Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FC Barcelona

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są piękne. Od razu przypominają mi się początki mojego kibicowania, czyli klasyk w 2005. Chciałbym ją nabyć, póki jeszcze nie ma sponsora z przodu, ale nie wiadomo czy jest dostępna gdzieś w sklepach, bo jak nie w Nike to gdzie? 

Messi zszedł w 2 połowie w meczu z Hondurasem z jakąś kontuzja, podobno coś z plecami, podobno nie doszło do złamania niczego. Oby zdążył na Copa America.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To już oficjalnie - Alves opuszcza Barcelonę. Z Barceloną wygrał wszystko co mógł wygrać. Najbardziej utytułowany obrońca w historii oraz w mojej opinii najlepszy PO dekady i w historii tej gry. Będzie mi brakowało tych jego magicznych klepek z Messim. Nie wiem czy wiecie, ale to on posłał najwięcej asyst do Messiego.

Mimo, że często rzucałem kur*wami do niego, szczególnie w ostatnich sezonach, to zawsze kiedy był nam potrzebny, w ważnych meczach, zawsze stawał na wysokości zadania. I jeszcze ta piękna rakieta z Realem  <3

Ehhh, sentyment jednak jest. Najlepszego, Dani!  -.-

Oby udało nam się ściągnąć Bellerina, bo nie sądzę, że Vidal złapie formę. 

Opublikowano

OFICJALNIE: Marc Bartra piłkarzem Borussi Dortmund. Barca dostała 8 milionów euro. Nie ma słowa o opcji odkupienia. 

Robi się co raz ciekawiej po odejściu już Alvesa teraz Bartry mam nadzieje, że tylko Masche zostanie i sprowadzą kogoś na PO i ŚO.

Opublikowano

Co ten zarząd Barcy odstawia za szopkę? Już lepiej było Vermealena wyjebać, który co chwila łapie kontuzję i formy nie może odnaleźć. I jeszcze jak czytam, że mamy zamiar sprowadzić jakiegoś obrońcę Lyonu to mnie krew zalewa...

Opublikowano

Czemu? Alves to już nie to samo co kiedyś, bartra się rozwinie.

Dopiero początek, a Cię krew zalewa. Poczekaj na koniec okienka transferowego! Zobaczysz że Barca sprowadzi kogoś kozackiego! :)

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nowy nabytek Barcelony, Andre Gomes. Pomocnik z Valencii kupiony za 35 mln + 20 mln zmiennych. 

Akurat ja tam się cieszę, że on nie trafił do Realu, bo ofensywnych pomocników mamy przesyt. Potrzebny jest tylko defensywny (Kante ;/)

denzel.png

Opublikowano

Mam nadzieje że Mathieu zostanie w Barcelonie na ten sezon  :) I będzie łapał się na pierwszy skład! Rudy, stary, palacz mój idol! :D kocham GO! wyciąga piłeczki,taki nie śmiały chłopok z niego.

BTW. Widzieliście nowy image messiego :D ?

lionel-messi-haircut.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No, wracam po przerwie.  B) Ray, odezwij się :P

Transfery Barcelony mogą poniekąd szokować. Nie są to piłkarze światowego topu, a raczej uzupełnienie pewnych luk w składzie. Digne jako rywal dla Alby, w dodatku odszedł Adriano, który nie stanowił żadnego zagrożenia dla Jordiego. Umtiti, który świetnie się zaprezentował na ME, myślę, że jeżeli powalczy to wygryzie Masche ze składu i stworzy z Pique świetny duet. Na prawej obronie raczej zobaczymy Vidala, ale na pewno do rotacji Lucho wykorzysta naszą perełkę - Sergiego. Gomes to lepsza wersja Rakiticia. Piłkarze o podobnym profilu, różnią się tylko dryblingiem na korzyść Portugalczyka. Szkoda, że nie udało nam się ściągnąć Vietto lub Gabriela Jesusa, ale nie ma tragedii. Mamy Munira jako 4 napastnika. Rozwiązać problem pomiędzy Matsem a Claudio i można startować. Ja osobiście dałbym teraz szanse Niemcowi w lidze. Obawiam się jedynie, że te transfery nie wystarczą na LM. In MSN we trust. <3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pierwszy mecz ligowy i pierwszy pogrom. Barcelona wygrywa 6-2 z Betisem. 

Suarez hat-trick, Messi dublet i Turan z jednym golem. Teraz musi być odpowiedź Realu. 

denzel.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...