Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FC Barcelona

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cała drużyna dzisiaj zagrała dobrze. Najgorzej wypadł Suarez - problemy z przyjęciem, brak tego instynktu napastnika. W wielu sytuacjach zamiast podawać mógł strzelać. Neymar się dzisiaj bawił z obroną, fajne sztuczki techniczne, szkoda, że nie strzelił bramki - dobry mecz w jego wykonaniu.

Ale Messi... Messi to j****y geniusz, nic nie trzeba dodawać. Goni Ronaldo w królu strzelców, widać, że ma motywację, wraca się, jest wszędzie. :) Świetnie zaczął się ten rok, warto było wtopić z RSSS.

Dawać tu Atletico i City!

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ulalala 

Messi completed 24 successful dribbles in 2 games vs Atletico Madrid.
Cristiano has 29 successful dribbles in 17 Liga games.

Opublikowano

ulalala 

Messi completed 24 successful dribbles in 2 games vs Atletico Madrid.

Cristiano has 29 successful dribbles in 17 Liga games.

ulala

ewi7fUD.png

Opublikowano

Anyway, już nie będę odpisywał bo nie mam weny na kłótnie, najwyżej potem edytuję jak mnie coś najdzie, bądź cierpliwy @Vertoi

____

Barcelona już prawie wygrała dwumecz z Atleti. Z tak grającym Pique o defensywę jestem spokojny. Wygrywa większość pojedynków we własnym polu karnym, a Atleti jak nie z główki lub kontry to inaczej nie strzeli. 

Poza tym w drugim meczu nie gra Godin. Wyczuwam rozkurw na Calderon.

Opublikowano

Anyway, już nie będę odpisywał bo nie mam weny na kłótnie, najwyżej potem edytuję jak mnie coś najdzie, bądź cierpliwy @Vertoi

____

Barcelona już prawie wygrała dwumecz z Atleti. Z tak grającym Pique o defensywę jestem spokojny. Wygrywa większość pojedynków we własnym polu karnym, a Atleti jak nie z główki lub kontry to inaczej nie strzeli. 

Poza tym w drugim meczu nie gra Godin. Wyczuwam rozkurw na Calderon.

Po prostu nie masz dobrych argumentów, a dryblingi Messiego po których potem traci piłkę... to pozdro :P

­

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Po prostu nie masz dobrych argumentów, a dryblingi Messiego po których potem traci piłkę... to pozdro :P

­

No to narzuć jakiś temat abym mógł ich użyć bo mam ich w zanadrzu bardzo dużo. Nie za bardzo rozumiem przesłania wynikającego z drugiej części zdania. O co chodzi?

Opublikowano

­

Messi jest lepszym dryblerem od Cristiano -.-

Koszulki na nowy sezon:

61398_1422002182.jpg

805491408806070489277.png

Opublikowano

Koszulki na nowy sezon:

61398_1422002182.jpg

Zależy, co masz na myśli mówiąc drybler ? Messi trzyma piłkę bardzo blisko nogi, natomiast Ronaldo stara się kiwać obronę sztuczkami technicznymi (których Leo nie używa ). 

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Koszulki na nowy sezon:

61398_1422002182.jpg

Drybluje... wydrybluje 3, 4 i straci piłkę i Barca traci bramki :v

Ze stroi beka, ale to taka sama sytuacja jak z krzyżem realu :D Kasa>Tradycja :-)

­

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Co? Drybling to mijanie zawodników nie ważne czy sztuczkami technicznymi czy prostymi zwodami. Liczy się efektowność czy efektywność? No wytłumaczcie mi bo może to ja jestem pojebany. 

Co do koszulek to beka, jakim chujem zostały zaakceptowane skoro statut założycielski mówi wyraźnie o pionowych pasach? @Wilczek jak tu może chodzić o kasę skoro te koszulki są po prostu brzydkie? brzydkie = mniejsza sprzedaż = mniej kasy. Kupować je jedynie będą ludzie, którzy kolekcjonują koszulki z każdego sezonu, bo nie sądzę aby ktoś zdrowy na umyśle w taką koszulkę się zaopatrzył. Najlepiej byłoby zmienić sponsora bo Nike zaczyna jakieś cyrki odstawiać, koszulki Interu to też gówno. Najlepiej byłoby podpisać umowę z Adidasem. Messi i Adidas byli by zadowoleni gdyż jak wiadomo Argentyńczyk jest twarzą tej marki. 

Ze straty Messiego w tym sezonie padła tylko jedna bramka dla Granady z tego co pamiętam, po sprincie Barty (mogę się mylić). Poza tym nie wiem jak można się przyjebać to dryblingu Messiego, ale widać człowiek uczy się całe życie.

Opublikowano

Jedyny minus nowych koszulek, to zniknięcie z ramienia napisu Beko... Sponsor będzie zły.... :D

Opublikowano

Nie mam nic do Ciebie kolego, ale lepiej nie pisać nic niż jakieś głupoty.

Dzisiaj gramy z Elche o 18. Mecz jest na wyjeździe więc zobaczymy jak to pójdzie. Leo musi gonić Crisitano, a jak Suarez coś strzeli to też będzie fajnie. Dwa katalońskie dzienniki sportowe przewidują, że Bartra będzie w 1 składzie. To fajnie, znakomity obrońca. Nie jest to talent na miarę Varane, ale na pewno jest jednym z najlepszych młodych obrońców na świecie. Wadą jest ten jego sprint. Pique mi się podoba, w tym roku jest topowym obrońcą świata.  ;) Wspaniałe występy z Atleti, widać, że forma wróciła. 

Nie rozumiem tylko czemu gra Iniesta, a nie Rafinha. Różnica między nimi na ten moment jest kolosalna. Andres techniką i panowaniem nad piłką bije na głowę młodego Brazylijczyka, ale ostatnie podanie to młodzian ma lepsze.

Opublikowano

Jedyny minus nowych koszulek, to zniknięcie z ramienia napisu Beko... Sponsor będzie zły.... :D

Uśmiałem się jak jak z meczu Realu z Atletico. (GG Torres ;3)

Te nowe koszulki to czysta kpina i nic więcej.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Uśmiałem się jak jak z meczu Realu z Atletico. (GG Torres ;3)

Te nowe koszulki to czysta kpina i nic więcej.

Raczej GG Griezmann :).

Dzisiaj raczej obstawiam wysokie zwycięstwo Barcelony w meczu z Elche. No chyba, że Tytoń będzie wszystko bronił... :)

Opublikowano

Drybluje... wydrybluje 3, 4 i straci piłkę i Barca traci bramki :v

Ze stroi beka, ale to taka sama sytuacja jak z krzyżem realu :D Kasa>Tradycja :-)

­

Bilans bramek:

Barcelona - 85:15

Real Madryt - 89:22

Więc skończ pieprzyć głupoty wyssane z palca :]

805491408806070489277.png

Opublikowano

Messi w tym sezonie:

Na środku ataku:

- 17 gier, 14 goli, 9 asyst

Na prawym skrzydle:

-6 gier, 12 goli, 1 asysta.

Enrique's magic touch :D

Opublikowano

Łatwa wygrana z Elche, zobaczymy jak będzie w rewanżu z Atletico. 

Opublikowano

Neymar z Messim to najlepsze duo na świecie. Grają znakomicie, a Neymar mając 22 lata na boisku zachowuje się niezwykle inteligentnie. Wie kiedy dryblować, kiedy sklepać, a kiedy uderzyć. W dodatku co mnie cieszy najbardziej ograniczył do zera te żałosne symulki. Niesamowity piłkarz, prawdziwy diament, który trzeba tylko szlifować.

Smuci mnie trochę, że Messi bije wszystkie wolne. Wykonuje je znakomicie, ale z prawej Neymar powinien bić, a z daleka Rakitic.

Pique i Boateng to obecnie para najlepszych obrońców świata. :)

Opublikowano

Neymar z Messim to najlepsze duo na świecie. Grają znakomicie, a Neymar mając 22 lata na boisku zachowuje się niezwykle inteligentnie. Wie kiedy dryblować, kiedy sklepać, a kiedy uderzyć. W dodatku co mnie cieszy najbardziej ograniczył do zera te żałosne symulki. Niesamowity piłkarz, prawdziwy diament, który trzeba tylko szlifować.

Smuci mnie trochę, że Messi bije wszystkie wolne. Wykonuje je znakomicie, ale z prawej Neymar powinien bić, a z daleka Rakitic.

Pique i Boateng to obecnie para najlepszych obrońców świata. :)

Boateng gra w Bayernie...

Ramos bije na głowę Pique. Gerard nie jest nawet w TOP10 obrońców. Umiejętnościami przewyższają go Kompany,Silva,Ramos,Boateng,Chiellini i wielu innych. 

Opublikowano

Boateng gra w Bayernie...

Ramos bije na głowę Pique. Gerard nie jest nawet w TOP10 obrońców. Umiejętnościami przewyższają go Kompany,Silva,Ramos,Boateng,Chiellini i wielu innych. 

Ramos na tą chwilę jest gorszy od Pique, a Silva w PSG gra największy piach.

Pique jest obecnie w swej najlepszej formie. Boateng-Pique bezdyskusyjnie najlepsza para obrońców.

Stwierdzenie, że Ramos bije Pique na głowę pozostawię bez komentarza. Chyba ostatnich meczy Barcy i Realu nie oglądałeś.

Opublikowano

Ramos na tą chwilę jest gorszy od Pique, a Silva w PSG gra największy piach.

Pique jest obecnie w swej najlepszej formie. Boateng-Pique bezdyskusyjnie najlepsza para obrońców.

Stwierdzenie, że Ramos bije Pique na głowę pozostawię bez komentarza. Chyba ostatnich meczy Barcy i Realu nie oglądałeś.

Pique gra przeciętnie. Ramos początek roku ma naprawdę słaby, ale kiedy jest nawet w przeciętej formie bije na głowę Pique. Świadczyć mogą o tym nominacje do jedenastki roku i jego miejsce :D.

Opublikowano

Miejsce w czym? Typie, ale ja piszę o ostatnich meczach, a w nich Ramos gra... nic. Wszystkie stracone gole z Atleti były z jego winy, a w meczy z Cordobą był najsłabszy na boisku. 

Pique>Ramos w tej chwili i nie wiem jakim trzeba być nie mądrym człowiekiem aby się tego wypierać. Meczy chyba nie oglądasz kolego.

Opublikowano

Miejsce w czym? Typie, ale ja piszę o ostatnich meczach, a w nich Ramos gra... nic. Wszystkie stracone gole z Atleti były z jego winy, a w meczy z Cordobą był najsłabszy na boisku. 

Pique>Ramos w tej chwili i nie wiem jakim trzeba być nie mądrym człowiekiem aby się tego wypierać. Meczy chyba nie oglądasz kolego.

W tej chwili, czyli w tym miesiącu :).

Ja mówię o całym sezonie w którym Ramos jest od niego o klasę lepszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...