Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czytałem te twoje wypociny I Nie mam nic więcej do napisania Bo robi się spam .

To skoro przeczytałeś 'wypociny' to dlaczego posądziłeś mnie o to, że przyczepiam się do administratora i o to że pewnie mam swój serwer?

57927915719413332713.png

Strzelam, że to są jedne z częściej wyszukiwanych słów w googlach.

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

• Odpowiedzi 456
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiem, że to tagi tematu ale tagi są po to, żeby łatwiej było odnaleźć temat.

0RMbv6e.png

Opublikowano

A przepraszam bardzo czy Ciebie yangi na allegro zachęcają jeśli nie chcesz wydawać PLN? Mnie to denerwuje jeśli ktoś zakłada serwer i potem go offa jak zarobi.

Pszerfa.          i'm back

Opublikowano

Będzie jeszcze w nocy ONLINE czy już Game Over na dziś ?

serwer działą cały czas

10s55xy.jpg

Ładną grafikę dla Reinora dostarcza L&A Studio!

Kontakt do L&A Studio: 44934972

Opublikowano

A strona została zmieniona ?? [ Bo jestem nowym graczem ] chciałem zacząć ale bład na stronie

strona ruszy dopiero rano

10s55xy.jpg

Ładną grafikę dla Reinora dostarcza L&A Studio!

Kontakt do L&A Studio: 44934972

Opublikowano

Erorntron chmody nadaje bo się dowiedział że ktoś mu pliki serwerowe z bazą wyjebał hahahahaha

Kolejny człowiek, który rozpoczyna kolejną plotkę...

0RMbv6e.png

Opublikowano

Hydra przedstawiał że licznik jest 1,2. Nie wiem czy to jest dobra informacja ale raczej jest x 1.6 albo 1,7, nie ma tylu ludzi na 100%

Opublikowano

Licznik maja pojebany widziałem nawet jak było -117 na ch1, z rana pewnie nadal tak chodzi.

Jeśli nawet licznik byłby podkręcony to jakim prawem widziałeś liczbę na -?

0RMbv6e.png

Opublikowano

Chujowe gówno offy w nocy strona off forum off serwer bez przyszłości. Do tego cygan Santriel jest fałszywy i pazerny.

NIE POLECAM /!!!!

Opublikowano

Mam pytanie "miałem" 97 lvl na pandorze z trutką 27 sr i z eq slabym no wiec przy rejestracji na reinorze podalem passy takie same jak na pandorze tydzien pozniej Nieprawidlowe haslo lub uzytkownik na pandorze.. nie wiem czy to zbiek okolicznosci bo z kolegami nie włazilem na metka tylko w WOt'a lub minecraft'a wiec to nie oni DOmyslam sie ze to reinor ;/ Czyli to prawda ze kradna echh...

Opublikowano

Mam pytanie "miałem" 97 lvl na pandorze z trutką 27 sr i z eq slabym no wiec przy rejestracji na reinorze podalem passy takie same jak na pandorze tydzien pozniej Nieprawidlowe haslo lub uzytkownik na pandorze.. nie wiem czy to zbiek okolicznosci bo z kolegami nie włazilem na metka tylko w WOt'a lub minecraft'a wiec to nie oni DOmyslam sie ze to reinor ;/ Czyli to prawda ze kradna echh...

http://pastebin.com/fKGjWnZW

To powinno raz a dobrze rozwiązać problem z hasłami w plainie"

plik register.php dump z przed tygodnia

Opublikowano

Up, dla Santriela liczą się tylko pieniądze. Wie że nikt nie może mu za to nic zrobić więc co mu szkodzi. Dziwię się tylko że ludzie są tak naiwni.

A na allegro jest troszkę kont/yang na sprzedaż z pandory więc wiesz.

http://imageshack.us/photo/my-images/818/adsy.png/

Opublikowano

@up a co ty myślisz że ktoś z tego forum myśli o Tobie żeby Ci dobrze było? Mam nadzieje że jeszcze nie mylisz forum z domem. Druga sprawa yangi/itemy z pandory były są i będą

To całe okradanie postaci,topki na innych serwerach zaczął napędzać Acros nie wiem jak trzeba być pojebanym aby wnikać tak w tego santriela jak trzeba być upośledzonym emocjonalnie

A co do Erontrona/Santriela wy kurwa myśleliście że płaci za serwer parę set złoty tak żebyście mogli grać? Proste znudziło mu się wyjebał 2 serwer tylko jest głupi powinien zrobić to "bezszelestnie"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...