Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybki zarobek SM

dennisek78

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 406
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dennisek ja jestem ShrekForever

i napisales mi cos tam email 1 werfikacja zla

czy cos... sprawdz jeszcze raz, a ja nie dostalem

pkt za reflinki a moj kolega tak.. zaprosilem 5 osob

zero pkt a moj kolega zehotka 5 osob i 500pkt ma ;/

nie ogarniam ! :<

edit@

CZY JESLI ZROBIE OFERTE ZA 300SM TO MOGE JA

POTEM DEZAKTYWOWAC? CZY MA MI CIAGNAC PO 4ZL TYGODNIOWO o.O?

Jeżeli uważasz że Ylayron to dziecko które zatrzymało się umysłowo w wieku 5 lat wklej to na swoją sygnaturę.

Opublikowano

Dennisek ja jestem ShrekForever

i napisales mi cos tam email 1 werfikacja zla

czy cos... sprawdz jeszcze raz, a ja nie dostalem

pkt za reflinki a moj kolega tak.. zaprosilem 5 osob

zero pkt a moj kolega zehotka 5 osob i 500pkt ma ;/

nie ogarniam ! :<

edit@

CZY JESLI ZROBIE OFERTE ZA 300SM TO MOGE JA

POTEM DEZAKTYWOWAC? CZY MA MI CIAGNAC PO 4ZL TYGODNIOWO o.O?

ta za 300sm z smsem rob na jakiejs starej karcie sim. Albo kup nowy starter za 5zł i na niej to rób, usług nie wolno dezaktywować.

a jak ja wykonałem 3x reklamy po 150pkt o 15 godzinie to powinieniem juz miec czy cos jest nie tak?

A wysłałeś adminowi, weryfikacje? Jesli tak to musisz czekac, ma na sprawdzenie 24h wiec spokojnie :>

Opublikowano

Jak uzbieram 4800 i dostane to 505SM to dopiero zacznę się bawić w płatne =) O 2 w nocy wysłałem potwierdzenie ... dennisek78 powinieneś się streszczać bo ludzi przybywa i później nie wyrobisz ^^

I wy tez mieliście jakiś problem, żeby wysłać potwierdzenie ? Bo ja jakoś o 2 w nocy jakieś błędy mi wywaliło jak chciałem wysłać.

bb6afecc015f0d43e0f69c81935f5e10_1.jpg

Opublikowano

A to tworzenie konta to ja rozumiem ze muszę podać swoje passy do jakiejś tam noobskiej postaci ? Bo nie zawsze każdy serwer będzie otwarty, wiec mi odpowiada podanie tobie danych do konto gdzie będą dodawane SM.

bb6afecc015f0d43e0f69c81935f5e10_1.jpg

Opublikowano

Nie, nie zamierzam Was prosić o Wasze dane .... Ja tworzę swoje konto, na tym koncie zarabiam SM jeśli jest powyżej 100SM wysyłacie sobie na inną postać kupon SM (Są multi clienty itd.) jeśli jest poniżej 100 no to nie wiem, kupujecie coś na dobry początek gry.

"Death to all who oppose us"

Tańszy WoD, czemu nie ?

Zajrzyj !

http://www.mpcforum.pl/topic/1252847-tanie-karty-prepaid-do-world-of-warcraft

Opublikowano

dennisek sprawdzisz oferty?

wyslalem ci werfikacje shrekforever ;p

Jeżeli uważasz że Ylayron to dziecko które zatrzymało się umysłowo w wieku 5 lat wklej to na swoją sygnaturę.

Opublikowano

Thank you for contacting us. We will be in touch with you very soon. dennisek to jest blad czy jezeli mi sie to pojawi na bialym ekranie u gory to wszystko ok?,prosze sprawdz moje zadania,[email protected] jakby nie doszlo do Ciebie z gory dziekuje i pozdrawiam :)

Opublikowano

Nie, nie zamierzam Was prosić o Wasze dane .... Ja tworzę swoje konto, na tym koncie zarabiam SM jeśli jest powyżej 100SM wysyłacie sobie na inną postać kupon SM (Są multi clienty itd.) jeśli jest poniżej 100 no to nie wiem, kupujecie coś na dobry początek gry.

Teraz tak sobie na spokojnie poczytałem i zauważyłem, że Kupon 100sm kosztuje 115SM (CAŁY CZAS MYSLAŁEM ZE 105 :>). A za 1200PKT jest 105 Sm.

Jest jakaś możliwość abyś podwyższył ilość PKT i dać 115SM? Istaniała by taka możliwość? Byś spokojnie wszystko sobie przeliczył itp.

Opublikowano

Tak istnieje taka możliwość, czy Ty coś zamawiałeś jakąś nagrodę czy cuś ? :D

Nic nie zamawiałem :> Jeszcze brakuje mi PKT :)

Mówie Ci, zwiekszysz z deka (oblicz sobie ile) ilosc PKT aby zdobyć te 115SM, dla kazdego bedzie to bardziej korzystne.

Opublikowano

Dobrze przekalkuluje to i zwiększe nagrodę a także punkty za to, jak widzę 2 osoby chyba już coś zakupiły :D ale na szczęście to 50 sm :)

@Przykro Mi kochani ale muszę być bewzględny co do osób nie stosujących się do zasad weryfikacji, jeśli e-mail z weryfikacją zostanie wysłany NIEPRAWIDŁOWO taka weryfikacja ląduje u Mnie w koszu i nie dodaje Wam punktów, mam dość na swoim e-mailu tematów "Weryfikacja" a w treści "Proszę o dodanie pkt" i nic więcej ... dodałem Wam informację wraz z linkiem aktywacyjnym jak te weryfikacje wypisać, macie wzór i tylko musicie się do Niego dostosować ... każda błędna weryfikacja nie zostaje prze zemnie uznana.

"Death to all who oppose us"

Tańszy WoD, czemu nie ?

Zajrzyj !

http://www.mpcforum.pl/topic/1252847-tanie-karty-prepaid-do-world-of-warcraft

Opublikowano

Dobrze przekalkuluje to i zwiększe nagrodę a także punkty za to, jak widzę 2 osoby chyba już coś zakupiły :D ale na szczęście to 50 sm :)

Kolejne pytanie :>

Uznajmy że zamówię, to jak dostanę passy? Na e-mail?

Opublikowano

Aha, to już chyba wszystko wiem :>

@edit:

Dostałem kilka wiadomości na PW jak wypełniać weryfikacje. Oczywiscie widze ze dalej wiele osob ja źle wypelnia.

Mała instrukcja:

Na dole po lewej http://fastcashfrom.net/ jest zakładka ,,Contact''

Wchodzimy w nią i wypełniamy pola:

Twoj e-mail adress:

Tutaj wpisujemy adres e-mail na ktorym założyliśmy konto na tym serwisie.

W temat:

Wpisujemy: ,,Weryfikacja zadan za xx-10-2012 (podajemy date) i wpisujecie swoja nazwe uzytkownika

W treści: tutaj wpisujemy dane do poczt na ktorych rejestrowalismy podczas wypelniania ankiet. Wpisujemy login i hasło i info jaka to poczta (np. interia, wp itp.)

E-mail wysyłamy raz dziennie, najlepiej wieczorem jak uznamy iz nie bedziemy juz wypelniac.

Jesli źle coś napisałem to pisać - poprawie.

Opublikowano

dennis patrz bo wyslalem do Ciebie wiadomosc po prostu prosbe o weryfikacje zadan,ale nie musze Ci pisac reklam,jezeli zrobilem wszystkie?,

aa napisalem ta wiadomosc przed przeczytaniem powyzszej sorry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...