Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybki zarobek SM

dennisek78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz będzie troche głupio bo usuwają kupony sm z metka i nie bedzie można przerzucić sm nie bedzie się opłacało zamowić np 100sm bo sie nie opłaca bo nic nie kupisz fajnego albo wprowadź tak żeby chociaż 180sm dało sie zamówić to chociaż na zmianki by było.

Eh no niestety usuwają kupony :/

No cóż. Pozostanie na zmianki i dodania.

• Odpowiedzi 406
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"Prosimy zauważyć, że jest to ostatnia szansa na zakupienie kuponów na Smocze Monety w naszym ItemShop. Zostaną one usunięte 14 października po zakończeniu eventu cashback. Ale nie martwcie się, wrócą one jeszcze do naszej oferty." Eh, 14 będzie w niedzielę a ja w poniedziałek dostanę 115 sm... ;xx

gnYrBkB.png

Opublikowano

No już sam nie wiem, zero info forum, zero tutaj :<

ehh, a kuponow juz jutro nie bedzie :<

masakra...

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

9w-skon9.png

Uzyskałem tą wiadomość w piątek przed tym jak chciałem wysłać smocze monety Wam wszystkim (dokładnie 3 osobom)

Może Wam się to wydawać głupie, lub w ogóle nienormalne jednakże nie mogę zerwać warunków jaki z Nimi podpisałem, tak więc do konkretów - Są 2 możliwośći :

Weryfikacja pozostałych zadań + Oddanie punktów + dodanie nagród w postaci specjalnej waluty do INNYCH gier mających zakładkę sponsorpay.

2. Zamknięcie serwisu + Temat ląduje w koszu.

"Death to all who oppose us"

Tańszy WoD, czemu nie ?

Zajrzyj !

http://www.mpcforum.pl/topic/1252847-tanie-karty-prepaid-do-world-of-warcraft

Opublikowano

Ja polecam 2 aczkolwiek zastanawiam się powinienem miec pkt i nadalmam 50 od powstania strony ^^ zrób moze do gry S&F Shakes of fidget :DD>

big.png
Opublikowano

a ja mysle ze teraz walne najlepszym pomyslem ;),to tak zamiast dawanie pustych kont z sm,przekazuj to np na swoje jakies konto,i w nagrodach wymieniaj to na bonowanie itemkow i zmienianie bonow :) i dodawanie bonow :),mysle ze to bedzie najlepsza opcja i mysle ze nei maja sie czego doczepic :)

futbolcup.pl to gra w ktorej chcialbym sponsporpay :),dziekuje z gory :)

Weteran
Opublikowano

Jasne.. ludzie Ci powypełniali ankiety, a Ty ich wydupałeś.. treść tego emaila jest bardzo dziwna i założę się, że jest podrobiona.

To tyle, ktoś dostał coś z tego serwisu?

1329036830-U154499.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...