Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FC Barcelona

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Angielskie media donoszą, że brazylijski pomocnik Chelsea, David Luiz podpisał pięcioletni kontrakt z Barceloną. Duma Katalonii zapłaci za niego The Blues 25 milionów euro jeszcze przed mistrzostwami świata.

805491408806070489277.png

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

La gazetta dello Sport podaje,że Alexis przeszedł do Juventusu,

Jeśli to prawda, to moim zdaniem popełnili błąd... powinni go maksymalnie wypuścić na wypożyczenie, jest to świetny piłkarz, ale zarząd barcy to parodia.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Jeśli to prawda, to moim zdaniem popełnili błąd... powinni go maksymalnie wypuścić na wypożyczenie, jest to świetny piłkarz, ale zarząd barcy to parodia.

Zarząd chce wielkich zmian,więc pewnie Sanchez i Pedro odejdą chociaż tego pierwszego to naprawdę mi szkoda.

Opublikowano

Zarząd chce wielkich zmian,więc pewnie Sanchez i Pedro odejdą chociaż tego pierwszego to naprawdę mi szkoda.

Nie potrafią wykorzystać ich potencjału w pierwszej jedenastce, może nie ma dla nich miejsca...

może też dla samych zawodników lepiej, dla ich karier, aby się rozwijali dalej ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Oni w ogóle ostatnio dziwne rzeczy odwalają  :huh: Czytałem, że ma odejść Cesc, bo '' Gra słabo ''. Jak ma grać dobrze skoro Martino wystawiał go na '9'? On jest znakomitym następcą Xaviego, który nie będzie grał jeszcze następne 10 lat. Już spokojnie można go posadził na ławie, a dać pograć Fabregasowi. Poza tym sezon z 8 bramkami i 13 asystami nie jest taki najgorszy.

Mam wrażenie, że oni nie używają mózgu. Co zrobili z Thiago? Przecież ten chłopak będzie jednym z najlepszych ŚPO na świecie, jeżeli już nie jest.

https://www.youtube.com/watch?v=pZEtXuclS6s

Do zmian, które planują w ataku to szkoda mi się wypowiadać. Takich napastników jak Pedro czy Alexis nie wolno sprzedawać. Tello to samo. Rozumiem, że mało gra, ale po chuj go sprzedawać? Na wypożyczenie i zobaczymy jak się rozwinie. 

Baardzo głośno zrobiło się, że David Luiz przejdzie do Barcelony. Podobno w Chelsea nie podobała mu się gra na ŚPD. Jak dla mnie nieźle. Mogło być oczywiście lepiej, ale jest nieźle. Osobiście wolał bym Mangale, ale zobaczymy co Luiz pokaże na MŚ. 

O plotkach związanych z Hazardem i Courtoisem nie wspominam.  -.-

Opublikowano

Oni w ogóle ostatnio dziwne rzeczy odwalają  :huh: Czytałem, że ma odejść Cesc, bo '' Gra słabo ''. Jak ma grać dobrze skoro Martino wystawiał go na '9'? On jest znakomitym następcą Xaviego, który nie będzie grał jeszcze następne 10 lat. Już spokojnie można go posadził na ławie, a dać pograć Fabregasowi. Poza tym sezon z 8 bramkami i 13 asystami nie jest taki najgorszy.

Mam wrażenie, że oni nie używają mózgu. Co zrobili z Thiago? Przecież ten chłopak będzie jednym z najlepszych ŚPO na świecie, jeżeli już nie jest.

https://www.youtube.com/watch?v=pZEtXuclS6s

Do zmian, które planują w ataku to szkoda mi się wypowiadać. Takich napastników jak Pedro czy Alexis nie wolno sprzedawać. Tello to samo. Rozumiem, że mało gra, ale po chuj go sprzedawać? Na wypożyczenie i zobaczymy jak się rozwinie. 

Baardzo głośno zrobiło się, że David Luiz przejdzie do Barcelony. Podobno w Chelsea nie podobała mu się gra na ŚPD. Jak dla mnie nieźle. Mogło być oczywiście lepiej, ale jest nieźle. Osobiście wolał bym Mangale, ale zobaczymy co Luiz pokaże na MŚ. 

O plotkach związanych z Hazardem i Courtoisem nie wspominam.  -.-

Też wolałbym Mangele zamiast Davida Luiza,ale co poradzimy..

Co do Pedro/Sancheza/Tello to moim zdaniem tego pierwszego trzeba sprzedać najlepiej do PSG(są nim zainteresowani) Tello na wypożyczenie do jakiegoś angielskiego przeciętniaka,a Sanchez no nie wiem,bo wątpię by wygryzł z pierwszego składu Messiego/Neymara.Przede wszystkim potrzebujemy napastnika z prawdziwego zdarzenia,Edin Dzeko byłby dobrym kandydatem czy Pato.Fabregas to oczywiście do pomocy i rozgrywania piłki.

Opublikowano

Valladolid 1:1 Real

Oznacza to,że jeśli Barca wygra swoje ostatnie 2 mecze ( Elche i Atletico) to zostanie mistrzem Hiszpanii!

Jeśli w tej kolejce Atletico oraz Barcelona okażą się lepsi od swoich rywali to automatycznie Real Madryt traci jakiekolwiek szanse na zdobycie mistrzowskiego tytułu.

Ojjj....dzieje się w Hiszpanii.

egq3SFm.png

Opublikowano

Liczyliśmy na cud i właśnie ten nadszedł. Wygrać z Elche, w pucharze katalonii wystawić kompletne rezerwy, a na mecz z Atletico wrócą wypoczęci. Liga jest na wyciągnięcie ręki. Messi ma przed sobą ogromną szanse na złotego buta. Zrobił nie bywałą rzecz. W trakcie powrotu Leo, CR7 miał +/- 20 goli, a Messi 8. Mam nadzieję, że zamknie japę tym hejterom  ^_^

Visca el Barca!

Opublikowano

Liczyliśmy na cud i właśnie ten nadszedł. Wygrać z Elche, w pucharze katalonii wystawić kompletne rezerwy, a na mecz z Atletico wrócą wypoczęci. Liga jest na wyciągnięcie ręki. Messi ma przed sobą ogromną szanse na złotego buta. Zrobił nie bywałą rzecz. W trakcie powrotu Leo, CR7 miał +/- 20 goli, a Messi 8. Mam nadzieję, że zamknie japę tym hejterom  ^_^

Visca el Barca!

Teraz Barca ma największe szansę na zwycięstwo w lidze,bo z Atletico grają u siebie.Martino pewnie będzie chciał się pożegnać wygrywając PD.

Opublikowano

Akurat ja wolę Luiza, gdyż jest doświadczony, a Mangala gra znakomicie głową jednak jak się patrzy na mecze to często błędy popełnia.

Jak ktoś chce zagrać w Metina na TBD - pisać.

Opublikowano

55814_1399667124.jpg

Carles Puyol pożegna się z Barceloną 15 maja. Tarzan kończy karierę piłkarską. 

Wspaniały człowiek, szkoda, że kończy  :(

Gracies Puyol!

Opublikowano

luiz wiadomo b dobry obronca na pewno się przyda :) szkoda Alexisa. Tak naprawdę to tylko Atletico zasługuje na tytuł mistrzowski w tym sezonie ( jednak nie pogniewałbym się gdyby zdobyła go BARCA )

Opublikowano

Anders Iniesta obchodzi dziś swoje 30 urodziny.  :rolleyes:

Opublikowano

Dokładnie 112 lat temu rozegrało się pierwsze El Clasico, które wygrała Barcelona 3-1  ;)

VeB!

Opublikowano

No to dzisiaj najważniejszy meczyk w tym sezonie obyśmy zwycieżyli w tym arcyważnym starciu,choć za pewne będzie bardzo ciężko.

Co do następnego sezonu to pewne jest to,że Luis Enrique zostanie trenerem Barcy,a Ter Stegen bramkarzem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...