Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybki zarobek SM

dennisek78

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 406
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wgl. dennisek sprawdz moja werfikacje ofert - ShrekForever

wyslalem ci dzisiaj popoludniu, a jak mowisz ze sprawdzasz

to nie zapomnij xD

Jeżeli uważasz że Ylayron to dziecko które zatrzymało się umysłowo w wieku 5 lat wklej to na swoją sygnaturę.

Opublikowano

@up

nie mozesz uzywac maili 10 minutowych, uzywaj interia.pl

1 minuta i masz nowego emaila

bedzie spokojnie dopiero co strona ruszyla :D

Jeżeli uważasz że Ylayron to dziecko które zatrzymało się umysłowo w wieku 5 lat wklej to na swoją sygnaturę.

Opublikowano

Jak to jest z tym zaproś znajomych? Bo zaprosiłem trzech ziomków, a na stronce żadnej zmiany. ;s W zakładce "zaproszeni znajomi" ciągle widnieje zero.

Opublikowano

@Punkty za poleconego przyznaję wtedy gdy On będzie aktywny ... nie ma robienia fake kont tylko by punkty dostać :)

Dla tych wyżej. Spokojnie...

zrobilem ankiety juz kilka godzin temu i tez nic ale czekam :D

Zrobiłeś ankiety a wysłałeś weryfikacje? Jeśli tak, to musisz poczekać. Admin ma 24 lub 48h na sprawdzenie.

Opublikowano

Czy to działa? Nie jest przypadkiem jakiś keyloggerek czy inne ścierwo?

Jaki znowu keyloggerek?... Nic nie musisz pobierać... Wirusów żadnych nie ma... Zwyczajna strona jakich pełno w sieci do zarabiania wirtualnej kasy :) Czy działa? Wierzmy, że tak ;) Jakby nie działało to Dennisek nie udzielałby tak chętnie odpowiedzi na nasze pytania. Poza tym za 2-5 dni będą już pierwsze nagrody dostarczone to się wszystkiego dowiemy :)

Opublikowano

W treści: tutaj wpisujemy dane do poczt które wpisywaliśmy w formularzach. Wpisujemy login i hasło a także info jaka to poczta (np. interia, wp itp.)

co to mam wpisac w tytule bo nie czaje ?? Email podawany w reklamie i jaki Login i haslo ?? bo czasem nie trzeba podawac tego na reklamach...

Opublikowano

Na razie nie będę wypełniać reklam, póki nie będzie automat ponieważ mnie to wkurza wysyłanie CI e-maila a punkty to w ogóle mi nie zaliczasz, pewnie 50% ludzi którzy wypełniają reklamy się pocą wypisywaniem ofert a Ty se je usuwasz.

HUMAN RIGHTS

Antaris to shit

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...