Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FC Barcelona

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiecie może co z Reusem? Miał przejść do Barcelony lub Realu według doniesień.

Teraz chyba zostaje mu tylko ten drugi, chyba, że do gry dołączy Bayern.

Jeżeli przejdzie do Realu to będzie tułał się po ławkach rezerwowych. Każdy może go kupić, bo 25 mln € za takiego gracza. Najbliższe kierunki to: United, Bayern, Atletico.

Nie wiem czemu, ale widziałbym go we Włoszech. Minusem jest to, że jest strasznie kontuzjogenny. 

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Włochy to już za niska liga dla niego.

Aktualnie nie mam tam żadnych bardzo znanych graczy, uważanych za światowe gwiazdy.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Wiecie może co z Reusem? Miał przejść do Barcelony lub Realu według doniesień.

Teraz chyba zostaje mu tylko ten drugi, chyba, że do gry dołączy Bayern.

Reus kibicuje Barcelonie i wydaję mnie się, że zostanie na jeszcze jeden sezon w BVB, a później przejdzie do Nas :)

805491408806070489277.png

Opublikowano

[AS] Jeżeli Laporta wygra wybory (przedwczesne lub w 2016), to chce aby Pep wrócił na stanowisko dyrektora sportowego i Xaviego jako trenera Blaugrany. 

wow

Opublikowano

Lista powołanych: Ter Stegen, Bravo, Montoya, Piqué, Rakitić, Busquets, Xavi, Pedro, Iniesta, Suárez, Messi, Neymar, Rafinha, Mascherano, Jordi Alba, Dani Alves, Mathieu i Munir.

Bartra, Douglas i S.Roberto trybuny.

Opublikowano

Alves prawdopodobnie przedłuży swój kontakt.

Ciężka sprawa. Alves mecze gorsze przeplata z gorszymi, raz na ruski rok coś zagra dobrego. Dużym minusem jest to, że ściąga od nas wielką pensję. Z drugiej strony jak odejdzie Alves, a z nim Montoya to zostaniemy z Douglasem. Rozwiązaniem na to jest gra systemem 3-4-3, takim graliśmy w zwycięskim meczu z PSG 3:1. I nawet to działało, Bartra z Pique zagrali wyśmienicie, Pedro jak to Pedro biegał za trzech.

http://www.futhead.com/15/squads/15026520/

Tak by to mogło wyglądać, ewentualnie 3-5-2 z Messim na media puncie.

Opublikowano

Teraz to już go raczej nie wypuszczą do innego klubu, m.in. przez zakaz transferowy.

Z tego co wiem to zawodnicy mogą klub opuszczać. Zakaz polega na braku możliwości zakontraktowania nowych zawodników. ;-)

mogę się mylić, ale wątpie. xddd

Opublikowano

Z tego co wiem to zawodnicy mogą klub opuszczać. Zakaz polega na braku możliwości zakontraktowania nowych zawodników. ;-)

mogę się mylić, ale wątpie. xddd

Nie chodziło mi to.

Jak nie przedłużą kontraktu, to nie będą już mieli możliwości zakupienia zawodnika na jego miejsce.

Opublikowano

Nie chodziło mi to.

Jak nie przedłużą kontraktu, to nie będą już mieli możliwości zakupienia zawodnika na jego miejsce.

Faktycznie, ale i tak wychodzi na to samo, że dobrze będzie jeżeli zostanie, a lepiej jeżeli odejdzie. 

Alves mecze gorsze przeplata z gorszymi, raz na ruski rok coś zagra dobrego. Dużym minusem jest to, że ściąga od nas wielką pensję. Z drugiej strony jak odejdzie Alves, a z nim Montoya to zostaniemy z Douglasem. Rozwiązaniem na to jest gra systemem 3-4-3, takim graliśmy w zwycięskim meczu z PSG 3:1. I nawet to działało, Bartra z Pique zagrali wyśmienicie, Pedro jak to Pedro biegał za trzech.

http://www.futhead.com/15/squads/15026520/

Tak by to mogło wyglądać, ewentualnie 3-5-2 z Messim na media puncie.

Opublikowano

Faktycznie, ale i tak wychodzi na to samo, że dobrze będzie jeżeli zostanie, a lepiej jeżeli odejdzie. 

Brakuje Puyola :(

Szkoda, że już go nie ma w klubie.

Opublikowano

Brakuje Puyola :(

Szkoda, że już go nie ma w klubie.

Dobrze, że odszedł. Cały czas borykał się z problemami, a to łokieć, to kolano. Nie chcę aby na starość miał problemy (które i tak będzie miał).

Opublikowano

Kurde, nie wiem co powiedzieć. Luis Enrique to pomyłka na stanowisku trenera Barcelony. Co on sobie wyobraża wystawiając "perełkę" Munira? Pedro, rozumiem. Ostatnio gra lepiej niż Suarez, ale Munir? I co miał znaczyć wybór Montoi? Zabolało go serduszko w momencie kiedy było pewne, że Martin odejdzie? Transfer Mathieu to totalna klapa. Przy tych interwencjach w całym sezonie miał więcej farta niż rozumu. Obrońca mający 192 cm nie potrafi wygrać pojedynku główkowego z gościem o 12 cm od niego niższym. Idąc dalej. Za co do ch*ja pana grają Xavi i Iniesta? Podania Alves-Alba w kółko, a drugi pan piruecik i wycofanie do obrony. Uwielbiam ich, ale trzeba wiedzieć kiedy zejść ze sceny, a ten czas już nadszedł. Jestem rozczarowany tym co zobaczyłem, 14 dni czekania na taką patologie, to jest brak szacunku do kibiców.

I nie ma wymówek, że ciąży klątwa na Anoeta. RSSS jest do pokonania, ale nie przez taką drużynę jaką jest Barca, nie przez tą Barce, która prezentuje poziom średniaka la liga. W tym klubie trzeba wymienić wszystko, zaczynając od zarządu i trenera, a kończąc na obronie i pomocnikach.

Nerwy puściły...

PS. Niech ktoś zgadnie co powiedział Xavi w pomeczowym wywiadzie.

Opublikowano

Klękajcie narody, stało się! Klub rozwiązał kontrakt z Andonim Zubizarretą. W czwartek odbędzie się prezydenta Bartomeu!

Carles Puyol również kończy współpracę z Barceloną.

Opublikowano

Klękajcie narody, stało się! Klub rozwiązał kontrakt z Andonim Zubizarretą. W czwartek odbędzie się prezydenta Bartomeu!

Carles Puyol również kończy współpracę z Barceloną.

Teraz dyrektorkowi pozostanie już tylko praca komentatora sportowego w telewizji. xD

Opublikowano

Gorąco jak jest teraz to chyba dawno nie było. Zubizaretta odchodzi, Puyol odchodzi, konflikt Messiego z trenerem (nie potwierdzone)...

Opublikowano

Dzisiaj o 16:00 konferencja prasowa Bartomeu.Wybory w tym roku? :D

Jak ogłosi, że odejdzie to rok zaczniemy z wielkim przytupem. :P

Opublikowano

Jak ogłosi, że odejdzie to rok zaczniemy z wielkim przytupem. :P

To, że sam odejdzie jest bardzo wątpliwe, bo wiadomo hajs musi się zgadzać.Moim zdaniem powinien ogłosić o przyśpieszonych wyborach prezydenckich i dymisja LE, a do końca sezonu drużynę niech poprowadzi Messi, a co tam :P

805491408806070489277.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...