Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybki zarobek SM

dennisek78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

''Ja weryfikuje zadania do 48h i manualnie wbijam Wam punkciki na stronce'

Dobra juz rozumiem;) Sorki za Kłopot. Miłej pracy;)

• Odpowiedzi 406
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja za wczoraj tez jeszcze nie otrzymałem i znaie jkis sposób na to ip?

sry zle podałem w mailu dzis porpawie wszystko

Prosiłbym o ten szybki sposób zmiany ip jakby ktos mógł

Opublikowano

Nie rozumiem po co podawać hasło do własnej poczty...??

To działa tak:

Tworzysz nowe konta e-mail i na nie masz wypełniac akcje, aby potwierdzić ITP.

Potem na koniec dnia(jak juz nie bedziesz zamierzal wypelniac), wysyłasz hasło i login tego nowego konta, z tymi wiadomościami w srodku, aby admin mógł zobaczyć czy wypełniłeś wszystko dobrze.

Opublikowano

Dobra.. Mam pytanie. Jak zrobie xxx pkt na stronie to jak ty mi te sm chcesz dać ? Trochę tego nie kumam może ktoś mi to wyjaśnić?

/gif

Opublikowano

Dwie osoby wydaly pkt na 50sm :)

pewnie im doszly, a on ma na to 2 dni :D

Ja mam aktualnie 650sm ale zbieram na cos

wiecej, dzisiaj wypelnilem juz ankiety wiec

kolejne pkt beda :>

Jeżeli uważasz że Ylayron to dziecko które zatrzymało się umysłowo w wieku 5 lat wklej to na swoją sygnaturę.

Opublikowano

Dobra.. Mam pytanie. Jak zrobie xxx pkt na stronie to jak ty mi te sm chcesz dać ? Trochę tego nie kumam może ktoś mi to wyjaśnić?

Wchodzisz w zakladkę nagrody.

a dziennie ile można tych ankiet wypełniać ?

Jesli jest akcja np. gokarty to mozesz raz dziennie z jednego IP.

Maxymalnie mozesz zmieniac 3 razy dziennie jesli masz Zmienne IP.

Opublikowano

Ale słuchaj jak mam w darmowych 9 ankiet do wypełnienienia za 150 pkt to mogę wszystkie wypełnić i potem napisać do admina weryfikacje i powinienem dostać 1350 pkt ? czyli 50 sm ?

/gif

Opublikowano

Ale słuchaj jak mam w darmowych 9 ankiet do wypełnienienia za 150 pkt to mogę wszystkie wypełnić i potem napisać do admina weryfikacje i powinienem dostać 1350 pkt ? czyli 50 sm ?

Jesli wszystko bedzie ok to dostaniesz te PKT, i mozesz je wymienic na SM, Sm od razu nie dostaniesz bedziesz musiał troche poczekać (kilka dni)

Opublikowano

Jak wykonam te 9 ankiet i mam zmienne IP i zresetuje kompa to mogę jeszcze raz te 9 ankiet wypełnić?

/gif

Opublikowano

Tak :) Dziennie możesz ze stałego ip wykonać po jeden raz z każdej oferty, ze zmiennego po 3 razy (trochę to głupie :P).

Opublikowano

Jak wykonam te 9 ankiet i mam zmienne IP i zresetuje kompa to mogę jeszcze raz te 9 ankiet wypełnić?

No to zresetuj modem i znow bedziesz mógł wykonać. Pamietaj max 3 razy dziennie mozesz dana ankiete, wiecej nie mozna.

Ja mam stały adres IP wiec z deczka lipa, ale mi to az tak bardzo nie przeszkada...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...