Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybki zarobek SM

dennisek78

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 406
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To fake wypelniłem tyle reklam nawet łatnych i co psize ze mam tylko 1 wypełnioną powinienem miec z 1k+ pkt ;/

big.png
Opublikowano

To fake wypelniłem tyle reklam nawet łatnych i co psize ze mam tylko 1 wypełnioną powinienem miec z 1k+ pkt ;/

Nie przeczytałeś wcześniejszych postów, i twierdzisz ze to FAKE?

No to powodzenia.

Opublikowano

No może nei fake ale czemu nei dochodza mi pkt a praktycznie powinienem miec sporo bo robiłem od samego początku strony :).

big.png
Opublikowano

No może nei fake ale czemu nei dochodza mi pkt a praktycznie powinienem miec sporo bo robiłem od samego początku strony :).

Ponieważ raz dziennie musisz wysłać weryfikacje, po zakonczeniu wypełniania ankiet.

Opublikowano

Spokojnie !

Jestem oblężony e-mailami, dostałem propozycję od kolegi by jak na razie zablokować możliwość wypełniania formularzy, powysyłać wszystkie zaległe nagrody a także te które zlecicie, uzyskać pieniądze od sieci afiliacyjnej i zrobić wreszcie ten automatyczny skrypt !

Co o tym sądzicie ?

Odpowiedzcie na Moim forum, link znajduje się na stronce.

Zapraszam :-)

"Death to all who oppose us"

Tańszy WoD, czemu nie ?

Zajrzyj !

http://www.mpcforum.pl/topic/1252847-tanie-karty-prepaid-do-world-of-warcraft

Opublikowano

Tak, proszę abyś się wstrzymał, dziś o 00:00 zostaną usunięte oferty z listy !

Do 3 dni wszystkie Wasze weryfikację zostaną ukończone, jeśli już teraz macie wystarczającą ilość punktów na nagrodę, zlecajcie ją ! Uwierzcie że ta strona na serio bardzo Was wspomoże w grze !

@Jesli macie propozycje byście chcieli wymienić punkty do innej gry (która obsługuje zakładkę sponsorpay, PISZCIE !)

"Death to all who oppose us"

Tańszy WoD, czemu nie ?

Zajrzyj !

http://www.mpcforum.pl/topic/1252847-tanie-karty-prepaid-do-world-of-warcraft

Opublikowano

Mam nadzieje że jeśli wypełniałem 2 dni temu to dostanę 150 ptk za oferty które były tyle warte.:>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...