Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 456
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Up a byłeś w ogóle na serwerze??? Chyba nie bo od momentu startu zmieniło się dużo i to na +. Zostały dodane nowe dungeony, poprawione zabezpieczenie przed BS, i niedługo będzie wprowadzony system osiągnięć. więc nie rozumiem twojej wypowiedzi, że kiedyś był fajny -,-

Opublikowano

Serwer lipny.. Gra ok 100 osób.

Wiele nie dociągnięć na serwerze

+ ADMIN Santrai to jakiś dzieciak,piszę w każdej prezce (innych serwerów) że serwa nie poleca,bo on taki i owaki ,a ten twój reinorek to jest koszmarny a TY to olewasz.

Pozdrawiam i NIE POLECAM GRY NA TYM BADZIEWIU

805491408806070489277.png

Opublikowano

Ja od poczatku tego smiesznego tematu pisalem ze srwer to konkretna ale konkretna porazka.

Ostatnio dostalem bana na 3 dni za obraze santriela napisalem taka mala czcionka poniewaz ten robak nie zasluguje na uwage uzytkownikow MPC Forum.

Noobie, nie zaluje tego co napisalem na twoj temat.

Opublikowano

Ja od poczatku tego smiesznego tematu pisalem ze srwer to konkretna ale konkretna porazka.

Ostatnio dostalem bana na 3 dni za obraze santriela napisalem taka mala czcionka poniewaz ten robak nie zasluguje na uwage uzytkownikow MPC Forum.

Noobie, nie zaluje tego co napisalem na twoj temat.

Właśnie sobie pokajarzyłem lekko fakty i wiem już jak tych dwóch gierojów Rozkochany i WYRZUTEK wbili tak szybko expa, Gracze ci notabene podjebali mnie za to, że to ja niby bugowalem expa. Z wcześniejszej rozmowy z jednym z tych debili wyszło, że chłopaki nie mają co robić chyba u siebie na wiosce, bo na każdym z serwerów starają się wbijać topkę ... Czyli są oni dosyć dobrze obeznani z wszelkimi bugami serwerów prywatnych. W ten sam dzień/noc co chłoptasie ci wbili ze 142/146 na 150 lev nie działała stronka reinor.pl bo jeden z moich kolegów zrobił Santrielowi "zawiechę". I tak niestety przysłużyliśmy się nieopatrznie i nieświadomie tych gnojom, co mnie podwalii do Santriela, gdyż nie jest możliwe aby w jeden nockę wbić 5-8 lev. Czyli wynika wyraźnie, że gnojki znają jakiś nowy sposób na bugowanie expa i wykorzystali to, że nikt im nie patrzy na ręce, bo nie widać rankingu z expem danego gracza na stronie reinor.pl Co ty Santrielku na to powiesz ? A może jednak to są twoi koledzy - przydupasy i dalej już nic nie trzeba wyjaśniać, skąd tak szybko mają 150 lev i są na dwóch pierwszych miejscach w ranku reinora ?
Opublikowano

Może administracja wypowie się czemu dostalem bana? Lub jezeli nie jest to ban na IP, czemu nie moge polaczyc sie z serwerem, jezeli u innych smiga wszystko. U mnie strona i serwer off. Nick - L4W, nie uzywalem zadnych "wspomagaczy"

Opublikowano

@Metinkowy

Czy możesz już nam nie płakać na forum i wypisywać jakieś pojeb... posty nie odnoszące się do tematu. Naczytałeś się w internecie bzdur i teraz się popisujesz. Konto na Reinor.pl jest własnością Santriela więc może robić co z nim chce i może blokować każdemu dostęp do dedyka na którym serwer jest uruchomiony więc skończ już pisać te bzdury i zajmij się czymś pożytecznym. Jedyne co to chyba ale nie jestem pewny możesz żądać zwrotu kasy który wydałeś na IS bo w regulaminie nie ma napisane, że nie możesz tego zrobić ale nie czytałem regulaminu homepay.pl który obsługuje na Reinorku usługę płatności za SM tam może coś być. Więc podsumowując możesz się jedynie po cichu stąd teraz oddalić i nie wypisywać już więcej bzdur bo tylko zaśmiecasz forum niepotrzebnie.

Co do tematu zapraszam ponownie na serwer.

P.S Sprzedaje w grze za bryłki skamieliny jak coś to PW, na forum lub w grze nick Thrall

Opublikowano

Zejdź chłiopie z dachu i zrozum, ze ja walczę z Santrielem o swoje prawa jako zbanowanego bez żadnego powodu. Zainwestowałem tam swoją kasę (2 smsy po 31 zł) i full czasu który też można przeliczyć na pieniądze. Docelowo na konto z wbitym 150 lev miałem klienta za 250 euro ale warunek był taki ze z ful EQ na pvp i oczywiście numer pierwszy na topliście serwera. Jakiś synek pewnego bonzy to zamówił i mniejsza o to jak się nazywa. Powiem tylko.że jego ojciec sobie monitoruje ten temat związany z reinorem a że ma dosyć mocne plecy to może się włączyć do tej ciekawej gry ...

A teraz jedna sprawa ważna, która właśnie wyszła na wierzch. Wiecie jak Santriel sobie poradził z samoistnie występującym albo specjalnie wykorzystywanym bugiem na expa występującym kiedyś przy metku na WW, w komnacie smoczej i Wieży Upiora ? Ano sobie w ogóle nie poradził. Po tym jak mnie zbanował za to, że mi się tam exp sam zbugował, bo nie byłem tego nawet świadomy, do Admina Santriela chyba dotarło w końcu, że za dużo graczy zgłasza ten bug. Więc co zrobił ? Ano usunął całkowicie resp mobów z metków w wyżej wymienionych lokacjach i problem sam zniknął. Ale nicka 143 lev (będącego numerem jeden w dniu 26.09.12. na liście reinor.pl) do tej pory mi nie odbanował. Ten dzieciak Santriel nie umie się przyznać do żadnej porażki, dlatego będę go tutaj gnębił aż się złamie. Na polskim metku takie coś jak on odpierdala było nie do pomyślenia. Wbiłem 99 lev na s3 (Obsydian) w 2011 i LegendKIler do dziś jest tam pierwszy. Metin2 .pl w 2011 roku miał już porządną obsługę, bo na tych privach to sama dzieciarnia chyba rządzi ... Na plu sie dało dogadać z supportem, jeśli były jakieś problemy z postaicią, bugami itp ... Swego czasu za moją radą zmienili nawet swój regulamin w paru miejscach, gdzie były znaczące błędy.

Nicki z toplisty reinorra > Rozkochany 150 lev i WYRZUTEK 150 lev wbili expa na czitach tzn zbugowali expa dokładnie w piątek w dniu kiedy za karę Santriel dostał zawiechę (ddos) na cały dzień na stronkę. Goście ci bugowali expa w wieży Upiorów, gdzie wtedy jeszcze działał ten bug. Nie wiem czy pamiętacie ale to oni mnie właśnie podjebali w nocy do Santriela. Jak tacy szmaciarze mogą być dalej na pierwszym miejscu ? Wbicie 5 leveli na lokacji 125+ zajmuje lekko 30 godzinek. Kiedyś na 143 lev przez 2 godziny udało mi się wbić tylko 30 % na 2 PDeki. Ciekawe jest to, że Santriel oczywiście nic do tych cziterów nie ma ... Nie ma dlatego, bo nie chce aby temat wypłynął na szeroką wodę. Lepiej zbanować niewinnengo a tych oszustów zostawić w spokoju i tematu nie było.

Opublikowano

Fajny serwer, polecam wszystkim serdecznie.

Zbieram PLUSY

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swój opis

Opublikowano

Fajny serwer, polecam wszystkim serdecznie.

Serwer owszem fajny ale podejście Santriela leci straszną amatorszczyzną. Gorzej z supportem u niego niz na plu w jego początkach. Ja mu źle nie życzę ae jak sobie nie radzi, to niech zamknie interes a nie idzie na łatwiznę z braku czasu i banuje ludzi na prawo i lewo bez zbadania przyczyny.
Opublikowano

no z tymi restartami nad ranem tez mialem lipe , mianowicie zbugowal mi sie dmg , wczesniej bilem po 15k kryt z hita po restarcie po 3k kryt , skonczylem gre bo gdzie mi sie by chcialo wbijac nowa postac do 133lv. Admin nie ogarnął problemu wbil na moja postac i mowił ze dmg normalny... metinologia m1 , przelozylem eq na mentala i bilem wiecej niz wp, to normalne dla sentriela czy ki chuj jak mu tam;x , nie polecam bo jak sie cos zbuguje to lepiej nie zglaszac tego poniewaz Admin woli wyjebac bana zamiast rozwiazac problem.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Serwer ogólem może fajny jednak co Wy na to że Szanowna administracja Reinor'a okrada konta graczom na innych serwerach grających też właśnie tu.. To jest właśnie dowód na to mają dostęp do Waszych kont.. Dużo ludzi o tym pisze na forum paradise i w grze..

Pozdrawiam i życzę miłej gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...