Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FC Barcelona

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To, że sam odejdzie jest bardzo wątpliwe, bo wiadomo hajs musi się zgadzać.Moim zdaniem powinien ogłosić o przyśpieszonych wyborach prezydenckich i dymisja LE, a do końca sezonu drużynę niech poprowadzi Messi, a co tam :P

Według mnie Puyol by się bardziej nadawał na trenera "zapchaj dziurę". Messi nie ma zdolności przywódczych, no ale niestety. Carles odszedł. :/

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekawe czy Messi faktycznie opuści Barcelone. Podobno sam zaczął już obserwować profil Chelsea na Instagramie. :)

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Ciekawe czy Messi faktycznie opuści Barcelone. Podobno sam zaczął już obserwować profil Chelsea na Instagramie. :)

Ja obserwuję całą Barcelonę, Messiego, wszystkich -> kiedy transfer?  B)

Opublikowano

Barcelona poleciała jak domino..

Już po odejściu Guardioli coś było nie tak..

Jedyny ratunek dla nich to sprzedać Messiego do Chelsea za 200 mln i kupić nowy skład :)

Neymar itp mogą zostać ale na środek niech wezmą Koke lub Reusa.

Za bardzo uzaleznilili się wszyscy od Messiego ciągle gre opierają na nim a potem gdy Messi nie bierze udziału w meczu na boisku panuje chaos..

Nie wiem po co trzymają w klubie Xaviego... wiem że legenda itp ale on nic nie daje drużynie więc jest niepotrzebny!

Niech kończy kariere albo idzie do MLS zarobić money.

Kilka lat temu FC Barcelona była najbardziej zgraną drużyną świata. Co się stanęło? :) otóż zarząd Barcy to banda debili :)

Co chciali pokazać kupując tego durnia Suareza? To że umieją wywalić 80 mln w błoto? Brawo udało się.

To było wiadome że Suarez nie będzie pasował do Barcy.

Chcą sprzedać Munir Haddidi do Arsenalu? Po co? mało kasy mają? Przecież Munir to wychowanek klubu i wystarczy go doszlifować aby zrobić z niego maszyne do zdobywania bramek.

Katalonia przez lata bazowała na swoich wychowankach a teraz traktują ich jak maszyne do robienia kasy..

Krótko mówiąc przez ostatnie lata w Barcelonie nie było dobrze i są na najlepszej drodze do upadku, nie RENESANSU :)

Dawny blask FC Barcelony moze przywrócić tylko 1 człowiek. Tak, Jose Mourinho to jedyna osoba która może odbudować tą drużyne. Stety niestety ale on przez najbliższe lata nie odejdzie z Chelsea więc R.I.P.

Dajcie nam Messiego do Chelsea to zobaczycie jak Chelsea będzie robiła rozpierdol na całej lini frontu w każdym turnieju z każdą drużyną :D

Courtois

Ivanovic - Zouma - Varane - Azpilicueta

Matić - Fabregas

Messi - Oscar/Pogba - Hazard

Diego Costa

Tyle w temacie, Invincible

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Barcelona poleciała jak domino..

Już po odejściu Guardioli coś było nie tak..

Jedyny ratunek dla nich to sprzedać Messiego do Chelsea za 200 mln i kupić nowy skład :)

Neymar itp mogą zostać ale na środek niech wezmą Koke lub Reusa.

Za bardzo uzaleznilili się wszyscy od Messiego ciągle gre opierają na nim a potem gdy Messi nie bierze udziału w meczu na boisku panuje chaos..

Nie wiem po co trzymają w klubie Xaviego... wiem że legenda itp ale on nic nie daje drużynie więc jest niepotrzebny!

Niech kończy kariere albo idzie do MLS zarobić money.

Kilka lat temu FC Barcelona była najbardziej zgraną drużyną świata. Co się stanęło? :) otóż zarząd Barcy to banda debili :)

Co chciali pokazać kupując tego durnia Suareza? To że umieją wywalić 80 mln w błoto? Brawo udało się.

To było wiadome że Suarez nie będzie pasował do Barcy.

Chcą sprzedać Munir Haddidi do Arsenalu? Po co? mało kasy mają? Przecież Munir to wychowanek klubu i wystarczy go doszlifować aby zrobić z niego maszyne do zdobywania bramek.

Katalonia przez lata bazowała na swoich wychowankach a teraz traktują ich jak maszyne do robienia kasy..

Krótko mówiąc przez ostatnie lata w Barcelonie nie było dobrze i są na najlepszej drodze do upadku, nie RENESANSU :)

Dawny blask FC Barcelony moze przywrócić tylko 1 człowiek. Tak, Jose Mourinho to jedyna osoba która może odbudować tą drużyne. Stety niestety ale on przez najbliższe lata nie odejdzie z Chelsea więc R.I.P.

Dajcie nam Messiego do Chelsea to zobaczycie jak Chelsea będzie robiła rozpierdol na całej lini frontu w każdym turnieju z każdą drużyną :D

Courtois

Ivanovic - Zouma - Varane - Azpilicueta

Matić - Fabregas

Messi - Oscar/Pogba - Hazard

Diego Costa

Tyle w temacie, Invincible

Mou pewnie po zakończeniu sezonu odejdzie, bo Chelsea w tym sezonie nic nie wygra :P

805491408806070489277.png

Opublikowano
Jak poinformowano w „El Partido de las 12” w rozgłośni COPE, kataloński klub postawił ultimatum trenerowi pierwszej drużyny.

Jak poinformowano, jeśli podopieczni Luisa Enrique nie wygrają i nie zaprezentują się dobrze w najbliższych meczach z Elche (Puchar Króla) i Atlético (liga), asturyjski trener może pójść śladami Andoniego Zubizarrety i pożegnać się ze stanowiskiem.

W programie podano, że Luis Enrique został poproszony o poprawienie relacji z piłkarzami. Ponadto jeden z najważniejszych graczy w szatni miał powiedzieć, że jest on najgorszym trenerem, z jakim pracował.

W ostatnich godzinach głośno jest o konflikcie Luisa Enrique z Leo Messim, jednak Argentyńczyk nie jest jedynym przeciwnikiem trenera. Hiszpańscy dziennikarze twierdzą, że jego odejścia chce cała drużyna.

Źle z Enrique na ławce od pewnego czasu miał się czuć również Carles Puyol. Były kapitan myślał o odejściu jeszcze przed zwolnieniem Zubizarrety, jednak zarząd poprosił go, by nie ogłaszał przed świętami swojego odejścia. Teraz Puyol ma udać się do Nowego Jorku, gdzie będzie szlifował język angielski. Jego celem jest powrót do Barcelony z jeszcze większymi umiejętnościami.

Podczas tradycyjnej wizyty w szpitalu, prezydent Bartomeu miał powiedzieć, że nie wie, co robi Enrique. „Oszalał”, stwierdził.

Rozgłośnia informuje, że w środę członkowie zarządu poproszą prezydenta o zwołanie wcześniejszych wyborów.

W Barcelonie się dzieje xD

320551442138510845087.png
Opublikowano

[RAC1] Messi has been in contact with Chelsea. 

Oni (RAC1) prawie nigdy się nie mylą, o transferze Suareza wiedzieli pierwsi. Powiem tyle: 250 milionów (bo tyle wynosi klauzula) to nie jest mało. Jeżeli Messi chce odejść to ja go trzymać nie będę. Przeżyłem mojego idola numer jeden to przeżyje i jego, ale najważniejsze jest dobro klubu. Jeżeli Neymar i Suarez mają się w ten sposób odblokować... Chciałbym znów zobaczyć Suareza z Liverpoolu i Neymara z Brazylii. 

Co do Xaviego. Cóż pewna epoka się skończyła, wiadome było, że on i Iniesta wiecznie młodzi nie będą. Moim zdaniem Xavi powinien odejść (jeżeli odejdzie to na pewno nie do MLS tylko do Egiptu), a Iniesta póki co ma 30 lat i gra piach. Posadziłbym go na ławce i niech tam szuka formy. 

Suarez gra dobrze, tylko wciąż szuka formy. Co on ma zrobić bez kreatywnych pomocników? Suarez to nie ta półka co Messi, że przejdzie 3/4 boiska... Sam nic nie zdziała. Poza tym teraz patrzy się na niego przez pryzmat gry w l'poolu. Tam miał sezon życia, dla takich graczy on zdarza się raz w życiu. Nie mówię o Messim i Cristiano, bo to jest zupełnie inny poziom.

The Special Five nigdy nie powinien zostać trenerem Barcelony. Między innymi przez te jego chore akcje i przez to co zrobił Tito. Do tego człowieka nie mam szacunku.

Opublikowano

[RAC1] Messi has been in contact with Chelsea. 

Oni (RAC1) prawie nigdy się nie mylą, o transferze Suareza wiedzieli pierwsi. Powiem tyle: 250 milionów (bo tyle wynosi klauzula) to nie jest mało. Jeżeli Messi chce odejść to ja go trzymać nie będę. Przeżyłem mojego idola numer jeden to przeżyje i jego, ale najważniejsze jest dobro klubu. Jeżeli Neymar i Suarez mają się w ten sposób odblokować... Chciałbym znów zobaczyć Suareza z Liverpoolu i Neymara z Brazylii. 

Co do Xaviego. Cóż pewna epoka się skończyła, wiadome było, że on i Iniesta wiecznie młodzi nie będą. Moim zdaniem Xavi powinien odejść (jeżeli odejdzie to na pewno nie do MLS tylko do Egiptu), a Iniesta póki co ma 30 lat i gra piach. Posadziłbym go na ławce i niech tam szuka formy. 

Suarez gra dobrze, tylko wciąż szuka formy. Co on ma zrobić bez kreatywnych pomocników? Suarez to nie ta półka co Messi, że przejdzie 3/4 boiska... Sam nic nie zdziała. Poza tym teraz patrzy się na niego przez pryzmat gry w l'poolu. Tam miał sezon życia, dla takich graczy on zdarza się raz w życiu. Nie mówię o Messim i Cristiano, bo to jest zupełnie inny poziom.

The Special Five nigdy nie powinien zostać trenerem Barcelony. Między innymi przez te jego chore akcje i przez to co zrobił Tito. Do tego człowieka nie mam szacunku.

To jest niemożliwe by Messi odszedł z Barcelony, a na pewno nie do Chelsea -.-

Opublikowano

To jest niemożliwe by Messi odszedł z Barcelony, a na pewno nie do Chelsea -.-

Wiem, że nie. :) Tylko pisałem, że jak chce odejść to niech idzie.

Opublikowano

Wiem, że nie. :) Tylko pisałem, że jak chce odejść to niech idzie.

Moim zdaniem zaczął obserwować na insta profil The Blues, bo chce wywrzeć presję na obecnym zarządzie ;]

Heheh.. widzieliście to?

Opublikowano

Moim zdaniem zaczął obserwować na insta profil The Blues, bo chce wywrzeć presję na obecnym zarządzie ;]

Nie wiadomo. Zaczął również obserwować CR7 i Real, więc ten following nic nie znaczy.

Opublikowano

Ciekawe jak Barcelona poradzi sobie z Elche a potem z Atletico :). Atletico, po meczu z Realem może być zmęczone, więc stawiam, że w tym meczy Barca wywiezie 3 pkt.

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Leo Messi w Chelsea mógłby się poczuć jak nowonarodzony.

Każdy dobrze wie że Messi robi co chce i w Barcelonie boją się złego słowa o nim powiedzieć :)

Krótko mówiac Messi w Barcelonie czuje się jak król i władca :D

Leo w Chelsea byłby jedynie supergwiazdą, ale cała drużyna byłaby i jest jak rodzina.

Fabregas, Costa i Luiz momentalnie zostali członkami rodziny i żyją jak u siebie w domu.

Jose Mourinho nie tylko kreuje gre swojej drużyny ale także mentalność zespołu.

Nie jest tajemnicą że Romek Abramovich "pragnie" Messiego w Chelsea.

Jeśli Messi powie "TAK" to Barcelona zarobi 250 mln a Messi rekordowe zarobki.

... oraz trofea których Barcelona mu już nie da :)

Chyba po tygodniu ze sprzedaży koszulek połowa Messiego by się zwróciła :D

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

25 oficjalnych meczy, 25 razy różny skład. Jesus, byle do maja.

Opublikowano

Niestety, ale w tym roku znowu zasłużenie złotą piłkę dostanie Cristiano Ronaldo. Mam nadzieje że za rok Messi dostanie ZP ;)

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Oficjalnie: Po zakończeniu sezonu Josep Maria Bartomeu poda się do dymisji i równo z końcem sezonu rozpoczną się nowe wybory!!! Szkoda tylko, że jest ten zakaz, ale... Wszystko się dobrze układa. A kto to zapoczątkował? Lord David Moyes!

Opublikowano

Miejmy nadzieje że Barcelona zatrudni teraz ogarniętego trenera z pomysłem na gre ;-)

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

@Immoral

Simeone gdyby miał odejść z Atletico to na 100% nie zostanie w Hiszpanii.

Pewnie wybierze kierunek BPL lub Serie A

Stawiam że posade trenera wezmie Wenger lub Klopp ewentualnie powrót Guardioli (małe szanse)

Możliwe też że Blanc z P$G lub Pellegrini z City

Każdy z wyżej wymienionych trenerów to czołówka.

Oczywiście na czele NIEPODWAŻALNIE stoi The Special One <3

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Wenger czołówka? Klopp nie przejdzie, a nawet bym go nie chciał. Potrzebny trener, który ma pomysł na grę, a nie nazwisko. 

Póki co najlepszymi trenerami świata są Simeone z Ancelottim. 

Opublikowano

@Immoral

Simeone gdyby miał odejść z Atletico to na 100% nie zostanie w Hiszpanii.

Pewnie wybierze kierunek BPL lub Serie A

Stawiam że posade trenera wezmie Wenger lub Klopp ewentualnie powrót Guardioli (małe szanse)

Możliwe też że Blanc z P$G lub Pellegrini z City

Każdy z wyżej wymienionych trenerów to czołówka.

Oczywiście na czele NIEPODWAŻALNIE stoi The Special One <3

Pierwszy raz się z Tobą zgodzę, bardzo prawdopodobne jest to, że Simeone przejdzie do Manchesteru City, a Pellegrini do Barcy. Co do najlepszego trenera to zdecydowanie Guardiola.

Opublikowano

Ciekawe jaki pierwszy skład wypuści Enrique. Ja bym wystawił pół rezerwy z Messim, który by tylko sobie "dreptał" aby nie zajechać podstawy, bo 11/01 gramy bardzo ciężki mecz z Atletico, w którym trzeba zagrać na 120%.

TerStegen - Montoya - Bartra - Mascherano - Adriano - Busquets - Rafinha - Iniesta - Sandro - Messi - Pedro.

Enrique będzie taktycznym debilem jak po kilku miesiącach bez gry wystawi Marca na City. To będzie samobójstwo. Ter Stegen musi grać w takich meczach, w tym i rewanżowym. Potem w ostatnim spotkaniu ligowym przed ligą mistrzów również powinien zagrać.

Opublikowano

Ciekawe jaki pierwszy skład wypuści Enrique. Ja bym wystawił pół rezerwy z Messim, który by tylko sobie "dreptał" aby nie zajechać podstawy, bo 11/01 gramy bardzo ciężki mecz z Atletico, w którym trzeba zagrać na 120%.

TerStegen - Montoya - Bartra - Mascherano - Adriano - Busquets - Rafinha - Iniesta - Sandro - Messi - Pedro.

Enrique będzie taktycznym debilem jak po kilku miesiącach bez gry wystawi Marca na City. To będzie samobójstwo. Ter Stegen musi grać w takich meczach, w tym i rewanżowym. Potem w ostatnim spotkaniu ligowym przed ligą mistrzów również powinien zagrać.

Busquets nie znalazł się w kadrze na mecz :P

Ja się pytam kierwa kiedy szansę na grę dostanie Adama Traore .... Munir zupełnie nieprzydatny do Barcy B powinien już dawno wylecieć -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...