ale nie lubię jak ktoś komuś dupę obrabia na forach.. macie z nim problem to załatwcie to jak dorośli, a nie jak dzieci.

dziwne, że jeszcze MOD nie wkroczył, bo ten spam jest nuuuuuuuuuudny już..

Hejter detected..

Opublikowano

pytanie do mądrej osoby warto tutaj grać ?

Serwer nie jest zły, jeśli chcesz możesz zagrać jedynym minusem jest to co pisze Arcros aha `Hydra

Opublikowano

Też moge sobie nagrać filmik i mówić że GF okrada konta...

Masz dowody? nie to spierdalaj...

@top

Polecam serwer miła administracje duzo nowych map,bossów

Matka Cię nie nauczyła kultury.

Chłopie,muszę powiedzieć Ci że upadłeś bardzo nisko,aby oczerniać kogoś (pisać spie*dalaj) do kogoś przez internet, jesteś niewychowanym chamem.

Opublikowano

Matka Cię nie nauczyła kultury.

Chłopie,muszę powiedzieć Ci że upadłeś bardzo nisko,aby oczerniać kogoś (pisać spie*dalaj) do kogoś przez internet, jesteś niewychowanym chamem.

Nie,nie nauczyła bo niestety jej nie mam...

Ja kogoś oczerniam? wiesz co to znaczy?

ja nikogo nie oczerniam tylko pisze jak jest macie dowody? nie to na co piszecie.

A zresztą chuj ci do tego co jak piszę to moja prywatna sprawa.

btw na nowo odkrywasz internet?

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Do Autora :

Nie przejmuj się.

Wiadomo że ludzie będą jeszcze bronić jego dupy.

Dzisiaj sam tego doświadczyłem gdy napisałem że Buena Costa jest tchórzem, sprzedawczykiem i oszustem to ktoś mi napisał że "LIże dupy adminom na MPC FORUM"

Pozdrawiam.

Nie wierzą = ich sprawa, jak się przejadą to zobaczą.

Ważne że ty wiesz jaki jest a reszta jak nie chce wierzyć to niech dalej ślepo wierzy nie ?

1359203056-U369922.png

Opublikowano

Też moge sobie nagrać filmik i mówić że GF okrada konta...

Masz dowody? nie to spierdalaj...

@top

Polecam serwer miła administracje duzo nowych map,bossów

Z samego przykładu o mnie. Sam zostałeś oszukany, zwyzywany, okradziony na turisas, jednego z serwerów Santriela/Erontrona. Pamiętam jak z arcrossem robili atak na rivendela starego, jak cwaniakował.

Teraz też tylko pazerny na kase jest, złodziej i tyle.

Serwera nie polecam, chyba że wiadomo, znajomość z erontronem. Może i jest jako tako dobry w swoim rodzaju, ale serwer tworzy Team, któremu ufać nie można.

Opublikowano

Serwera nie polecam ze względu na poprzednie serwery i na tą aferę z serwerem w której jest zawarta prawda, że chodzi tu o pieniążki. Tak w każdym serwerze o to chodzi, ale żeby dbać o serwer, a nie go olewać ... Nie grajcie prędzej, czy później upadnie jak kolega napisał serwer jest dosyć dobry, ale z taką administracją długo nie uciągnie ...

Opublikowano

Te ss które pojawiły się na forum co do sprzedawania były fałszywe możesz mi powiedzieć czy naprawdę GA był by na tyle głupi żeby itemki dawać przez handel i to jeszcze z głównej postaci proszę was... takie rzeczy jak już coś załatwia się inaczej. Co do GA to naprawdę spoko koleś widać, że pracuje nad serwerem i jest codziennie online, pisze często z graczami na wołaj!. Co do serwera zapraszam serdecznie serwer nie ma bugów jeżeli takowy się znajdzie zostaje bardzo szybko usunięty a osoby korzystające z nich surowo ukarane. No co prawda serwer ma czasami małe kłopoty z logowaniem lub chwilowymi lagami ale jest to spowodowane tym, że konkurencja zazdrości i śle ddosy.

Ciekawe to co piszesz, naprawdę.

Zabij swoją postać, otwórz okno handlu z jakimś NPC i powiedz mi czy da się wstać.

Bug ? Bug. Santriel potrafi go naprawić? Chyba tylko w snach.

Już ktoś jakiś czas temu mówił, że pisał o odbugowanie postaci - Santriel oczywiście musiał zapytać o login, bo postaci po nicku znaleźć nie mógł..

Czy to prawda ? W 100% pewni być nie możemy, ale po naszym wspaniałomyślnym GA widać jak ciężko pracuje (że nawet klient nie działa jak powinien).

Masakra moi panowie, masakra.

Opublikowano

Ciekawe to co piszesz, naprawdę.

Zabij swoją postać, otwórz okno handlu z jakimś NPC i powiedz mi czy da się wstać.

Bug ? Bug. Santriel potrafi go naprawić? Chyba tylko w snach.

Już ktoś jakiś czas temu mówił, że pisał o odbugowanie postaci - Santriel oczywiście musiał zapytać o login, bo postaci po nicku znaleźć nie mógł..

Czy to prawda ? W 100% pewni być nie możemy, ale po naszym wspaniałomyślnym GA widać jak ciężko pracuje (że nawet klient nie działa jak powinien).

Masakra moi panowie, masakra.

O tym bugu z otwartym handlem to oczywiście ze da się wstać bezproblemowo.

Opublikowano

Pykałam trochę na tym serwie i powiem że przez cały czas mojego grania nie było żadnego eventu i to mnie dość zraziło...nowy serv a w zasadzie nic się nie dzieje.

Tak samo fajnie że można mieć zwierzaczka ale szkoda że tylko za złotówki. Miał być easy/medium a wyszedł bardziej medium/hard. Powiem że z każdym lvlem jest coraz ciężej ale też i nudniej. Nie wiem, jakoś nie przypasował mi ten serwer i jeszcze zaciekawiła mnie ta sprawa z administratorem. Szkoda że nie potrafi się zająć ludźmi, którzy jadą na modach i innych czitach bo to też jest bardzo irytujące. Postanowiłam odejść z gry bo bez sensu jest wbijać lvle skoro ten serw może podzielić los poprzednich.

58815786.jpg

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/731440-dyskusja-reinorpl/

Zanim będziecie sponsorować złodzieja to poczytajcie sobie w tym temacie, zobaczycie jak to się skończy. Serwer wygasa za 2 dni i wątpię by został wykupiony na następny miesiąc po tym jak wszystko wyszło na jaw.

Serwer oceniam 0/10 - powód: Wszystko kradzione a admin to złodziej.

Pozdrawiam. Inksc@pe z Rivendel Team.

Opublikowano

http://www.mpcforum....kusja-reinorpl/

Zanim będziecie sponsorować złodzieja to poczytajcie sobie w tym temacie, zobaczycie jak to się skończy. Serwer wygasa za 2 dni i wątpię by został wykupiony na następny miesiąc po tym jak wszystko wyszło na jaw.

Serwer oceniam 0/10 - powód: Wszystko kradzione a admin to złodziej.

Pozdrawiam. Inksc@pe z Rivendel Team.

Nie ma to jak w jednym poście zjechać kogoś serwer i zareklamować swój..

Opublikowano

Popieram zdanie Inkscape, również mój serwer jest popularny i gra na nim w dzień po 1000os. Online, więc także nie mam celu kogoś oczerniać czy jak to debile zwią niektórzy 'podkradać graczy', piszę to także w celu że ten jebany skurwysyn zalazł mi za skórę i to ostro.

Niektórzy pewnie znają mój stary serwer nawie.eu, prawda? Niektórzy też wiedzą co stało się z połową graczy serwera (z 500 spadło do 200) - czemu?

Bo ta kurwa nie kodowała haseł na aferii i śmiała spamować w prezentacji mojego serwera swoim syfem że nawie mu nie dorówna. Po starcie swojego serwera jakieś 2tyg. Co się stało? Skurwiel wbił na tsa naszego i śmiał się prosto w oczy że okradł naszą topkę i innych graczy na podstawie niekodowanych haseł na swoich serwerze, a że wchodziło na ich serwer połowa ludzi od nas i miała te same hasła, to okradł ich że 100, a reszta odeszła z okradzionymi gdyż byli Np. 1 gildią.

Co dalej? Chuj na koniec aferii napisał że ma wyjebane na graczy bo zależało mu tylko na kasie.

Więcej dowiecie się w tym temacie czytając już choćby pierwsze komentarze:

http://www.mpcforum....erniebopldedyk/

I nie piszcie mi fannyboye reinora jaki to ja zły jestem i kłamie, bo też byłem kiedyś fannyboyem iphona, i gdy przejrzałem na oczy to tępię teraz wszystko co ma logo jabłuszka.

Z poważaniem,

GodWeles.

~EDIT:

Żeby nie było, piszę to do osób które nie mają zielonego pojęcia o PHP.

Zapisując hasło być może i gra czyta je zakodowane, ale co jest trudnego w dodaniu drugiej kolumny "password2" w którym zapisywane hasło nie leci w formie: password=('$_POST[password]') tylko samej ('$_POST[password]') ?

password= - jest to kodowanie hasła o nazwie "password", jest to po prostu taki typ jak md5 czy sha1,sha256..

$_POST[password] - to przesyłane w formularzu przez nas dane.

Zapisywanie hasła w ten sposób jest niewidoczne gołym okiem dla nikogo, oprócz osoby która posiada dostęp do danego skryptu php (właściciela).

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

Serwer pod zarobek z is.

beznadzieja .

Masz łeb jak IS.

Powiedz mi kto nie robi serweru pod IS ?

Pracuje się nad serwerem tylko po to żeby zarobić na tym. Nie wiem jaki normalny człowiek by fundował przyjemność innym.

A poza tym to co takiego masz tam w IS ?

Wszystko prócz PD, rękawicy i zwierzaka to możesz kupić w grze (fryzury, pierścienie, lizaki i stroje). Ceny nie wydają mi się zawyżone, ponieważ są ceny podobne do ravii, więc nie narzekajcie.

Polecam serwer i zapraszam do wspólnej gry. Rozkochany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...