Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybki zarobek SM

dennisek78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, Ja sprawdzę na poczcie jakie oferty wypełniłeś i jeśli rejestrowałeś się w grach na których nie przychodzi e-mail to sprawdzę po Ip, nie martw się już jestem po kolacji (Sałateczka) po deserku (nektarynki) po biegach (Po przemyśleniach o problemach świata 20 minut w prysznicu) i mogę się brać za weryfikację Waszych ofert :)

"Death to all who oppose us"

Tańszy WoD, czemu nie ?

Zajrzyj !

http://www.mpcforum.pl/topic/1252847-tanie-karty-prepaid-do-world-of-warcraft

• Odpowiedzi 406
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widze ze to cos na zasadzie Fanup czy jak? . A jak chcecie w metku miec duzo sm to prywatne proxy i jedziem z reklamami no i bana na za to nie ma bo oni tez na tym zarabiaja;p

BUM

Opublikowano

dennisek odpisalem Ci na maila, z gory dzieki za przejrzenie,oczywiscie nie musi byc to zaraz, ani nawet dzisiaj,bo tez masz swoj czas i nie jestem jednym uzytkownikiem :)

Opublikowano

Chodzi Mi o określony dzień, nie możesz wykonać np. na 1 IP 2 tych samych ofert, jednak jest dozwolone robienie ofert np. ofertę x zrobiłeś o 23:50 to musisz poczekać CHOCIAŻBY do godziny 5 rano następnego dnia by znowu zrobić ofertę x nie możesz zrobić o 23:58 oferty x i odrazu po północy znowu Jej zrobić ...

"Death to all who oppose us"

Tańszy WoD, czemu nie ?

Zajrzyj !

http://www.mpcforum.pl/topic/1252847-tanie-karty-prepaid-do-world-of-warcraft

Opublikowano

Mam pytanie. Wykonałem wszytskie reklamy oprocz 2 po 150pkt. czyli razem wyszlo 7 reklam po 150pkt i jedna za 50. i teraz gdy sprawdzam w histori to pokazuje narazie ze mam 50pkt i jedna reklame wypelniona. Czy one moga sie dodac do historii z opoznieniem czy wypelnilem je zle? chociaz na meilu sa wiadomosci za ankiety po tych reklamach po 150pkt. czyli chyba dobrze wypelnilem. Pozdrawiam. Jesli wszysko bedzie dobrze i bedzie tak jak mowiles to w ciagu 15minut zarobilem 1100pkt czyli ok 100SM ;) Zajebiscie ;D

EDIT@

Te 50pkt ktore mam pisze ze bonus za rejestracje;) czyli musze poczekac az zaliczy mi je do historii tak? czy dopiero jak Ty je sprawdzisz to wtedy dodasz je sam ? Sorry za spam ale chcialbym miec jasnosc. Chociaz i tak masz pewnie mega zapie**ol zeby kazdego meila sprawdzac;D

Opublikowano

No właśnie, jak to jest.

Zrobiłem 4 oferty, od początku rejestracji, po aktywację i wypełnienie wszystkich opcji jakie pojawiały się, a w historii nie mam żadnej oferty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...