Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FC Barcelona

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra, emocje po meczu już opadły.

Sezon przegrany zasłużenie. Frajerskie porażki z Granadą, która tuż tuż, bo jedne miejsce nad strefą spadkową i z Valladolid, które spada do Segunda Division. Zacznę od sytuacji, w której straciliśmy bramkę. Dlaczego nikt nie stał przy słupku ? Bo nie wierzę, że na to nie wpadli. Druga sprawa, czyli Dani '' wrzutka '' Alves. Nie powiem, bo nie które centry były udane, tylko wzrost przeszkodził napastnikom do walki w powietrzu, ale to co on zrobił w tym sezonie jest kompletną porażką. Głupie straty w obronie i już wspominane już wcześniej '' wrzutki ''. On ma chyba banana zamiast mózgu. Mascherano to samo. Środkowy obrońca - 175 cm. Drewniana gra, krycie powietrza itd.

Znakomity sezon Alexisa. Jak już mają wybierać między nim, a Pedro to zdecydowanie wybrał bym Sancheza. Ma większe serce do walki. Nie ważne, że Pedro jest wychowankiem.

Czekam tylko na wiadomość " Martino zwolniony ". Boi się posadzić niektórych zawodników na ławce. Czasem mi się wydaje, że ja bardziej żyję meczem niż on.

O nieuznanej bramce Messiego nawet się nie wypowiem. Spalonego oczywiście nie było, bo Juanfran miał kontakt z piłką i trafiła ona pod nogi Messiego. 

Visca el Barca!

No, nie musiałem długo czekać  xD

7b3cef122adaf4f8b7d0482ac4649480-554.jpg

Opublikowano

nie zasłużyliśmy na wygraną i ligę wygrał klub bardziej regularny i solidny.

mam nadzieje,że przyszły sezon będzie należał do nas.

VeB

egq3SFm.png

Opublikowano

Szkoda ,że sędzia zepsuł mecz .Wygrana przez błąd to nie wygrana.

No ale to Atletico zasłużyło na zwycięstwo .Przydał się taki zimny kubeł na twarz Barcy i Realu.

Gratulacje !

giphy.gif ­

Opublikowano

Wydaje mi się, że niektórzy piłkarze są już tam wypaleni, już nie są tak głodni sukcesów. Jeśli chodzi o trenera, to prawie każdy by sobie poradził w Barcelonie, która kiedyś wygrywała z wszystkimi jak chciała, tam nawet trener nie był taki ważny. 

Opublikowano

Wydaje mi się, że niektórzy piłkarze są już tam wypaleni, już nie są tak głodni sukcesów. Jeśli chodzi o trenera, to prawie każdy by sobie poradził w Barcelonie, która kiedyś wygrywała z wszystkimi jak chciała, tam nawet trener nie był taki ważny. 

Czy Ty wiesz o czym piszesz? Trener jest podstawą. To on i kapitan motywują zawodników. Decyduje o taktyce itp. 

Opublikowano

Dlaczego jaracie sie jakąś zagraniczną drużyną której nigdy nie zobaczycie na żywo ? Radze iść na mecz lokalnego klubu i pokrzyczeć razem z wariatami :D 

(zaraz będzie fala hejtów)

Opublikowano

David Luiz podobno w P$G.

Tak, transfer potwierdzony. Ale będą mieli obronę  :mellow:

Opublikowano

Jak donosi Tancredi Palmeri, korespondent beIN Sports Barcelona i P$G intensywnie negocjują wymianę Marquinhosa za Daniego + dopłata.

W dodatku Cesc, Alexis i Alves są na liście transferowej.

Opublikowano

Jak donosi Tancredi Palmeri, korespondent beIN Sports Barcelona i P$G intensywnie negocjują wymianę Marquinhosa za Daniego + dopłata.

W dodatku Cesc, Alexis i Alves są na liście transferowej.

Cesc, Alexis i Alves są na liście transferowej według 'Hiszpańskich mediów'. Informację tą przekazał onet, także nie wiem ile w tym prawdy.

Pozbywanie się Alexisa i Cesca to szczyt głupoty, nie chce mi się pisać nawet czemu ._.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Cesc, Alexis i Alves są na liście transferowej według 'Hiszpańskich mediów'. Informację tą przekazał onet, także nie wiem ile w tym prawdy.

Pozbywanie się Alexisa i Cesca to szczyt głupoty, nie chce mi się pisać nawet czemu ._.

Xavi zawiesi buty na kołku za nie długo i kto go zastąpi jak Cesc odejdzie? Jak by Barcelona nie dała dupy to by był jeszcze Thiago. Cesc i Alexis muszą zostać obowiązkowo. Chodzą pogłoski, że Lucho chce sprawdzić Deulofeu w pierwszym składzie.  ^_^

Opublikowano

Barcelona poinformowała, że od września Carles Puyol zostanie zastępcą dyrektora sportowego - Andoniego Zubizarrety.

Do tego złożyła ofertę za Aguero - 38 mln 

Opublikowano

Barcelona poinformowała, że od września Carles Puyol zostanie zastępcą dyrektora sportowego - Andoniego Zubizarrety.

Do tego złożyła ofertę za Aguero - 38 mln 

Puyol po prostu zasłużył, a oferta za Aguero jakby nie patrząc jest śmieszna ;p MC się raczej nie zgodzą, aczkolwiek myślę, że sam Kun chce odejść do Barcy

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Puyol po prostu zasłużył, a oferta za Aguero jakby nie patrząc jest śmieszna ;p MC się raczej nie zgodzą, aczkolwiek myślę, że sam Kun chce odejść do Barcy

Chciałbym aby został trenerem obrońców lub zastępcą Lucho ;) Śmieszna, śmieszna, ale jak by nie patrząc to wydaje mi się, że dobrze zrobili. Jak by wyłożyli ofertę 60 mln to MC by zobaczyło, że im zależy na Argentyńczyku i by podbijali. 

Opublikowano

Co raz więcej źródeł podaje, że Kun przejdzie do FC Barcelony. Jedni to mówią, że wymiana + dopłata inni zaś, że FCB wyłoży gruby szmal. Jak będzie? Zobaczymy ;-). Na razie tylko główne strony na Twitterze są cicho.

Opublikowano

Myślicie że Man City zależy na kasie ?

Ich wlasciciel to miliarder z tego co pamiętam ten ich cały szejk ma majątek warty 31,5 miliarda $

Także wątpię żeby City sprzedało Aguero przecież już Real Madryt się o niego starał i nic z tego i tak pozatym jakby go sprzedali to skąd wzięliby innego napastnika na takim poziomie?

Chyba że dadzą im Neymara lub Inieste to Man City prawdopodobnie skorzysta z oferty.

tak na marginesie 60 mln za Aguero to śmieszna cena bo PSG dałoby za niego spokojnie 80 mln

Opublikowano

Myślicie że Man City zależy na kasie ?

Ich wlasciciel to miliarder z tego co pamiętam ten ich cały szejk ma majątek warty 31,5 miliarda $

Także wątpię żeby City sprzedało Aguero przecież już Real Madryt się o niego starał i nic z tego i tak pozatym jakby go sprzedali to skąd wzięliby innego napastnika na takim poziomie?

Chyba że dadzą im Neymara lub Inieste to Man City prawdopodobnie skorzysta z oferty.

tak na marginesie 60 mln za Aguero to śmieszna cena bo PSG dałoby za niego spokojnie 80 mln

Zacznijmy od tego, że Aguero chciałby grać w Barcelonie, a nie w Realu, a to czy go klub puści to inna sprawa.

Opublikowano

Już od małego kajtka prześcieradła szkolą swoją młodzież. Warto wspomnieć, że po meczu jeden z chłopców FCB pocieszał płaczącego Madridiste. Co do pozycji młodzików z Castilli to mogą przytulić 3 ligę hiszpańską. 

10438442_797516496940304_156975883859614

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...