Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 456
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzi dosyć gra , nie ma co narzekać. Ale mnie denerwuje to że na początku serwera działał bs wystarczyło te potki które były na pierwszej pozycji wywalić na modzie, i ludzie porobili sobie perfect eq a teraz niestety trzeba ręcznie zmieniać, kto gra wiadomo z jakich przyczyn.

Opublikowano

Santriel, kiedy naprawisz clienta? Gdzie sie nie pójdzie, to wywala do windowsa.

Zamierzasz coś z tym zrobić?

www.astium.pl

kubfch.jpg

Opublikowano
xxx

Uploaded with ImageShack.us

Pozdro dla rudego

też dziś wbiłem do nich na ts miałem jego foto z spiderem na klacie i co dostałem bana za Nick 0skarRobak z P4czk0w4

jestem ciekawy czy pamięta nas jak jego ciałem graliśmy w piłkę Pozdrawiam ci i Danke ;P uczestnik kopania kapusiem

0skarR0bak/Santrielmi3szk4 w P4czk0wi3 n4 ul.P0ln3j13 -.-

Opublikowano

Zobaczyłem ten "gangnam style" jako 5 taniec, to myślałem że to jakiś autorski projekt... a tu paczę na MPC i widzę, że zrobił to z TUT'kiem.

SANTRIEL, ODPISZ!

f8d6305770_dziwki_koks_mnostwo_wody.jpg

Musialem xDDD

www.astium.pl

kubfch.jpg

Opublikowano

Zobaczyłem ten "gangnam style" jako 5 taniec, to myślałem że to jakiś autorski projekt... a tu paczę na MPC i widzę, że zrobił to z TUT'kiem.

SANTRIEL, ODPISZ!

f8d6305770_dziwki_koks_mnostwo_wody.jpg

Musialem xDDD

Nie odpisze, dlaczego ? bo mu teraz rudo !

Nie spamujcie już!

To ty nie spam !

//Panu już dziękujemy

Opublikowano

Oskarze z Paczkowa dlaczego nie ma turisas superniebo i aferii jak tam kase ci ładowałem !!!!!!!!!!!!!! a teraz tych serwerów nie ma !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oskarze z Paczkowa dlaczego nie ma turisas superniebo i aferii jak tam kase ci ładowałem !!!!!!!!!!!!!! a teraz tych serwerów nie ma !!!!!!!!!!!!!!!!!!

a nie dodałem zaprosiłem isamu do nas do paczkowa przyjdziesz się z nami bawić ? czy danka cie nie puści ?

a wiedzieliście ze on miał włam do bazy danej (ok tylko do wglądu niby ale wicie co w jego bazie danych daje wgląd ? ja wam powiem daje wszystko bo ten rudy lamus co hoduje ptaszniki nie koduje waszych haseł i jak wam ginie eq na reinor i serwerach gdzie macie takie same passy to wiecie ze was oebał OSKAR(kamil)R0b4k)

0skarR0bak/Santrielmi3szk4 w P4czk0wi3 n4 ul.P0ln3j13 -.-

Opublikowano

Znajdź dyskusje o tym serwerze i tam będzie cała prawda.

Niestety niepodparta żadnymi dowodami.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

no bez jaj, santriel tak się fajnie bony zmieniało, przyzwyczaiłem się do klikania Tak w tym zasranym okienku z pięcioma opcjami to teraz dowaliłeś koniec skrzynek i kupujemy ich całe eq, no bez jaj...

niedługo zrobisz, że zmiana bonów będzie trwała 10 min zanim wyciągniemy zmiankę.. coś na razie psujesz ten serwer, a na razie fajnie mi się grało..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...