Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FC Barcelona

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak nie wygrają pucharu króla to będzie smiech..­

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam nadzieje na wygraną 2;0 lub 3;0. Jest to duża szansa na zyskanie lidera do El Clasico (Gdzie wtedy się większość rozstrzygnie) Jak wtedy wygramy lidera, to miejmy nadzieję że zachowamy 4 punkty przewagi (Albo i więcej ;>) do drugiego miejsca.­

Opublikowano

Jeszcze ciężkie mecze z Valencią i Atletico przed nami. El Clasico niczego nie rozstrzyga gdyż jeszcze długa droga do końca sezonu.

Opublikowano

Ogl, rozstrzygnie się wiele bo ból dupy kibiców się rozstrzygnie  xD 

Faktycznie, zapomniałem o meczach z Valencią i Atletico. Aczkolwiek o Atleico można być w pewnym stopniu spokojnym (Patrz ostatnie wyniki Barcelony z nimi) 

­

Opublikowano

Liderzy LaLiga ✔

Messi dogonił Ronaldo w Pichichi, co wydawało się nie możliwe 30:30 ✔

Messi najwięcej hat-tricków w historii La Liga ✔

Suarez złapał rytm i formę ✔

"Sędziowie z Barceloną" :v ✔

Bilans bramkowy na korzyść Barcelony ✔ (8 oczek przewagi nad drugim Realem)

Dobry mecz Don Andresa ✔

VeB!

Opublikowano

Wygrać z Valencia, Atletico, Realm i myślę że Lider zostanie już nasz.

Opublikowano

­

Liderzy LaLiga ✔

Messi dogonił Ronaldo w Pichichi, co wydawało się nie możliwe 30:30 ✔

Messi najwięcej hat-tricków w historii La Liga ✔

Suarez złapał rytm i formę ✔

"Sędziowie z Barceloną" :v ✔

Bilans bramkowy na korzyść Barcelony ✔ (8 oczek przewagi nad drugim Realem)

Dobry mecz Don Andresa ✔

VeB!

alealeale bilans bramkowy nie jest ważny ;p

Opublikowano

Dla mnie bilans jest bardzo ważny. ;p

Garść statystyk:

13 grudnia 2014

CR7 - 25 goli

Messi - 13

8 marca 2015:

CR7 - 30 goli

Messi - goli

2k15:

BBC - 15 goli 

MSN - 40 goli

Opublikowano

­no ale o mistrzostwo w przypadku takiej samej ilości punktów decydują wyniki spotkań bezpośrednich, btw. dzisiaj valencia wygra z atleti :D

Opublikowano

­no ale o mistrzostwo w przypadku takiej samej ilości punktów decydują wyniki spotkań bezpośrednich, btw. dzisiaj valencia wygra z atleti :D

Wiem wiem. :)

11024657_1036033263077771_29949258542235

Różnica jest jednak taka, że oni wszyscy dokonali tego w ciągu całej kariery, a Leo Messi w wieku 27/28 lat. A 28 lat to najlepszy wiek dla płkarza i przed Leo jeszcze 5 lat gry na absolutnym maksimum. On jest po prostu niesamowity. Z resztą żaden komplement w jego stronę tak naprawdę nie odda tego co Argentyńczyk dokonał w klubowej piłce, a przecież jeszcze nie powiedział ostatniego słowa, 

Opublikowano

­Co do wieku piłkarzy - serio, nie wiadomo, nie mów tak, przypominam o Ronaldinho i wielu innych gwiazdach, które w tym wieku już powoli schodziły ze swojego poziomu, nagle Neymar może zacząć grać kichę i za dwa lata wrócić do Santosu a np. Varane będzie grzał ławę w jakimś sredniaku BPL. Nie z każdym piłkarzem jest tak, jak np. z Pepe - czym starszy, tym lepszy (jak wino ;p)

Opublikowano

Barca ma strzelonych najwięcej goli w Europie. 

Messi idzie jak burza w tym roku, dogonił Ronaldo co było chyba nie możliwe. Ale najbardziej cieszy mnie fakt, że Rakitic wraca powoli do formy, a Suarez ma dobra formę strzelecką. Dobry transfer.

Opublikowano

Dziś tylko 3 punkty z jak najmniejszym nakładem sił.

Barca wygrywa 2:0 po dwóch golach Messiego. 32:30.

Messi:

Opublikowano

"Messi by sobie nie dał rady w BPL" - No, właśnie widać. Ktoś wyliczył te wszystkie dziurki? Najlepszą odpowiedzią na ten cały małpi gaj jakim jest City to ich ośmieszyć, a Neymar z Messim robili to znakomicie. Propsy dla Harta, bo gdyby nie on to wynik byłby dwucyfrowy chyba. 

Bardzo mądre zachowanie trenera, w drugiej połowie nawet na 50% nie grali. No to teraz przystanek El Clasico. VeB.

Opublikowano

Wczoraj barca wygrała 1:0, ale w dwu meczu jest 3:1. Po barcelonie spodziewałem się więcej bramek, ponieważ obrana city była do przejścia. Hart mnie zadziwia, gdyby nie On barca strzeliła by więcej bramek (ok. dwóch). Najbardziej zadziwia mnie to, że była akcja 1 kontra 1, a barcelona pojadajże trafiła w słupek 2 razy lub nawet 3. Jedno trzeba przyznać, messi, neymar i suarez mają zgranie i real musi się ich bać, bo mają wspaniałą wymianę piłek, grają na pamięć. Wydaje mi się, że w tym spotkaniu barcelonie nie zależało na wielu bramkach.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Wczoraj barca wygrała 1:0, ale w dwu meczu jest 3:1. Po barcelonie spodziewałem się więcej bramek, ponieważ obrana city była do przejścia. Hart mnie zadziwia, gdyby nie On barca strzeliła by więcej bramek (ok. dwóch). Najbardziej zadziwia mnie to, że była akcja 1 kontra 1, a barcelona pojadajże trafiła w słupek 2 razy lub nawet 3. Jedno trzeba przyznać, messi, neymar i suarez mają zgranie i real musi się ich bać, bo mają wspaniałą wymianę piłek, grają na pamięć. Wydaje mi się, że w tym spotkaniu barcelonie nie zależało na wielu bramkach.

Jak takiego goscia jak Ty mogli na moda przyjac? Przeciez Ty nawet nie potrafisz najprostszych zdan sklejac, hahah...

Co do meczu to pelna kontrola, teraz czekamy na Gran Derbi.

805491408806070489277.png

Opublikowano

#ThereWillBeHaters

Mistrzostwo, genialna reklama. 

Co do losowania - trafiliśmy w miarę spoko. PSG jest słabe, zwłaszcza bez 2 kluczowych zawodników w 1 meczu. Wadą może być terminarz, wraz z klasykiem wchodzimy w kluczowy moment sezonu, który zadecyduje o trofeach. 

11066562_1040250576003624_66500281618947

Opublikowano

­PSG powalczy na pewno, ale Barca powinna sobie poradzić. Szkoda, że na klasyk od FCB Real otrzymał tylko 500 wejściówek, a tymczasem dla kibiców Barcelony 99tyś :P

Opublikowano

­PSG powalczy na -pewno, ale Barca powinna sobie poradzić. Szkoda, że na klasyk od FCB Real otrzymał tylko 500 wejściówek, a tymczasem dla kibiców Barcelony 99tyś :P

Zawsze tak jest.

Dziś 35 urodziny obchodzi kto? RONALDINHO GAUCHO! Moim zdaniem gdyby sam siebie nie zniszczył zostałby największym zawodnikiem w historii. Żaden Pele, żaden Maradona. On. Jeden z dwóch piłkarzy Barcelony, który dostał oklaski na Bernabeu. Chyba najbardziej szanowany piłkarz w historii.

1016416_799330433478016_8321704347041633

On miał chyba wszystko. Dribling, jebnięcie z dystansu, panowanie nad piłką, wolne, główki też w miarę, szybkość.

Opublikowano

Dzisiaj po zwycięstwo. Z nami jest 99 tyś kibiców na samym Camp Nou. Już nie mogę czekąc, jeszcze 10 godzin... VISCA EL BARCA!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...