Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kanciasta Masakra Typ.Kwadratowa masakra [Survival] [Dedyk] [WL] [PvP] [NoPremium] [20 slotow]

tinek181

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niepodam teraz bo jak ktos sie zglosi to bede musial serwa wylaczac :D

jest komenda /whitelist add nick jakos tak ;D wiec nie trzeba chyba robić restartu

a może ty napiszesz coś o sobie ? :D

• Odpowiedzi 396
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra dawaj te ip xD

Dobra dawaj te ip xD

Też Nie mogę Się Doczekać
Opublikowano

Imie: Aleksander

Nick z gry : MrAist

GG:Nie Musi być :) Jak będzie potrzebne to udostępnię.

Napisz coś o sobie: Interesuje się Grafiką komputerową, jestem ogarnięty.

Dlaczego chcesz zagrać?: Zawsze chciałem grać na serwerze właśnie typu kwadratowa masakra, chętnie zagram. :)

Opublikowano

Imie: Kuba

Nick z gry : TheYunnan

GG:39815433

Napisz coś o sobie: Jestem ogarniętą osobą, aktualnie uczeń lo (mat-fiz :O) interesuję się sportem, szczególnie piłką nożną. Jestem otwarty i nie sprawiam problemów

Dlaczego chcesz zagrać?: Uwielbiam tego typu serwery do poznawania nowych ludzi, grałem na kilku niestety zachciało się wygórowanych opłat za sloty. Chcę też stworzyć kilka projektów. Może z czasem YouTube :D

Opublikowano

Imie:Tomasz

Nick z gry :Tomyki

Napisz coś o sobie: Gram w minecrafta od 1.5 roku

Dlaczego chcesz zagrać?: Nigdy nie grałem na serwerze survival z ogarniętą ekipą.

Opublikowano

Musze to jednak napisac drugi raz bo nie odczytasz... Co ma ilosc postow do rzeczy

Imie:Krzysiek

Nick z gry :SWWR

GG:Nie mam

Napisz coś o sobie:Mam na imie krzysiek mieszkam w wawie lubie grac w minecrafta

Dlaczego chcesz zagrać?:Poniewaz szukalem serwera takiego jak prowadzi skkf szukam rowniez dobrej rozrywki

•  

Opublikowano

@tinek181

Przepatrzysz moje podanie.?

@Edit Powiedziałeś , że czekacie jeszcze na 2 osoby, załapałem się jako ta druga , więc rozpatrzysz.?

Opublikowano

Imie:Maciek

Nick z gry : IksDe

GG: 44173645

Napisz coś o sobie: Nazywam się Maciek, mam kanał na yt z 300widzami - rozwijam się ;)C Oglądam skkf ;p Bartkekzbartek. Nie wiem po co to pisze bo myślę, że już nikogo nie do dacie... no ale cóż.

Dlaczego chcesz zagrać?: Chce... Chce... Chce zobaczyć jak to jest. Nigdy nie grałem na serwerze tego typu. No... może będzie fajnie ^^

Opublikowano

Imie: Hubert

Nick z gry : MoosinPL

Napisz coś o sobie: Nazywam się Hubert , Moje zainteresowania to Informatyka i Muzyka. Uczęszczam do szkoły muzycznej II stopnia.

Dlaczego chcesz zagrać?: Jestem ogarnięty i miło było by pograć na serwerze tego typu. Posiadam Premium.

Opublikowano

Imie:Jakub

Nick z gry :WladcaStone

GG:Nie posiadam , mogę założyc

Napisz coś o sobie:Jestem Jakub , nie jestem sławny na yt więc chcę pograc sobię normalnie , z ogarniętymi osobiami interesuje mnie piłka nożna :P

Dlaczego chcesz zagrać?: Nie jestem sławną osobą więc bardzo chciałbym znaleźć taki serwer gdzie są ogarnięci gracze a nie neosy...

Opublikowano

Imie: Tomek

Nick: TurolekPL

GG: Nie mam, ale będe mógł ściągnąć :)

Napisz coś o sobie.: Nazywam się Tomek jak już napisałem. Lubie grać w minecrafta ale nie cały czas.

Może jestem młody ale ogarniam mniej wiecej. I i... To chyba tyle na to.

Dlaczego chcesz zagrać?: Oglądam odcinki z kwadratowej masakry i podoba mi sie atmosfera która na niej panuje :) I to wszystko.

Opublikowano

Imie: Patryk

Nick z gry : ArkNessI

GG: Nie posiadam gg ( Mam ts3/mumble/skype)

Napisz coś o sobie: Nazywam się Patryk. Lubię grać w minecrafta i metin2, również w piłkę nożną i siatkówke . Jestem ogarnięty . Jestem wesoły ^^

Dlaczego chcesz zagrać?: Lubie grać z normalnymi ludźmi . Nie lubie serwerów gdzie gra 40-100 i ma się działki itd. Wolę grać w prawdziwy survival :) Pozdro

Opublikowano

Imie:jan

Nick z gry :rrjan

GG:

43673888

:)

Napisz coś o sobie:Lubie typy takie jak ten i hentnie zagram

Dlaczego chcesz zagrać?: bo lubie taki typ serwa i chcentnie zagram

Opublikowano

Imie: Mateusz

Nick z gry : KosiarzLive

GG: 36359337

Napisz coś o sobie: Nazywam się Mateusz, chodzę do II gimnazjum. Interesuję się sportem, muzyką i informatyka. W wolnych chwilach lubię pobawić się GIMP, wyjść na świeże powietrze. Jestem fanem serialów komediowych, dramatycznych, akcji i romantycznych (Wiem dziwne co nie?). Moim ulubionym zajęciem jest tworzeniem forów serwerowych, myślę że się znam na tym. Na tym forum mam mało postów z powodu zapomnienia loginu i hasła, postaram je uzupełnić. Jestem w miarę ogarniętym człowiekiem, w miarę, dlatego że potrafię czasem się wyszaleć, żartować non-stop, oczywiście na serwerze zachowywałbym się normalnie. Mam nadzieję że za mało nie napisałem o sobie : )

Dlaczego chcesz zagrać?: Mam zamiar nagrać filmik o masakrze i stawić na mój świeży kanał YouTube. Poszukuje ogarniętego serwera, prawdziwego survivala. Jeżeli gracz durnie się zachowuje lub coś w tym stylu, to niech się nie zdziwi jak poleci skarga. Nie jestem "konfidentem", po prostu chcę miło grać, a nie jak oszalała "małpa" ktoś biega zabija, wyzywa, wulgarnie obraża. Widzę rozwój serwera, przynajmniej po pisowni autora udało mi się ocenić. I jak pisałem chcę nagrywać filmiki. Powodzenia w szukaniu, KosiarzLive ^^

Opublikowano

Imie: Kleon

nick: Kleon

GG:nie mam ale podam skype matrixkex

Napisz coś o sobie: Lubie grać w minecrafta w wolnym czasie , jestem ogarniety i uwielbiam serwery tego typu.

Dlaczego chcesz zagrać?:uwielbiam serwery tego typu i kwadratowo masakre

Opublikowano

Imie:Dominik

Nick z gry : Koffa_PL

GG:Nie Musi być :)Bedzie potrzebne to udostępnie ;)

Napisz coś o sobie:Interesuję się skateboardingiem

Dlaczego chcesz zagrać?:Zawsze chcialem zagrać na takim serwerze typu Kwadratowa Masakra ;)

Opublikowano

Imie: Michał

Nick z gry : Michcik531

GG: 15522684

Napisz coś o sobie:Lubie grac w piłkę nożną i grac w mc

Dlaczego chcesz zagrać?: szukam takiego serwara typu kwadratowa i chciałbym pograc z milymi ludzmi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...