Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FC Barcelona

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niedawno były hejty na Ronaldo, że uderzył gracza Cordoby, sam Neymar wypowiadał się, że nie toleruje brutalnej gry. A dzisiaj co ? Alba kopie rywala po plecach, Pique atakuje rywala łokciem, a sam Brazylijczyk w desperacji brutalnie fauluje przeciwnika po stracie piłki.

przecież Neymar to małpiszon którego Barca kupiła z ZOO nie wiesz o tym?

tak na marginesie powiem że Real i Barca to takie 2 najwieksze kluby pod względem cwaniactwa. Gwiazdeczki myślą że zapłacono za nich grube melony to mogą gardzić innymi piłkarzami z niższych sfer? polecam SNICKERS'a

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

­

tak na marginesie powiem że Real i Barca to takie 2 najwieksze kluby pod względem cwaniactwa. Gwiazdeczki myślą że zapłacono za nich grube melony to mogą gardzić innymi piłkarzami z niższych sfer? polecam SNICKERS'a

morda tam, zobaczymy co twoja czelsi osiągnie w europie

ps. spójrz na coste

Opublikowano

miało być tak pięknie, a tu proszę dostali w dupe od Malagi :)

w meczu z Manchesterem City będzie ciężko o zwycięstwo i chyba żartujecie mówiąc że City postawi autobus :)

będą emocje to jest pewne :)

stawiam że dalej awansuje City

Gówno masz, a nie pojęcie o futbolu hiszpańskim.  :rolleyes: No to żebyś się nie zdziwił. 

Niedawno były hejty na Ronaldo, że uderzył gracza Cordoby, sam Neymar wypowiadał się, że nie toleruje brutalnej gry. A dzisiaj co ? Alba kopie rywala po plecach, Pique atakuje rywala łokciem, a sam Brazylijczyk w desperacji brutalnie fauluje przeciwnika po stracie piłki. 

Messi znów nic nie zagrał

Znów to znaczy? Cały 2k15 jest na razie jego rokiem, obecnie nie widać piłkarza, który mógłby jakoś mu dorównać. Ale zgadzam się, w tym meczu bardzo słabo.

Popatrz lepiej na Coste i Hazarda, który skopał chłopaka od podawania piłek.  ;) 

Barca i Real to dwa największe kluby jeśli liczyć zdobyte trofea i obok United i Liverpoolu z najbogatszą historią. Chelsea przed 2k4: Error 404 not found.

PS. Sam Xavi ma więcej pucharów niż cała Chelsea w swojej historii od 1905 roku, roku założenia. 

PSS. Neymar 17 - Hazard 9

----

Pod żadnym pozorem nie wolno przedłużać kontraktu z Alvesem, mówi się trudno, najwyżej będziemy grali pół roku z bardzo osłabioną prawą obroną. To co on gra od 2013 roku to jakiś cyrk. Ma kopyto to zamiast przylutować z dystansu (szczególnie w takim meczu gdzie stawiają autobus) to woli sklepać z Messim, któremu ewidentnie wczoraj nie szło lub wycofać do tyłu. 

Iniesta wczoraj podsumował swoje ostatnie sezony. W 11-stce roku to nie wiem jakim cudem on był. Jest totalnie bezproduktywny, głupie straty, niecelne podania. Powinien usiąść na ławce i to na długo.

Alba chyba złapał wirusa Alvesa, po cholerę on zaczął wrzucać? Poza tym nie wiem czemu nie gra Bartra. Mathieu to on zjada na śniadanie, jedynie czego mu brakuje to szybkości.

Przegrana, jeżeli Real dzisiaj wygra to będą 3 punkty straty, ale można to odrobić w El Clasico. Do Gran Derbi Real ma ciężki terminarz, więc mogą jeszcze stracić punkty.

Sędziowanie w Hiszpanii jak zwykle. Pierwszej połowy nie oglądałem, ale podobno Barca zdobyła prawidłowo bramkę. Mamy taką technologię na świecie, że nie było by problemów z wykrywaniem spalonych, dyktowaniem karnych etc. Ale to nigdy nie zostanie wprowadzone, zasrana korupcja.

PS. Nie wiem jak ten liniowy wypatrywał spalone w drugiej połowie, bo był milimetrowy, a kilka razy w ogóle spalonego nie było. Przypominam, że wychylenie ciała (tułowia i głowy) nie decyduje o tym czy jest spalony.

Opublikowano

­Neymar wczoraj powinien dostać dwie żółte kartki w ciągu 3 sekund, to była paranoja z jego strony i nie tylko.

Najpierw wypowiada się o karze CR7, a potem robi podobne idiotyczne rzeczy. A co do Messiego - no, rozpierdala, ale bez jego formy Suarez i Neymar grają kiche.

Także Messi jest kluczem w tym TRIO, bez jego dobrej formy ciężko coś tej dwójce zrobić.

Opublikowano

Mieć ligę we własnych rękach i tak to spierdolić... Gdyby Alves zachował się jak 97% obrońców ekstraklasy (pizdu w trybuny) to mecz mógłby się potoczyć inaczej. Przed El Clasico Real ma mecze: dzisiaj z Elche, wyjazd z Bilbao i u siebie z Villarreal. (Swoją drogą lol - za miesiąc Gran Derbi Europa!). 

Przyda się kubeł zimnej wody na łeb. We wtorek mecz z City, ważny bo na wyjeździe. Mam nadzieję, że jak Suarez powącha Anglię to zagra z City dobry mecz i coś ustrzeli. 

To nie jest tak, że Suarez gra słabo. Daje bardzo dużo i póki co jestem z niego zadowolony. To, że marnuje sytuacje, które w Liverpoolu strzelał to swoją drogą. 4 miesiące zrobiły swoje.

Opublikowano

Jak mówił Puyol prawdziwą drużynę poznaje się nie po wygranych, a po tym jak reagują na porażkę, mam nadzieje, że Barca te słowa pamięta, i jutro pokażą, że mecz z Malagą to był wypadek przy pracy. Vamos!

Opublikowano

Ter Stegen; Alves, Piqué, Mascherano, Alba; Busquets, Rakitic, Iniesta; Messi, Suárez, Neymar.

Vamos Barca!

Opublikowano

Alves ;( Miejmy nadzieje że nie odwali jakiegoś cyrku.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

I Suarez na 1-0, obrona City to masakra.... Czyli chyba niespodzianki nie będzie :D

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

­Do 46 minuty 2:0 Dla FC Barcelony po dwóch golach Luisa Suareza! Czyżby Suarez się powolutku odpalał?

Opublikowano

­Do 46 minuty 2:0 Dla FC Barcelony po dwóch golach Luisa Suareza! Czyżby Suarez się powolutku odpalał?

To jak przeszedł sobie Kun Aguergo to masakra... Obrona 0.

Bardzo mi się podoba gra Mathieu (gra spokojnie, skutecznie aczkolwiek jest wolniejszy) według mnie powinien wyjść w pierwszej 11.

Messiego karny :O Jakoś zawsze czuję nie pokój kiedy strzela... A dobitka mógł przyjąć i spokojnie władować albo podać.

Opublikowano

Jak to szło? Ze Stoke gra się ciężej?  :rolleyes: Messi wczoraj tak ośmieszał obronę City, że aż szok, na końcu meczu samemu się ośmieszając i dając pretekst do nazywania go Missim :D Nie trafił, trudno, ale przy dobitce mógł się lepiej zachować lub oddać karnego Suarezowi na hat-tricka. Co do Luisito - zagrał jak na goleadora przystało wtedy kiedy było nam to potrzebne. W końcu jakiś przyzwoity mecz Andresa... Śmiać mi się chciało kiedy brał na plecy Kompanego lub Fernando, a ci mu piłki zabrać nie mogli  :P

Pique i szefuncio po profesorsku wczoraj, Ter Stegen również dobry mecz chociaż mógł agresywniej zaatakować. Widać poprawę gry Barcy w powietrzu, co cieszy.

Alba zachował się fatalnie, nie wiem co mu przyszło do głowy, widać, że ostatnio w gorszej formie. Cieszy bardzo doping kibiców na wyjeździe, niesamowite, że 1100 kibiców zagłuszało całą hordę obywateli. Ivan wczoraj najlepszy mecz w tym sezonie.

https://www.facebook.com/video.php?v=893925544086312
Opublikowano

Ogl wczorajszy mecz Barcelony na plus. Wygrali ładnie 2:1 ;-) Ta bramka strzelona przez Aguero ukazała jego możliwości fizyczne.

Opublikowano

Wow, nawet nie ogarnąłem i nie wiem czy Wy też wiecie, ale nowym dyrektorem sportowym Barcelony został Ariedo Braida. :) Twórca potęgi starego Milanu.

PS. Busquets przedłuży swój kontrakt do 2k20.

Opublikowano

A jest taki przygłup jeden na tym forum. Ostatnio w prasie hiszpańskiej i katalońskiej jest mowa o jednym zawodniku - Pogbie. Moim zdaniem walka o niego rozegra się pomiędzy Realem a Barca. Oczywiście, bardziej przydałby się Barcelonie, bo środek Realu jest napakowany jak PKS do Lichenia. Ciekawe ile sobie zażyczy Juve, bo jak więcej niż 40/50 to mogą mnie w d*** pocałować. :3 Oferują za Alexisa 14 mln, a kupują Morate za 20, jebani makaroniarze. h3h3h3

Dziś mecz z Granadą o 16.

Opublikowano

Zwycięstwo 3-1. Mathieu to jakaś pomyłka w tym klubie. Znakomicie dysponowany Ivan chyba został MVP. Świetne podania, dobry przegląd pola, asysta i gol. Suarez również bardzo ładny mecz. Neymar sobie odpocznie, bo ma już 5 żółtych kartek w sezonie, przyda mu się, bo zeszło z niego powietrze ostatnio. Messi 27 - Ronaldo 29.

Przed Realem ciężki mecz z Villarreal, mam nadzieję, że coś pokażą.

Opublikowano

I znów wszystko leży w rękach piłkarzy FCB. Gran Derbi Europa zbliża się nieubłaganie, jeszcze 20 dni to tego wspaniałego meczu. Podobno angielskie klubu interesują się Pedro.  W mojej opinii powinien zostać. Idealny zmiennik dla MSN, sympatyczny i rozumie grę Barcelony.

Opublikowano

Barca ogrywa 3-1 Villarreal i dopełnia formalności. 6-2 w dwumeczu i tym samym Barca przechodzi do finału Pucharu Króla, gdzie zagrają z Athleticiem Bilbao.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...