Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybki zarobek SM

dennisek78

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 406
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zrobiłem wszystko ok... i mam tylko 1 zaliczone.. syf i tyle z tej strony.

Pisałem Ci ze masz wszystko dokładnie przeczytać.

Na dole po lewej http://fastcashfrom.net/ jest zakładka ,,Contact''
Wchodzimy w nią i wypełniamy pola:
Twój e-mail adress:
Tutaj wpisujemy adres e-mail na którym założyliśmy konto na tym serwisie.

W temacie:
Wpisujemy: ,,Weryfikacja zadań za xx-10-2012 (podajemy datę) i wpisujecie swoja nazwę użytkownika.

W treści: tutaj wpisujemy dane do poczt które wpisywaliśmy w formularzach. Wpisujemy login i hasło a także info jaka to poczta (np. interia, wp itp.)

E-mail wysyłamy raz dziennie, najlepiej wieczorem jak uznamy iż nie będziemy już wypełniać. (Wysyłając e-mail 3 razy dziennie licz się z odrzuceniem)

Admin ma bodajze 24h na sprawdzenie, wiec spokojnie...

Opublikowano

Zrobiłem tak jak napisałeś..zobaczymy jak to wyjdzie ;) Mam jeszcze jedno pytanie, jak będę podawał nieprawidłowe dane (adres,imię itp.) to jest 100% pewności ,ze nikt mi na chate nie wleci ? :)

/gif

Opublikowano

Zrobiłem tak jak napisałeś..zobaczymy jak to wyjdzie ;) Mam jeszcze jedno pytanie, jak będę podawał nieprawidłowe dane (adres,imię itp.) to jest 100% pewności ,ze nikt mi na chate nie wleci ? :)

Nie bedziesz mial zadnych problemow, nic Ci nie grozi, to jest bezpieczne.

Opublikowano

Ruska milicja ........ :)

Dennisek, gdy będzie więcej osób, to będziesz sam to sprawdzał i w ogóle ? Bo jakoś mi się nie widzi, że samemu będziesz sprawdzał oferty od około tysiąca użytkowników :P

@

2k Post ;]

Opublikowano

Czy do każdej oferty potrzebny jest inny email i dane czy moge raz dziennie wypełnić wszystkie oferty na 1 email i z tych samych danych???

Robisz tak:

Na jeden e-mail robisz Konkurs - dozgarniecia.pl + GRE

Na drugi e-mail robisz Konkurs - wygraj zakupy ze stylista + GRE

Na trzeci e-mail Konkurs zakupy + GRE

Na czwarty e-mail Konkurs na telefon + GRE

Dane w konkursach raczej nie mogą sie powtarzac

Opublikowano

CZemu nie dostałem 100 ptk za poleconego:)?

Teraz tak sobie pomyślałem, że to dennisek manualnie dodaje pkt za poleconych. Chociaż sam nie jestem pewien, jak wejdzie na MPC to się wypowie :>

Weteran
Opublikowano

Nie rozumiem jednej rzeczy, przecież za 9 ankiet mamy 1350 tych punktów, czyli można kupić 50 sm.

50 sm kosztuje 50zł. To ile Ci płacą za te ankiety, że to się opłaca?

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Zrobiłem 4 reklamki i mi nic nie doszło.

Ludzie, poczytajcie trochę zanim zaczniecie pytać :> Na forum serwisu, także znajdziecie odpowiedź.

Na dole po lewej http://fastcashfrom.net/ jest zakładka ,,Contact''
Wchodzimy w nią i wypełniamy pola:
Twój e-mail adress:
Tutaj wpisujemy adres e-mail na którym założyliśmy konto na tym serwisie.

W temacie:
Wpisujemy: ,,Weryfikacja zadań za xx-10-2012 (podajemy datę) i wpisujecie swoja nazwę użytkownika.

W treści: tutaj wpisujemy dane do poczt które wpisywaliśmy w formularzach. Wpisujemy login i hasło a także info jaka to poczta (np. interia, wp itp.)

E-mail wysyłamy raz dziennie, najlepiej wieczorem jak uznamy iż nie będziemy już wypełniać. (Wysyłając e-mail 3 razy dziennie licz się z odrzuceniem)

Na sprawdzenie admin ma 24 lub 48h wiec spokojnie :>

Opublikowano

Mam pytanie czy można robić następnego dnia na te same poczty oferty czy nie?

Nie. Sponsorzy nie są głupi :> Nie mozna 2 raz podawac tych samych danych i tego samego e-maila.

Opublikowano

@Up

Nie, nie można bo na tamtych pocztach jesteś już w programie partnerskim.

@Punkty za poleconego przyznaję wtedy gdy On będzie aktywny ... nie ma robienia fake kont tylko by punkty dostać :)

@ Co do weryfikacji, tak obecnie padam na łeb na szyję weryfikując Wasze zadania ale daje radę, w kolejnym miesiącu (mam nadzieję) iż uzyskam środki z sieci afiliacyjnych i punkty będziecie mieć dodawane automatycznie jak tylko Mi reklamodawca zaliczy lead.

@Proszę o zrozumienie Jednakże jeśli ktoś nie uzyskał punktów a zweryfikowałem mu zadania to najwidoczniej formularza x reklamodawca nie zaliczył, On też ma jakieś humorki i jestem mu wdzięczny że chociaż 50% formularzy na fake danych Mi zalicza, ale nie mogę być dobroczynny i zaliczać Wam wszystkie zadania. Dzisiaj uzyskałem wiadomość od netsales i portmmo - (Z przykrością informujemy iż ze względu na dużą aktywność użytkowników na Twojej witrynie, jesteśmy zmuszeni do obniżenia stawek za lead - formularz) zrozumiem jeśli będziecie na Mnie wściekli, jednakże nie Ja o tym decyduje nie mogę negocjować wyższych stawek :/

Od dzisiaj (tj. 07.10.2012r.) za każdy formularz będziecie otrzymywać 80 PKT, bardzo Mi przykro że muszę to zrobić, ale obecnie byłoby nierealne zaspokajanie Waszych nagród jeśli zostawiłbym taką stawkę, a jak rozumiecie wolę Wam dawać nagrody a musicie trochę się więcej postarać, niż oferować Wam xx pkt a nagrody nie dostaniecie ...

@Nagroda jest wysyłana w ciągu 7dni roboczych

"Death to all who oppose us"

Tańszy WoD, czemu nie ?

Zajrzyj !

http://www.mpcforum.pl/topic/1252847-tanie-karty-prepaid-do-world-of-warcraft

Opublikowano

Xtronix już zaraz sprawdzę Twoje oferty, teraz pytanie do "fanów" lol'a czy punkty zdobywamy w grze, czy od tego jest strona ?

Jeśli ma ktoś puste konto na którym ma już jakąś postać i ma przywilej zalogowania się na stronę byłbym wdzięczny za dane (Ja musiałbym ściągnąć klienta i stworzyć jakąkolwiek postać by się zalogować na stronkę)

"Death to all who oppose us"

Tańszy WoD, czemu nie ?

Zajrzyj !

http://www.mpcforum.pl/topic/1252847-tanie-karty-prepaid-do-world-of-warcraft

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...