Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FC Barcelona

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wspaniale. Bardzo się cieszę i po cichu liczyłem na to, że przegrają. Cały, ale to cały zarząd jest do wyjebania. Zamiast kupić kogoś w zimowym okienku to czekali, nie wiem na co. Do tego dochodzi zakaz transferów dla Barcelony. Spójrzmy na to z innej strony. Jeszcze przez rok będziemy grali z taką obroną. Mascherano ma odejść do Napoli? Za ile? Za śmieszne 10mln €. Nie zdziwię się jak im jakiegoś Tello w pakiecie dorzucą. Nie zmienia to faktu, że Atletico to cioty. Wspaniały autobus w bramce.

Pozwoliłem sobie na małą korektę.

Xavi, Alves i Mascherano są do wy-je-ba-nia. Szanuje Hernandeza za to co zrobił dla Barcy, ale trzeba patrzeć w przyszłość. Gra totalny piach. Alves, kiedy on zrozumie, że z zawodnikami co mają po +/- 170 cm nie opłaca się grać górą? I te śmieszne straty piłki... O Mascherano się nie będę wypowiadał nawet. 

Jak Barcelona ma zamiar dalej bawić się w te klocki, to niech sprzedadzą Neymara. Szkoda takiego talentu. Niech się rozwija w innym klubie, gdzie za biurkiem siedzą ludzie co mają łeb na karku. Ehhh... Trudno stało się. Spróbujemy za rok, teraz skupić się na lidze. 

Visca el Barca

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"Nie zmienia to faktu, że Atletico to cioty. Wspaniały autobus w bramce."

xD XD xD XD
Jak to skomentować, powiesz mi?

Opublikowano

"Nie zmienia to faktu, że Atletico to cioty. Wspaniały autobus w bramce."

xD xD xD xD

Jak to skomentować, powiesz mi?

Czego to się mnie tak czepiasz? Że mam jakieś pseudo konto kacperovsky? :huh:

Tak, autobus. Pozdrawiam, kolejne Hala Dziecko '' 10 ladecima w krótce, wina sędziego, wiatr za mocno wiał, cris ci zasalutuje, cris to skrzydłowy''

Opublikowano

Nie ma motywacji. Zarząd do dupy i obrońcy są słabi. Gościu co ma 175 na ŚO...

Opublikowano

Potrzeba kogoś kto pokaże Messiemu,że to nie od rządi w klubie. Posadzić go parę razy na rezerwie i niech zobaczy,że nie jest nie do ruszenia. Z Atletico przeszedł obok meczu. Totalny brak zaangażowania,brak skuteczności. TRAGEDIA

egq3SFm.png

Opublikowano

Co ten bramkarz bronił to szok.

No tak...2 porażki w jednym tygodniu...TRAGEDIA.

Real zapewne zrobi swoje i przyblizy sie do tytułu :<

Barca z własnej winy wypuszcza przewagę :<

egq3SFm.png

Opublikowano

8S Nie rozumiem tego wszystkiego. Teraz wszystko jest pod górkę. Ten zakaz transferowy to nóż w plecy i widać, że to boli najbardziej, bo transfery były ewidentnie potrzebne. Potrzebna jest zmiana trenera po sezonie. Martino jest zbyt mało kreatywny i nie ma wpływu na piłkarzy. Porównajmy dwie Tiki taki - za czasów Guardioli i tiki taka 'Taty'. Kiedy Pep był trenerem były akcje nie z tej ziemi, wygrywaliśmy z Madrytem 5-0, szybkie podania, Xavi żył - widział wszystko. Teraz to jest patologia. Bez sensowne podawanie na 30-40 metrze i nabijanie statystyk. 80% posiadania piłki i 27 sytuacji bramkowych i nie oddać ani jednego celnego strzału, który by pokonał bramkarza? No, ja pierdole. Teraz to co jest wręcz żałosne i o tym samym powiedział Cruyff. Trener chyba już nie decyduje o grze piłkarzy w Barcelonie. Przykładem jest to co wyprawia Alves. No... Po prostu nie mogę w to uwierzyć, że on tak sam. Dośrodkowywać piłki na zawodników co ledwo od ziemi odrastają. Porównać trzeba Alvesa 2-3 lata temu i teraz. To nie ten sam człowiek. Teraz przejdźmy to Messiego. No mu coś na łeb pierdolnęło ? Kurwa, fajnie jest jednym z najlepszych piłkarzy w historii piłki nożnej, ale nie ma teraz stopowania. Co to kurwa jest? Jest ważny w Barcelonie, ale nie będzie chodził po boisku i nie wnosił nic do gry. Martino nie umie Messiego na trybunach postawić. Zbyt mało stanowczy. Dla mnie sezon już jest w dupie. CdR z takim graniem też.

Opublikowano

Martino jest zbyt mało stanowczy w tym co robi.

Patrząc na mecz z Granadą i Atletico zastanawiam się bez przerwy po co taki Alves czy Pedro dośrodkowują w pole karne przeciwnika,gdzie zawodnicy Barcy mają średnio po 170cm+ wzrostu?! Zero pomysłu na grę. Idzie to wszystko mozolnie i ociężale bez radości z gry. Nie chcę oglądać takiej Barcelony. Chcę Barcelony za czasów Pepa... :/

egq3SFm.png

Opublikowano

Teraz trzeba liczyc na remis Atletico i w ostatniej kolejce wygrac dzieki czemu będziemy mieli tyle samo pkt, ale lepszy bezpośredni wynik (remis i wygrana).

Opublikowano

Podobno tata odchodzi po sezonie, a jego miejsce ma zająć Klopp. Jeżeli to prawda to się ciesze. Ma charakter, jest stanowczy i potrafi zmotywować drużynę.

Opublikowano

Teraz trzeba liczyc na remis Atletico i w ostatniej kolejce wygrac dzieki czemu będziemy mieli tyle samo pkt, ale lepszy bezpośredni wynik (remis i wygrana).

Nam to odpowiada :D Wtedy real mistrzem xD xD (jak się oczywiście nie potknie ;)

Podobno tata odchodzi po sezonie, a jego miejsce ma zająć Klopp. Jeżeli to prawda to się ciesze. Ma charakter, jest stanowczy i potrafi zmotywować drużynę.

Jednakże, wątpię, że Klopp odejdzie.

Barca z roku na rok ma lepszych pilkarzy ale coraz gorzej gra.

Za pare lat będzie walka o utrzymanie się w lidze :)

Bez przesady xD

)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Barca z roku na rok ma lepszych pilkarzy ale coraz gorzej gra.

Za pare lat będzie walka o utrzymanie się w lidze :)

Ale Twoje posty są głupie.

Klopp nie odejdzie z Borussi raczej.

Opublikowano

Klopp szykuje już transfery do Borussi także nie ma szans żeby prowadził Barce.

Niech Barca wezmie Franciszka Smude to kolejną lige mistrzów mają w kieszeni :)

@NitroChenge czy jak ci tam

Nie komentuj moich postow prosze Cie..

Chcesz żebym Cie zwyzywał i dostał 10% ostrzeżeń za flamewar :)

Bo ja nie więc japa :)

DISS: Endymion vs Nakou

KLIKNI

Opublikowano

Ojej.. Przepraszam Cie! Nie bij, prosze!!!!!!!! Wybacz mi. A tak poza tym to gdzie w tym temacie skomentowałem twój post?

A tak na poważnie to spierdalaj :) Przecież mi nie zabronisz pisania postów :)))

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Osobiście jestem za RealemMadryt,nie lubię gustu fcbarcelony jak i jej gry.Coś te stroje nie zmieniają się za bardzo .. są prawie identyczne.

Opublikowano

To się robi już jakaś paranoja, żeby po 2 przegranych meczach ogłaszać katastrofę, kryzys, i w ogóle wszystko co najgorsze.Wystarczy, że Barca przegrała 2 mecze i już wszyscy doszukują się konfliktów i nieporozumień.Jeszcze dwa tygodnie temu nikt nic o tym nie mówił i nie pisał. Jakby dla każdego klubu przegranie 2 meczów z rzędu oznaczało katastrofę i upadek to mielibyśmy same rozłożone kryzysem kluby w Europie.

805491408806070489277.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...