Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybki zarobek SM

dennisek78

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 406
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajnie ale teraz jadę do teatru :D

Przyjadę tak około 22 i wtedy jeszcze coś poprawię i podam Wam adres :)

Po 22:00 zostanie uiszczony we wskazówkach SPECJALNY poradnik dot. Jak powinniście robić zadania + co robić bym Wam zweryfikował zadania i dodał punkty - Ostrzegam iż punkty nie będą dodawane automatycznie, Ja je będę dodawał w nocy :) Więc proszę się nie bulwersować jeśli w ciągu 10 minut nie ujrzą państwo punktów na swoim koncie :)

"Death to all who oppose us"

Tańszy WoD, czemu nie ?

Zajrzyj !

http://www.mpcforum.pl/topic/1252847-tanie-karty-prepaid-do-world-of-warcraft

Opublikowano

Fajnie ale teraz jadę do teatru :D

Przyjadę tak około 22 i wtedy jeszcze coś poprawię i podam Wam adres :)

Po 22:00 zostanie uiszczony we wskazówkach SPECJALNY poradnik dot. Jak powinniście robić zadania + co robić bym Wam zweryfikował zadania i dodał punkty - Ostrzegam iż punkty nie będą dodawane automatycznie, Ja je będę dodawał w nocy :) Więc proszę się nie bulwersować jeśli w ciągu 10 minut nie ujrzą państwo punktów na swoim koncie :)

ok, to ja jeszcze zadam kilka ciekawych pytan.

-Dla użytkowników bedzie dostepne jakieś forum/chat?

-Masz jakiegos wspolnika-administratora, czy wszystko robisz sam?

-,,Wypłaty'' (nie wiem w jakiej formie beda sie odbywac: w PLN'ach czy w SM'') będą zapewne w wyznaczonych dniach? Jesli tak to jak czesto? Raz w tygodniu, raz na miesiac itp?

-bedzie jakis system zaproszen? Np. zapraszam kolege i dostaje jego 10% zarobku itp.

Opublikowano

+ Zamierzam otworzyć forum jednakże będzie to 1-4 dni po otwarciu serwisu, odpowiem że forum będzie na jakimś ogólnodostępnym skrypcie, nie zamierzam płacić za szpanerską skórkę czy coś :D

+ Obecnie robię wszystko Sam jednakże jeśli będę potrzebował pomocy, np. zachoruje lub komputer pójdzie do naprawy Mój kolega dostaje info i się Wami zajmuje :)

+ Wypłaty będą się odbywać w ciągu 7 dni roboczych od Twojego zamówienia, jeśli będzie jakaś masakryczna ilość zgłoszeń to proszę się liczyć iż "wypłaty" się trochę opóźnią :(

+ System zaproszeń, hmmm jest ale punkty będą przyznawane także manualnie, nie chcę fake kont itd. :)

Tańszy WoD, czemu nie ?

Zajrzyj !

Opublikowano

Aha, dobrze wiedzieć :>

Jeszcze jedno pyt. dot. wypłat.

Będą one w złotówkach, czy od razu np. na konto w Metin2 w postaci Smoczych Monet?

Jeśli mozesz objaśnij mi to :>

Opublikowano

No dobrze przekonałeś Mnie, będzie bonus ! Dla 3 pierwszych osób :D

Proszę uważnie czytać treść e-maila jaka Wam przyjdzie wraz z linkiem aktywacyjnym, jest tam podana szczególnie ważna instrukcja co do weryfikacji Waszych zadań, nie dostosujecie się - proste, nie uzyskacie punktów.

Tańszy WoD, czemu nie ?

Zajrzyj !

Opublikowano

Żeby nie męczyć już tych poczt, dostaje telefony że przeciążają im się serwery od gwałcenia przyciska odśwież przez niejakiego Syndicate ....

@Stronka ma jeszcze drobne błędy w słówkach, nie jestem grafikiem więc Ja nie mogłem spolszczyć obrazków zrobi to Mój kolega więc się nie denerwujcie ; D

Tańszy WoD, czemu nie ?

Zajrzyj !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...