Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FC Barcelona

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tej chwil =/= w tym miesiącu. W tym roku Sergio Pique jest dużo lepszy niż Ramos. A jeżeli nawet to Styczeń dobiega końca, a Ramos po KMŚ gra kupę. KMŚ były miesiąc temu, czyli i tak wychodzi na moje. No chyba, że w tej chwili dla Ciebie to od El Clasico.

Barcelona obecnie gra świetnie, a potwierdzi to w jutrzejszym rewanżu z Atletico. Valencia odpadła z Copa del Rey, więc po jutrzejszym meczu nieformalnie można powiedzieć, że Barca wygrała Puchar Króla. Na ten moment City nie stanowi dla nas żadnego zagrożenia, a w 1/4 chciałbym trafić na Bayern/Real. 

Neymar to kocur, powtórzę jeszcze raz. Gra świetnie, rozumie się z Messim. Do tego dojdzie Suarez, który moim zdaniem odpali na wiosnę. 

Xavi obchodził wczoraj swe 35 urodziny. #Xavi35

1897813_846323648846502_3522943977318246

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znowu Torres w 1min strzela xD Ciekawe czy strzeli w 46min. 

Torres ładnie gra, pokazał to w meczu Real - Atletico.

Do przerwy 3:2 dla Barcelony (Neymar, Neymar, Miranda (sam))

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Torres ładnie gra, pokazał to w meczu Real - Atletico.

Do przerwy 3:2 dla Barcelony (Neymar, Neymar, Miranda (sam))

Torres ma farta, z Realem bramki wypracował mu Griezmann. Nadal nie wiem za co czerwoną kartkę dostał Gabi ale może po meczu się dowiem :D.

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Właśnie ja też jestem ciekaw. Komentatorzy coś mówili o jakiejś kłótni jak schodzili do szatni.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Nie będę się rozpisywał, bo nie ma po co. Ważne, że po raz trzeci zwierzęta z Atletico zostały skarcone. Barca już w 97% wygrała Puchar Króla.

Opublikowano

piłkarze Atletico sami sobie zapewnili porażkę :c gdyby nie samobój Mirandy myślę że mecz zakończyłby się inaczej :)

Messi zaprzepaścił dogodną sytuacje na gola widać że to nie ten Messi sprzed kilku lat. Obecnie to Leo tak jakby zastępuje Xaviego i Inieste bo to on rozgrywa, asystuje itd..

Barca po ściągnięciu zakazu transferowego będzie musiała troche zaszaleć na rynku bo w składzie ewidentnie są braki.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

I tak i nie. Obecnie Barca ma dobry skład, ale może być jeszcze lepiej gdy odpali Ivan i Suarez, a to jest tylko kwestią czasu. Poważniejsze zmiany potrzebne są tylko na prawej obronie. 

W końcu w połowie sezonu można określić podstawową 11 Barcelony i można powiedzieć jedno - jest dobra. Jak Ivan i Suarez wrócą do formy to będzie perfekcyjnie! :)

Szefuncio z Pique tworzą dobrą parę obrońców, ale wczoraj był groszy dzień Masche. 

Neymar jak zwykle świetnie. 25 meczy 21 goli. Przy golu na 3-2 raczej była ręka, ale co potem zrobił El Ferrari. Identycznie jak podczas remontady z Milanem na Camp Nou.

https://www.youtube.com/watch?v=WW4fkFSbSY4

A według mnie stary Messi wrócił. Nie jest to to samo co w sezonach 2008-2012, ale teraz nabrał mnóstwo doświadczenia, gra z głową, widzi więcej rozwiązań. Jest na najlepszej drodze po 5 ZP, a Neymar jak tak dalej pójdzie zagości w top3.

Enrique bardzo przytomnie się zachował ściągając Neymara. Atleti odjebała szajba, Messi kilka pod koniec był skrobany. 

16315_774016389312872_850277011156978244

W ciągu miesiąca 3 razy ograć mistrza Hiszpanii. ;) 3:1, 1-0, 3-2.

Opublikowano

Gdy przychodził do klubu w '93 r., już w pierwszym sezonie zdobył mistrzostwo Ligi oraz stał się Królem Strzelców z 30 bramkami w 33 meczach. Najważniejszym osiągnięciem w jego karierze jest jednak mecz z Realem Madryt na Camp Nou, który zakończył się wynikiem 5-0 dla Katalończyków. On zdobył wówczas hattricka. O kim mowa? O Romário! Brazylijczyk obchodzi dziś 49. urodziny. ¡Felicidades!

10422978_1409159046045525_83526489806992

Opublikowano

Dzisiaj Barcelone czeka ciężki mecz z Villarrealem. Myślę, że to może być najciekawszy mecz tej kolejki La Liga. 

Opublikowano

Jeżeli Xavi dzisiaj zagra będzie to jego 1000 występ w karierze... El Maestro!

Opublikowano

Prawdopodobnie tak będzie wyglądała podstawowa jednastka Barcelony na mecz z Villarreal:

Bravo, Jordi Alba, Piqué, Mascherano, Alves, Busquets, Rafinha, Iniesta, Suárez, Neymar, Messi.

Ciekawe czy Messi coś strzeli i zmniejszy dystans do Ronaldo w klasyfikacji strzelców. 

Opublikowano

Barca wygrała 3:2, żółta łódź podwodna to naprawdę solidna drużyna i moim zdaniem jedna z głównych  do wygrania LE.

Ja tam wierzę w Legie xD.

Mecz był bardzo dobry, momentami Villarreal nawet przeważał. 

Opublikowano

10523991_1307622149277998_52989002523433

Potwierdzenie mych słów. Do nich dołączy Suarez i dopełni się dzieło zniszczenia w Europie. c(-:

Opublikowano

Już 8 lutego Barcelonę czeka ciężki mecz z Bilbao, ciekawe ile bramek w tym meczu strzeli Messi. 

Opublikowano

Bilbao to nie ta sama drużyna co sezon temu. Trzeba uważać na Aduriza, bo on jest nie bezpieczny. 

Opublikowano

Ciekawe jaką kare zapłaci Barcelona za te nieprawidłowości przy transferze Neymara. Dzisiaj wyszła informacja, że kosztował 95mln. 

Opublikowano

Ciekawe jaką kare zapłaci Barcelona za te nieprawidłowości przy transferze Neymara. Dzisiaj wyszła informacja, że kosztował 95mln. 

Wart tego, bardziej medialny niż Bale, a obecnie przykrywa go majtkami, które reklamował podczas meczu.

Co nie zmienia faktu, że  jestem zły na ten cyrk.

Opublikowano

Wart tego, bardziej medialny niż Bale, a obecnie przykrywa go majtkami, które reklamował podczas meczu.

Co nie zmienia faktu, że  jestem zły na ten cyrk.

Bale może wróci do formy, ale teraz gra strasznie i nie ma co go porównywać do Neymara. Jednak, oszustwo podatkowe to przestępstwo i Barcelona powinno zostać za to ukarana. 

Opublikowano

Bale może wróci do formy, ale teraz gra strasznie i nie ma co go porównywać do Neymara. Jednak, oszustwo podatkowe to przestępstwo i Barcelona powinno zostać za to ukarana. 

Nie mówię, że nie. Nawet chcę kary. Neymar jest dobry, ładuje bramy jak na zawołanie i wsadza bandę Rossela za kraty. c(-:

Oglądałem mecz Chelsea-City i Obywatele nie grają jakoś porywająco, a w obronie jest jeszcze gorzej. Mecze za równo 2 tygodnie, jestem spokojny o wynik. Obecnie Barca to taki walec jakim był Real na jesieni, do KMŚ.

Opublikowano

Nie mówię, że nie. Nawet chcę kary. Neymar jest dobry, ładuje bramy jak na zawołanie i wsadza bandę Rossela za kraty. c(-:

Oglądałem mecz Chelsea-City i Obywatele nie grają jakoś porywająco, a w obronie jest jeszcze gorzej. Mecze za równo 2 tygodnie, jestem spokojny o wynik. Obecnie Barca to taki walec jakim był Real na jesieni, do KMŚ.

Trzeba zauważyć, że w City brakowało ich najlepszego zawodnika czyli Yaya Toure. Jak on wróci to gra City może się znacząco polepszyć. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...