Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybki zarobek SM

dennisek78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak na razie to polecam. Jak ktoś ma chęci to w łatwy sposób może się dorobić w grze. Wczoraj w niecałe 30min. (zapoznanie się z serwisem itp) zdobyłem 500pkt, a za 600pkt mamy 50sm.

Jak dobrze to wyreklamujesz, to na pewno bedzię bardzo dużo chętnych. Musisz jeszcze do działu nagród dodać inne gry: wiadomo, nie każdy gra w Metin'a, a zwłaszcza nie w Polskiego Globala.

Jeśli nie bedziesz zaniedbywał serwisu, i wszystko bedzie ok, na pewno to pomoze wielu graczom jak i Tobie.

Szkoda tylko, że 1akcje można robić na 1 IP dziennie :/ Nie mam IP zmiennego, ale to nic. Wystarczy mi nawet re 500pkt. dziennie a nawet z deka wiecej.

Jak się serwis rozkręci byłoby super gdybyś postarał się o wiekszą liczbę ankiet :>

Reasumując jak na razie polecam, nie spotkałem się z błędami itp. Mam tylko nadzieję że z ,,wypłatami'' nagród nie będzie problemow :>

Nie wklejajcie tutaj swoich refflinków, tylko warny będą lecieć :>

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 406
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Admin sam manualnie nabija pkt czytaj co tam napisal.... mnusisz do niego wysłać wiadomość jest wzrór.... jezeli sie nie dostosujesz nie dostaniesz pkt, proste.

bb6afecc015f0d43e0f69c81935f5e10_1.jpg

Opublikowano

Jeśli zauważę jakiekolwiek bramki proxy, a łatwo Mi jest to zauważyć, takie konta zostają natychmiast blokowane a także otrzymujecie blokadę na IP, nie możecie zmienić IP bo np. nie macie dynamicznego ? - Proste NIE ROBICIE kolejnych zadań !

Użytkownicy którzy na siłę będą robić oferty z jakiś VPN lub proxy dostaną bana i tyle ...

@Ps Bym zaliczył bonus za poleconego, w ciągu 3 dni musi wykonać minimum 3 oferty, jeśli tego nie zrobi to punktów nie przyznaje .. proste :)

@Przy weryfikacji zadań robicie tyle błędów, że zastanawiam się czy nie prosić Was o skany legitymacji by wiedzieć że macie powyżej 10 lat .... bo naprawdę tylko dziecko nie umie się zastosować do tak proste instrukcji, OSTATNI raz poprawiam Wasze błędne weryfikację, kolejnym razem będę odpisywać - *Weryfikacja odrzucona* i nie zaliczę punktów....

Macie wzór nic prostszego jak się do Niego zastosować.

"Death to all who oppose us"

Tańszy WoD, czemu nie ?

Zajrzyj !

http://www.mpcforum.pl/topic/1252847-tanie-karty-prepaid-do-world-of-warcraft

Opublikowano

Te punkty za reklamy można wydać tylko na metina ? :P Bo z tego co widzę na stronce to tak :P Ale dobre i to :P

Fajnie by było gdyby w przyszłości były inne gry, nie tylko metiny shayie wowy, ale też strzelanki :D

Opublikowano

Za przeproszeniem jest to gówno warte! Wykonałem z 10 formularzy zmieniając ip, czyszcząc ciasteczka i co? i nic! ciągle jest napisane że mam 1 oferte wykonaną, nie róbcie tego to pewnie tylko naciąganie

Opublikowano

Za przeproszeniem jest to gówno warte! Wykonałem z 10 formularzy zmieniając ip, czyszcząc ciasteczka i co? i nic! ciągle jest napisane że mam 1 oferte wykonaną, nie róbcie tego to pewnie tylko naciąganie

Naciaganie? Naciaga pewnie była Twoja ocena z Polskiego.

Gowno warte jest pomaganie Tobie. Przeczytaj uwaznie temat z głową, jesli czytac nie potrafisz to juz nie nasza wina...

Pisze wyraźnie, że po wypełniu akcji masz pisac na kontakt ze wzorem podanym przy rejestracji w tym serwisie.

Przeczytaj wiadomosc co przyszla Ci na e-mail. Była to wiadomość z linkiem aktywacyjnym

Opublikowano

Gowno warte jest pomaganie Tobie. Przeczytaj uwaznie temat z głową...

Pisze wyraźnie, że po wypełniu akcji masz pisac na kontakt ze wzorem podanym przy rejestracji w tym serwisie.

A jak on sprawdzi czy wypełniłem te oferty nie z gier? Patrzałem i informacje z nich nie przychodzą na pocztę!

Opublikowano

Jak już to patrzyłem :) Chociaż, jakby się kłócić to patrzałem to też dobra forma ...

Działa normalnie... poczytaj.......

Opublikowano

Te punkty za reklamy można wydać tylko na metina ? :P Bo z tego co widzę na stronce to tak :P Ale dobre i to :P

Fajnie by było gdyby w przyszłości były inne gry, nie tylko metiny shayie wowy, ale też strzelanki :D

Jeśli posiadasz grę na której jest możliwość uzyskania specjalnej waluty poprzez zakładkę sponsorpay, pisz na kontakt a dodam to najszybciej jak będzie to możliwe :)

Jeśli zmieniłeś IP więcej niż 3 razy to licz się z usunięciem z listy użytkowników a także blokada konta, jeśli zobaczę jakiekolwiek Twoje multikonto odrazu poleci ban.

A jak on sprawdzi czy wypełniłem te oferty nie z gier? Patrzałem i informacje z nich nie przychodzą na pocztę!

Co do gier to Ja mam informacje z jakiego ip uzyskałem prowizję, więc oto się nie martw.

@Up Nie można zmienić ip komputera ^^ Zmieniasz ip swojego internetu że tak to ujmę ;]

"Death to all who oppose us"

Tańszy WoD, czemu nie ?

Zajrzyj !

http://www.mpcforum.pl/topic/1252847-tanie-karty-prepaid-do-world-of-warcraft

Opublikowano

Czy mail, na który należy wysłać prośbę o dodanie punktów to ten z którego otrzymałem e-mail z potwierdzeniem rejestracji? Jakoś nie mogę się doczytać :) Z góry dzięki :) Pozdro

Opublikowano

Jeszcze mam pytanko.

Dzis. wczesniej wykonałem kilka ankiet (coś około 5 sztuk). Teraz patrze i zauważyłem że zaliczona została tylko jedna.

Mam rozumieć iż nie wszystkie zostały sprawdzone, czy tylko jedna się nadawała?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...