Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FC Barcelona

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie warto mu odpisywać, poważnie. Strata czasu

Wiem, ale po prostu... Uwielbiam kontratakować takich jak on  ^_^

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No cóż... Zdarzają się i takie mecze  :unsure: Bardzo słaby sezon. Pokonywać takie zespoły jak Man City i Real, a dostawać od ogórków :huh:

Visca el Barcelona! 

Opublikowano

Mówi to fan klubu bez tradycji. Przyszedł milioner, nakupował piłkarzy i jazda! Widać, że gówno wiesz, bo Chelsea też miała zakaz i jej zdjęli :O Ciekawe, prawda?

A co Chelsea wygrała w tym sezonie? :rolleyes:

Bez tradycji? - Hahaha.. dobry gosciu, prawie tak dobry jak Boruc w dryblingu :)

Co Chelsea zdobyła w tym sezonie? - Wszystko co było możliwe, w tym:

- Puchar Polski (po rzutach karnych z Zagłębiem Lublin)

- Mistrzostwo Ekstraklasy

- Mistrzostwo Premier League

- Mistrzostwo Bundesligi

- Lige Mistrzów i Lige Europy w tym samym sezonie :)

- Grand Prix Francji

- Maraton

- i wiele wiele innych...

Barca gdzie sam Leo Messi jest 10x wiecej warty niż cały skład Getafe FC

Ledwie strzela bramke, a rywale przez cały mecz kontrolują mecz :D

Wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd !!

O co będziecie grać w kolejnym sezonie ?

O utrzymanie w lidze ? :D

Barca ciągle gra z takimi samymi piłkarzami teraz każdy się wypalił (w tym Messi) i gowno ugracie :)

Farta mieliscie że w poprzednim meczu były dwa samoboje bo byslie przejebali # norma.

Neymar ma w bicku tyle co Pudzian :)

Teraz będziecie mieli za trenera jakiegoś leszcza z Celty :D

Bez Guardioli Barca jest niczym.

Cała Barca to wielkie DNO !!! :)

Chelsea najlepsza

*Każdy hejt motywuje mnie do dalszego komentowania :)

Wstyd i żenada.

Tak mówi Twoja mama jak opowiada o Tobie :)

38062575824272778262.png

www.mpcforum.pl/topic/1213885-dissremover-vs-nou-tube/#entry10374942
[DISS] Nou Tube vs Remover
Opublikowano

Taka polewka z Ciebie idzie  ^_^ Udany jesteś  xD

Barcelona skupia się na wychowankach. To co La Masia zrobiła by z młodzieżówką Chelsea nie można by było nazwać pogromem  :)

Opublikowano

FC Barcelona jest coraz bliżej pozyskania piłkarza Fiorentiny Juana Cuadrado. Jak podaje kataloński dziennik "El Mundo Deportivo" klub z Camp Nou zawarł już porozumienie z samym zawodnikiem i teraz prowadzi negocjacje z "Violą".

To już jest raczej przesądzone,że po tym nieudanym sezonie Martino odejdzie.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Taka polewka z Ciebie idzie  ^_^ Udany jesteś  xD

Barcelona skupia się na wychowankach. To co La Masia zrobiła by z młodzieżówką Chelsea nie można by było nazwać pogromem  :)

Tak się skupia, że musi teraz pół składu wymienić, bo nie ma kto ciągnąć drużyny, a taka generacja wychowanków xavi - iniesta - messi trafia się raz na kilkanaście/dziesiąt lat. xD

Opublikowano

Tak się skupia, że musi teraz pół składu wymienić, bo nie ma kto ciągnąć drużyny, a taka generacja wychowanków xavi - iniesta - messi trafia się raz na kilkanaście/dziesiąt lat. xD

Jakie pół składu  :huh: Raptem trzy transfery : Ter Stegen, ŚO i najprawdopodobniej Cuadrado na PO. 

W szkółce jest mnóstwo talentów i znakomitych piłkarzy, którzy nie długo wejdą do pierwszego składu. 

Opublikowano

Jestem za barca ;)

Dziecko...

Dlaczego jesteś za Barcą ?

Dlatego że Ronaldinho wypromował ten klub?

Czy dlatego że Messi uważany za najlepszego piłkarza świata gra w tym klubie ?

Chłopcze.. nie znasz nawet histori tego klubu.. co więcej.. nie jesteś w stanie wymienić podstawowego składu Barcelony..

Wielki fan.. zresztą 40% fanów Barcy nie zna histori i składu klubu :)

38062575824272778262.png

Opublikowano

Dziecko...

Dlaczego jesteś za Barcą ?

Dlatego że Ronaldinho wypromował ten klub?

Czy dlatego że Messi uważany za najlepszego piłkarza świata gra w tym klubie ?

Chłopcze.. nie znasz nawet histori tego klubu.. co więcej.. nie jesteś w stanie wymienić podstawowego składu Barcelony..

Wielki fan.. zresztą 40% fanów Barcy nie zna histori i składu klubu :)

Historia Chelsea: ROMAN ABRAMOVICH.

żeby warna nie było to Barca zremisowała wczoraj i traci szanse na mistrza

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Jakie pół składu  :huh: Raptem trzy transfery : Ter Stegen, ŚO i najprawdopodobniej Cuadrado na PO. 

W szkółce jest mnóstwo talentów i znakomitych piłkarzy, którzy nie długo wejdą do pierwszego składu. 

Pomocnik, środkowy napastnik, bramkarz, rezerwowy bramkarz (w przypadku odejścia Valdesa) + prawy obrońca.

Opublikowano

Pomocnik, środkowy napastnik, bramkarz, rezerwowy bramkarz (w przypadku odejścia Valdesa) + prawy obrońca.

Zgodzę się tylko do prawego obrońcy no i może napastnika,reszta wyssana z palca.

- Bramkarza już mamy (Ter Stegen)

- Rezerwowy gk - Masip z Barcy B

- Potrzebujemy dwóch środkowych obrońców

- Pomoc mamy dobrą z wypożyczenia wróci Rafinha no i w składzie znajdują się tacy zawodnicy jak: Fabregas,Iniesta czy Xavi.

Opublikowano

@UP

Fabregasa w letnim oknie wam wykupią podobno Man UTD ma na niego chrapke.

38062575824272778262.png

Opublikowano

Czyli tak jak napisałem. ŚO, PO i GK. 

Podobno Hazard zaoferował swoje usługi w Barcelonie!

Jak poinformowało dziś Mundo Deportivo, Eden Hazard jest gotowy odejść z Chelsea. Belg rzekomo zaoferował swoje usługi FC Barcelonie za pośrednictwem Courtois.

Może się wydawać, że wszystko zapoczątkowała krytyka stylu gry Chelsea po porażce z Atlético w Lidze Mistrzów i późniejsza reakcja José Mourinho, jednak faktem jest, że Eden Hazard myśli o transferze od dłuższego czasu. Styl gry preferowany przez portugalskiego szkoleniowca nie podoba mu się już od dawna. Belg nie jest zadowolony z tego, czego wymaga od niego trener i dlatego źle czuje się w Chelsea. Z tego powodu za pośrednictwem przyjaciela przekazał Barcelonie wiadomość: „Jeśli mnie chcecie, jestem gotowy przejść do was". Możliwe, że Barça nie jest jedynym odbiorcą tego przekazu.

Napastnik znalazł się właściwie w sytuacji bez wyjścia i pragnie poszukać nowych horyzontów, środowiska, w którym jego kreatywny, ofensywny, kombinacyjny futbol będzie mógł błyszczeć. Dlatego, jak twierdzi MD, już kilka miesięcy temu zaoferował się Barcelonie. Rzekomo pośrednikiem był inny piłkarz, o którym mówi się w kontekście transferu do Barçy, Thibaut Courtois.  To on miał przekazać katalońskiemu klubowi wiadomość o gotowości swojego rodaka do transferu. Jeśli tylko zespół ze stolicy Katalonii będzie zainteresowany, Hazard jest gotowy naciskać na Chelsea, by doprowadzić do operacji.

23-letni Eden Hazard to ofensywny pomocnik, który operuje głównie na lewym skrzydle. Trafił do Chelsea latem 2012 roku z Lille za 32 miliony euro. Do tej pory był pewnym punktem londyńskiej ekipy, stanowi również o sile reprezentacji Belgii.

Opublikowano

Nic nie jest jeszcze stracone.Real Madryt gra dwa następne mecze na wyjeździe i wydaje mnie się,że z Celta mogą stracić punkty.

Barcelona z Elche powinna sobie spokojnie poradzić to samo Atletico z Malaga.Jeden z najciekawszych sezonów od lat :D

Opublikowano

Ta, Mourinho puszcza Hazarda do Barcelony. Pewnie wymysł po tym, jak Hazard powiedział, że nie potrafią grać piłką. Ah, te szmatławce. Gdzie miałby grać? Neymar transfer do basenu? xD

Opublikowano

Neymar transfer do basenu? xD

Pewnie tam gdzie Ronaldo, Pepe, Gareth, DiMaria i Benzema, baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  xD

#hipokryta

Opublikowano

Pewnie tam gdzie Ronaldo, Pepe, Gareth, DiMaria i Benzema, baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  xD

#hipokryta

Częstotliwość symulek/mecz niech mi pan Stanowski poda.

Opublikowano

Częstotliwość symulek/mecz niech mi pan Stanowski poda.

Nie jestem żaden Stankowski. Nie znam gościa, ale po twoich debilnych postach wie o piłce nożnej tyle co i Ty. 

Ronaldo? Bardzo często. Widzi, że mu piłka ucieka to się kładzie i chce wykonać rzut wolny. Rozszerza nogi jak by miał 5m bolca w dupie i próbuje strzelić gola. Czasem wychodzi, czasem nie.

Pepe? Kiedy czuje zagrożenie utraty punktu, albo i częściej

Benzema : w meczu z Bilbao, dalej nie wiem

Najszybszy człowiek świata : W Tottenhamie miał fajne zagrania.

Opublikowano

Nie jestem żaden Stankowski. Nie znam gościa, ale po twoich debilnych postach wie o piłce nożnej tyle co i Ty. 

Ronaldo? Bardzo często. Widzi, że mu piłka ucieka to się kładzie i chce wykonać rzut wolny. Rozszerza nogi jak by miał 5m bolca w dupie i próbuje strzelić gola. Czasem wychodzi, czasem nie.

Pepe? Kiedy czuje zagrożenie utraty punktu, albo i częściej

Benzema : w meczu z Bilbao, dalej nie wiem

Najszybszy człowiek świata : W Tottenhamie miał fajne zagrania.

Stanowski? No, to taki jak Ty właśnie. :D

Rozszerza nogi jak by miał 5m bolca w dupie i próbuje strzelić gola

Co? Nawet nie komentuje. Pepe? Ostatnia pamiętna symulka z Elche bodajże. Benzema? Pokaż mi symulkę mecze w Bilbao. Tottenham? Kiedy to było? Liczy się to co jest teraz, a w każdym meczu w którym Neymar gra więcej wnosi symulacjami dla zespołu niż swoją grą.

Opublikowano

5:37 zaczyna się o Benzemie

5:56 zaczyna się o Pepe

Co do Ronaldo. Ty udajesz? Bo nie wiem. To jest taki sam komentarz jak twój o Basenie. Specjalna zagrywka z mojej strony, chciałem Cię sprawdzić i udowodniłeś, że inteligencją nie grzeszysz. 

Ale o Tottenham pytasz serio?  :mellow:  :mellow:  :mellow:  :mellow:  Sezon temu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...