Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybki zarobek SM

dennisek78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up

moze trzeba byc cierpliwym, chociaz ja tez zrobilem pierwsze reklamy jakies 30godzin temu wyslalem weryfikacje i nie dostalem zadnych punkcikow;/ wczoraj wieczorem znow zrobilem oferty, wyslalem weryfikacje i tez jeszcze nic nie dostalem, ale jeszcze troche poczekam. jesli ani za to ani za tamto nie dostane to tez poczekam do tego automatu.

• Odpowiedzi 406
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyżby jeden wielki fake ??:D

Najlepsze jest to, iż wczoraj wysłałem prośbę o weryfikacje z podanymi mejlami. Wchodzę patrze połowa usunięta a punktów na stronie nie ma... Dziwne nie?

Opublikowano

KLiubei mam ponad 80 e-mail tak więc proszę ... napisąłem że weryfikacja MOŻE potrwać od 24-48h jeśli się coś nie podoba w weryfikacji, to proszę znajdz sobie inny serwis, Ja się z takimi ludzmi użerać nie będę...

"Death to all who oppose us"

Tańszy WoD, czemu nie ?

Zajrzyj !

http://www.mpcforum.pl/topic/1252847-tanie-karty-prepaid-do-world-of-warcraft

Opublikowano

Lepiej załatw sobie skrypt bo nie odejdziesz od monitora . Ewentualnie napisz ile takie coś kosztuje taki skrypt i pisz PW :P

Opublikowano

Wczoraj zrobilem reklamy i nie dostalem jeszcze pkt a pisales ze wlasnie sprawdzasz ale nie o tym teraz. Wczoraj robilem reklamy dzis znowu cche ale pisze ze mozna tylko 1 raz ja wykonac, mam zmienne IP wiec czemu nie moge ??

Opublikowano

Nowe info, proszę przeczytać forum !!!!

@Uważam jednak że byłbym dla Was ZBYT okrutny, podliczę Wam punkty za rejestrację w grach jednakże -50% czyli za 1 rejestrację będzie 40pkt prosze się liczyć z tym że Ja nie wiem kiedy uzyskam pieniądze od tamtej sieci afiliacyjnej a na końcu mogą Mi w ogóle nie wypłacić ..

"Death to all who oppose us"

Tańszy WoD, czemu nie ?

Zajrzyj !

http://www.mpcforum.pl/topic/1252847-tanie-karty-prepaid-do-world-of-warcraft

Opublikowano

Czyli moge robic wszystkie reklamy 1 raz dziennie ? ;/

Kazda oferte mozesz wykonac raz na x ip by wykonac ponownie ta sama oferte musisz zmienic ip ! Mozliwe jest zrobienie tylko 3 razy tej samej oferty w ciagu dnia,

33udi79.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...