Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybki zarobek SM

dennisek78

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 406
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam dla was jedną rade, jak macie abonament to kupcie sobie kartę za 5 zł i tam podawajcie nr telefonu, bo będziecie musieli wpisywać kody które dostajecie smsami na stronach i wtedy włączacie usługę że oni wam wysyłają codziennie smsy po 30 zł a wy za to płacicie. Już się bawiłem w sponsor pay na mt2. Niby darmowe, a rachunek za abonament 170zł wyższy, a zarobiłem 130 SM. Więc jebać coś takiego.

Opublikowano

Zapraszam !!!!

Proszę napisać w jakich grach (oprócz metin2) chcielibyście uzyskać specjalną walutę i owa gra posiada zakładkę sponsorpay ?

Tak ta gra posiada sponsorpay :) .

/reflink

Opublikowano

Jak Ty będziesz zarabiać 1.60 zł od reklamy to ile my dostaniemy?

Czy to FAKE ?

100 Punktów to ile zł?

Oczywiście jestem za.

Antaris to shit

Opublikowano

Mam dla was jedną rade, jak macie abonament to kupcie sobie kartę za 5 zł i tam podawajcie nr telefonu, bo będziecie musieli wpisywać kody które dostajecie smsami na stronach i wtedy włączacie usługę że oni wam wysyłają codziennie smsy po 30 zł a wy za to płacicie. Już się bawiłem w sponsor pay na mt2. Niby darmowe, a rachunek za abonament 170zł wyższy, a zarobiłem 130 SM. Więc jebać coś takiego.

Masz rację, cos tu " wali kałem " niesamowicie :D Spotkałem sie gdzies z takim zjawiskiem że podawało się nr kom a później niby potwierdzało jakiś kod i z konta ciagneło kase ^^

Opublikowano

Jak się regulaminu nie czyta to tak to jest.

Wysyłasz sms'a, dostajesz kod, anulujesz subskrypcje. I nic Ci nie zejdzie z konta...

Opublikowano

Najchętniej to bym wystartował immadetly (natychmiast) jednakże niepokoi Mnie 1 sprawa i bez usunięcia tejże wątpliwości nie chcę startować ze stroną (Nie chcę mieć FAIL stronkę) Uważam że do trgo tygodnia (Do niedzieli) wszystko powinno zostać załatwione i będziecie mogli robić te swoje upragnione oferty a także zdobywać nagrody ! :)

**** Poprawka co do subskrypcji SMS - Nie będę tolerować wyłączania subskrypcji ze względu iż Mój reklamodawca ma ustanowione jako wymaganie zapisanie się do subskrypcji, nie oznacza że macie mieć konto ze stanem 80/20/60 zł i patrzeć jak Wam uciekają pieniądze, macie jakieś stare aktywne karty SIM ? wykorzystujecie je, zpaisujecie się do subskrypcji a o karcie zapominacie, przestrzegam że jeśli zauważę jakieś dezaktywowania subskrypcji odrazu wlepiam bana (Nie mam ochoty tłumaczyć się reklamodawcy że coś itd.) Nie każę Wam robić te subskrypcje na swoich osobistych kontach, tylko na jakiejś starej AKTYWNEJ karcie SIM :)

"Death to all who oppose us"

Tańszy WoD, czemu nie ?

Zajrzyj !

http://www.mpcforum.pl/topic/1252847-tanie-karty-prepaid-do-world-of-warcraft

Opublikowano

Refresh nie zapominać Mi o tym serwisie !!!!!

Start JUŻ .......... jutro w godiznach wieczornych ! :rolleyes:

ooo Bardzo fajnie :) można wiedzieć do ilu SM można dziennie zarobić? i jak możesz to odpowiedz na moje wcześniejsze pytania. Dodam jeszcze czy można zmieniać IP (na inne polskie) i dalej robić reklamy.

Pozdrawiam

Antaris to shit

Opublikowano

@uP Nie, jeszcze stronki nie ma lecz jest wiadomosc

Refresh nie zapominać Mi o tym serwisie !!!!!

Start JUŻ .......... jutro w godiznach wieczornych ! :rolleyes:

Tak więc jutro wieczorkiem bedziemy mogli nabijac setki SM-ów ;D Hehe ;)

Opublikowano

Powiem wam tak stronka stoi na darmowym skrypcie a goscia znam i wiem juz mniej wiecej jak wasze zarabianie bedzie wygladalo i watpie ze duzo ugracie . Zauwazylem ze ludzie chcieliby taka stronke ujrzec wiec moze jak bede mial checi to wezme mojego kolege i postawimy jakas porzadna stronke :) ale zobaczymy jak koledze wyjdzie

GaimdKk.jpg

Opublikowano

@Up

Stronka nie jest postawiona na darmowym skrypcie, owszem oryginalna wersja jest anigleks ai nie jest to Mój autorski skrypt, stronka została spolszczona a za sam skrypt zapłaciłem około 80$ więc posiadam licencję na ten skrypt, zapewniam że darmowy skrypt tej strony posiada wiele dziur i działałbym nielegalnie instalując coś za co nie zapłaciłem :)

Tańszy WoD, czemu nie ?

Zajrzyj !

Opublikowano

Nie mam pojęcia jak w wersji mobilnej edytować post jednakże chciałbym wiedzieć skąd Ty mnie możesz znać ?

@michal909

Dziennie będzie można zarobić około 200SM (i innych walut) - IP można zmienić TYLKO 3 razy dziennie, więcej zmian będzie karane blokadą konta :[

Tańszy WoD, czemu nie ?

Zajrzyj !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...