Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybki zarobek SM

dennisek78

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 406
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No jak? Denisek napisał

To jak jest w końcu o.O ?

Mi sie wydaje ze dziennie mozna max 3 razy IP zmienic.

Juz mam metlik w glowie :>

Niech dennisek sie wypowie :)

Opublikowano

dennisek napisał na forum ze do wekeendu wszystkie weryfikacje sprawdzi. Ja to rozumiem ze to poczatki i jak narazie jestem spokojny... Jak dotad 30min dziennie mnie nie zbawi mnie wiec i tak nie mam nic do stracenia. Jak wprowadzi skrypt ktory sam bedzie weryfikował to wtedy bedzie wspaniale...

Opublikowano

Razor otóż sprawdzałem co z tymi punktami premium do plemion jednakże jak chcę przesłać punkty to jest błąd : "Punkty mogą być przeniesione dopiero po upłynięciu terminu wycofania się z zakupu." nie mam pojęcia ile muszę czekać jeśli punkty zdobyłem poprzez zakładkę sponsorpay :/

"Death to all who oppose us"

Tańszy WoD, czemu nie ?

Zajrzyj !

http://www.mpcforum.pl/topic/1252847-tanie-karty-prepaid-do-world-of-warcraft

Opublikowano

To szajs mam 50 pkt i bd miał bo to gó** :) Pisałem weryfikacje czy cos tam to pisze wciąz ze mam 1 wypełnioną a powinienemmiec ponad 2k pkt -.-*

big.png
Opublikowano

To szajs mam 50 pkt i bd miał bo to gó** :) Pisałem weryfikacje czy cos tam to pisze wciąz ze mam 1 wypełnioną a powinienemmiec ponad 2k pkt -.-*

Nie zebym coś pisał, ale stwierdzam iż nie potrafisz czytać ze zrozumieniem...

Jest napisane że do wekeendu wszystko sprawdzi...

Opublikowano

ku-rwa ! czytac do ch-uja ten temat,napisal wyraznie ze narazie nie bedzie ofert,bo nie wyrabia itd,jak Ci sie cos nie podoba to rob sponsorpay z Metka i tyle

Opublikowano

Teraz będzie troche głupio bo usuwają kupony sm z metka i nie bedzie można przerzucić sm nie bedzie się opłacało zamowić np 100sm bo sie nie opłaca bo nic nie kupisz fajnego albo wprowadź tak żeby chociaż 180sm dało sie zamówić to chociaż na zmianki by było.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...